
Η… κανονικότητα πάει να αποκατασταθεί (σταδιακά) στην Πελλάνα η οποία – ακολουθώντας… κατά κάποιο τρόπο τις οδηγίες μας (!) – βάζει τα πράγματα στη σωστή τους βάση.
Έχουμε και λέμε, λοιπόν: Καταρχάς ο μεγάλος Ηλία Αναστασάκος κάνει – επιτέλους – το όνειρό του, την επιθυμία του πραγματικότητα και επιστρέφει στην ενεργό δράση, φορώντας ξανά την αγαπημένη του φανέλα με το 9 στην πλάτη: “Άμα επιστρέψει o Ηλίας, θα υποφέρουν ξανά οι αντίπαλες άμυνες”, είχε δηλώσει στο “Sport Sto Noto – radio”, πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Πελλάνας – Κοστόρι.
Επίσης, την Κυριακή το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, στις εξέδρες του, θα βρίσκεται ο Αλέκος Μαντζούνης (είδε μαζί με Αναστασάκο τον αγώνα της Σπάρτης με τον Εργοτέλη σήμερα) ο νέος πια θυμίζουμε προπονητής των “Λακώνων”, που δεν θα έχουν στη διάθεσή τους (…ξαναθυμίζουμε και εδώ) τον άτυχο Ντιατά.
Ας δούμε τώρα και την σχετική ανακοίνωση της ομάδας του φιλόδοξου Γιώργου Σκαφιδά, που δεν ξέρει βέβαια από μπάλα, αλλά προσπαθεί, σιγά – σιγά και αυτός να την μάθει:
“Η προετοιμασία της Αθλητικής Ένωσης Πελλάνας Καστορείου για τον εντός έδρας αγώνα της 7ης αγωνιστικής με την Ένωση Λέρνας ολοκληρώθηκε με προπόνηση το Σάββατο 10/11 στο γήπεδο Καστορείου.
Η καλή είδηση είναι η επιστροφή του Ηλία Αναστασάκου στην αποστολή της Ένωσης μετά από οκτώ μήνες και τον τραυματισμό του στις 11 Μαρτίου στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Γυθείου.
Η κακή είδηση είναι ο τραυματισμός του Ντιατά στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής με τον Παναρκαδικό ο οποίος υπέστη θλάση στους προσαγωγούς και η απουσία του από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης αποτελεί σημαντικό πλήγμα.
H αποστολή της Ένωσης απαρτίζεται από τους:
Κραβαρίτης, Διασινός, Σιγαλός, Κοντογιάννης, Γενιτσαρίδης, Ρασσιάς Λεωνίδας, Εμέκα, Καρμοίρης, Παναγιωτίδης, Αναστασάκος Γιώργος, Πιλιάφας, Τζιόλας, Κοτσοβός, Σικαλόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γεωργαντάς, Ζαραφέτας, Γουόρντεν, Ηλίας Αναστασάκος.
Ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης την Κυριακή 11/11 με ώρα έναρξης 15:00″.
loading...
Related TopicsFeaturedΑλέκος ΜαντζούνηςΓ΄ ΕθνικήΓιώργος ΣκαφιδάςΈνωση Πελλάνας ΚαστορείουΗλίας ΑναστασάκοςΣεκούμπα Ντιατά

Click to comment

Καλαμάτα
Θυμός Πρασσά – Δεν έρχεται το Πάσχα…

Superleague
Ο Μιχάλης Μπούσης παίρνει την ΑΕΚ;
Advertisement

Advertisement

Advertisement
Πρόσφατα άρθρα
- Θυμός Πρασσά – Δεν έρχεται το Πάσχα…
- Προκριματικά Euro 2024: Έγραψαν ιστορία Αγγλία και Κέιν στην Ιταλία, πάρτι του Κριστιάνο Ρονάλντο!
- Εθνική-5ος όμιλος: Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής
- Euroleague: «Κλείδωσε» τα playoffs η Μπαρτσελόνα, στο 10-20 ο Παναθηναϊκός – Η βαθμολογία
- Euroleague, Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 74-88: Πάλεψε, αλλά στο τέλος δεν άντεξε (+vids)
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Καμπάνα» για Λουτσέσκου, χάνει το ντέρμπι της Τούμπας
Advertisement

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 3 ημέρες agoΟ Ράλλης στην “Ώρα του Σωτήρη”: “Εγώ είπα αμέσως την άποψή μου για Γκεοργκιέφσκι…” (video)
"Μαραθώνια" κυριολεκτικά συνέντευξη στην "Ώρα του Σωτήρη" και στον Σωτήρη Γεωργούντζο, στο φοβερό κανάλι...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 6 ημέρες agoΓεωργούντζος: “Πρόεδρε, θα πέσουμε…” (video)
Απογοητευμένος – απελπισμένος και πάλι ο Σωτήρης Γεωργούντζος από την “λευκή” ισοπαλία της Μαύρης...
By sportstonoto
Advertisement