fbpx
Connect with us

Super league 2

Έτοιμο το γήπεδο στη Δράμα, μόνο νίκη με Σπάρτη…

Έτοιμο το γήπεδο στη Δράμα, μόνο νίκη με Σπάρτη…

Δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα, πέρα από τη νίκη, για τους παίκτες της Δόξας, στο αυριανό παιχνίδι με την εκ των ουραγών Σπάρτη.

Ο κακός εαυτός της Δόξας είναι ο πρώτος αντίπαλος της στη αυριανή επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά το ναυάγιο στα Σπάτα, πριν τα Χριστούγεννα.

Φαινομενικά πάντα, το έργο των παικτών της δραμινής ομάδας δεν είναι δύσκολο καθώς απέναντι τους θα παραταχθεί μια νεανική ομάδα χωρίς μεγάλη εμπειρία και με βασικές ελλείψεις από κάποιες πρόσφατες αποχωρήσεις.

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα υπήρχε ένας λογικός εφησυχασμός. Όμως στη Δόξα, ο κόσμος της έχει δει απίστευτα πράγματα, όχι μόνο εκτός έδρας αλλά και εντός. Ομάδες που φλερτάριζαν με την διάλυση έχουν πάρει «το φιλί της ζωής» από τους «μαυραετούς σαν ένα ανέλπιστο δώρο.

Συνεπώς υπάρχει κάθε δικαίωμα να απαιτείται από τον κόσμο προς τους παίκτες, ιδιαίτερα μεγάλη σοβαρότητα και ένα γρήγορο ξεκαθάρισμα του ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης στο αυριανό παιχνίδι.

-Αγωνιστικά, τα προβλήματα υπάρχουν στο πλάνο του Στάικου Βεργέτη. Μπορεί να έχουν εκδοθεί τα δελτία των τεσσάρων νεοαποκτηθέντων, προσφάτως και των Λεμονή και Βοσνιάδη, ωστόσο είναι αμφίβολο αν πέρα του Αυγενικού που έχει κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα, οι υπόλοιποι είναι σε θέση να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ο Κρητικός επέστρεψε από τον τραυματισμό του ωστόσο θέλει και αυτός την προσαρμογή του. Αντίθετα ο Κρουθ παραμένει στο πλάνο των ατομικών προπονήσεων. Τέλος, ο Σουμά έχασε λόγω πυρετού τη χθεσινή προπόνηση.

Η αποστολή
Αμέσως μετά τη σημερινή προπόνηση ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή. Αυτοί είναι οι: Ηλιάδης, Μένκα, Ανδρέου, Ρουγκάλας Καψάλης, Μακρής Αυγενικού, Σιώπης, Μπαϊκαρά, Πεταυράκης, Λεμονής, Πατράλης, Μάρτινς, Νατσιόπουλος, Κρητικός, Πέρεθ, Δούμτσιος και Σαμπανίδης.

Έτοιμο το γήπεδο

Αν και ήταν αρκετά παράτολμη ενέργεια ο αποχιονισμός του γηπέδου, σε ότι αφορά την διατήρηση της καλής κατάστασης του χλοοτάπητα, ωστόσο όλα πήγαν καλά και δεν υπήρξαν σημαντικές φθορές. Τα νερά που έμειναν μετά την απομάκρυνση του χιονιού απορροφήθηκαν και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους παίκτες της ομάδας να κάνουν την τελευταία προπόνηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όλη η υπόλοιπη εβδομάδα κύλησε με το βοηθητικό και τον πλαστικό χλοοτάπητα να έχει την τιμητική του καθώς εκεί έγιναν όλες οι προπονήσεις μιας και δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος χώρος.

Σφυρίζει ο Κολυτάς

Στο ξεκίνημα του περασμένου χρόνου ο διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης, Σπύρος Κολυτάς, άλλαξε σύνδεσμο και από την Κέρκυρα πήγε στο Λασίθι. Βοηθοί του θα είναι ο Χρήστος Ψύλλος από τη Λέσβο και η  Γεωργία Κομισοπούλου από τα Χανιά.

Ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης από τη Ξάνθη αντικατέστησε τον Άγγελο Αγγελάκη στη θέση του τέταρτου διαιτητή στο αναβληθέν παιχνίδι με την ΑΕ Καραίσκάκης (ορίστηκε για τις 30 Ιανουαρίου). Ο ίδιος ορίστηκε και πάλι να είναι αύριο τέταρτος διαιτητής. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Φωτιάδης από τις Σέρρες.

-Επαναπροσδιορίστηκε για τις 23 Ιανουαρίου η εκδίκαση της ένστασης του Βόλου κατά της Δόξας σε δεύτερο βαθμό και δύο μέρες αργότερα (25/1) η πρωτοβάθμια εκδίκαση της ένστασης της Δόξας κατά του Αήττητου. Και στις δύο περιπτώσεις αναμένονται νέες ημερομηνίες.

ΠΗΓΗ: sportdrama

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2