fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Πέρασε από το Άργος ο Αστέρας Βλαχιώτη (+video)

Πέρασε από το Άργος ο Αστέρας Βλαχιώτη (+video)

Πολύ καλός σήμερα ο Παναργειακός, σαφώς ανεβασμένος απο προηγούμενες εμφανίσεις του, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει, οπότε με το γκολ που δέχθηκε στο 40’ έχασε με 1-0 απο τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Παρά την διαφορά στόχων των δύο ομάδων και την διαφορά ποιότητας και εμπειρίας, ο Παναργειακός φάνηκε πολύ περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Φάνηκε όμως και η αδυναμία του να δημιουργήσει φάσεις κοντά στην περιοχή, παρά την πίεση που άσκησε, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Πολλά παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι απο τον διαιτητή, ο οποίος στο 36’ για ανεξήγητο λόγο ακύρωσε γκολ του Τσιρλίδη, στο 0-0. Μάλιστα πάλι ο Τσιρλίδης έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 52’ να φέρει το ματς στα ίσια, οπότε σίγουρα η εικόνα να ήταν διαφορετική στη συνέχεια, αφου λογικά οι φιλοξενούμενοι θα έπρεπε να ξεμυτίσουν αναζητώντας το γκολ της νίκης.

Ο Αστέρας έκανε ελάχιστα πράγματα, τα εντελώς απαραίτητα. Κάποια σουτ στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε το γκολ και στην επανάληψη με αμυντική τακτική απλά διατήρησε το προβάδισμά του.

Στο 24 ‘ σουτ του Αναστασόπουλου απέκρουσε σε κόρνερ ο Μποζιονέλος.

Στο 26’ διαγώνιο σουτ του Δωματά έφυγε λίγο έξω απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Παναργειακού.

Στο 36’ ακυρώθηκε γκολ του Τσιρλίδη, μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και μάλιστα άκουσε πολλά στο ημίχρονο και κατά την πορεία των διαιτητών προς τα αποδυτήρια. Στην περίπτωση αυτή είχαμε φάση διαρκείας, με κεφαλιές διωξίματα και τελικά το γκολ με προβολή. Αν δόθηκε οφσαιντ επειδή πάνω στη γραμμή υπήρχε παίκτης του Παναργειακού, αυτός δεν επηρέαζε κάν την φάση.

Στο 40’ φάουλ απο αριστερά του Δωματά, ο Νέρες έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα, για το 0-1.

Στο 42’ απείλησε για τελευταία φορά ο Αστέρας, όταν σουτ του Νικλητσιώτη σταμάτησε στο κάτω μέρος του κάθετου δοκαριού.

Στο 52’ απο σέντρα του Φλώρου απο αριστερά, αδράνησαν όλοι και μαζί ο Τσιρλίδης που έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, σε άδειο τέρμα!

Συνθέσεις

Παναργειακός: Μποζιονέλος, Βασ.Φλεβάρης, Φλώρος, Ασπιώτης, Τζιόλας (69’ Νικολόπουλος)- Κοτσοβός, Τσάκα (73’ Μανιάτης), Αλάιν, Τσιρλίδης, Μπλάτσος (63’ Φουφούνης), Κυριακόπουλος (85’ Τζάς).

(Βουρνάζος Καπατσώρης,  Φασουλής)

Αστέρας Βλαχιώτη: Πονηρός, Κουρτέσης, Διαμαντάκης, Τσούπρος, Μπριλάκης, Αναστασόπουλος, Ζαϊμι, Δωματάς, Νικλητσιώτης (68’ Πούτσης), Παλιάτσος, Νέρες (90’ Παπουλής).

sportargonaflpia.gr

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική