fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Ανάλυση του 8ου ομίλου: Κλήρωση “λουκούμι” για Καλαμάτα, καλή και για Πάμισο…

Ανάλυση του 8ου ομίλου: Κλήρωση “λουκούμι” για Καλαμάτα, καλή και για Πάμισο…
Πολύ εύκολη η κλήρωση σήμερα για Μαύρη Θύελλα, καλή επίσης και για τον Πάμισο....

Αφού είδαμε λοιπόν συνολικά και συγκεντρωτικά, αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής και των 8 ομίλων αυτής σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ας δούμε ξανά και ας αναλύσουμε το πρόγραμμα, κυρίως της Μαύρης Θύελλας και του Παμίσου, στον 7ο όμιλο, ο οποίος… ξαφνικά σήμερα το απόγευμα στην ΕΠΟ μας προέκυψε (ονοματολογικά μόνο, ευτυχώς) ως… 80ς (απίστευτο)!

Πρόγραμμα πραγματικό… λουκούμι λοιπόν για την Καλαμάτα, να το πιεις κυριολεκτικά στο ποτήρι, τόσο εύκολο, βατό και άνετο, που ούτε παραγγελία να το είχε κάνει η  Μαύρη Θύελλα, την διευκολύνει ακόμη περισσότερο φέτος για να πάρει το πρωτάθλημα και να πάει επιτέλους πια στη Β’ Εθνική, με όποια τέλος πάντων μορφή και αν αυτή έχει του χρόνου…

Αν βέβαια την αφήσει ο… Βασίλης Σπηλιώτης να κατέβει (sic) στο πρωτάθλημα, όπως και τον Πάμισο, καθώς μας είπε  – θυμίσουμε – τους το έχει… απαγορεύσει να κατέβουν, αν δεν τους… αλλάξουν όμιλο!!!  (γελοιότητες).

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έχει… ονειρεμένη πρεμιέρα εκτός έδρας με την πολύ αδύναμη Λέρνα, λογικά στο “ουδέτερο” ΔΑΚ Άργους και μέχρι την 4η αγωνιστική όπου παίζει στο Μεσσηνιακού με το φιλόδοξο Άργος, έχει (στου ΜΓΣ) τον πολύ μέτριο φέτος Αστέρα Βλαχιώτη και την 3η αγωνιστική πάει στην μαγευτική μας Κεφαλλονιά και βρίσκει εκεί την καταδικασμένη… από τώρα σε υποβιβασμό, Εικοσιμία.

Έτσι, την 4η αγωνιστική εντός έδρας  με τον Παναργεαικό, λογικά θα έχει ήδη 9 βαθμούς και θα είναι (λογικά) μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα του 8ου πάντα ομίλου.

Μετά, ο υγιεινός της περίπατος συνεχίζεται και θα πεταχτεί μέχρι την Σπάρτη, εκεί πάλι σε “ουδέτερο” θα αντιμετωπίσει την Πελλάνα – Καστόρι, αυτή μέχρι τότε σίγουρα θα έχει άλλο προπονητή, καθώς δείχνει από τώρα πολύ αδύναμη και με λίγη προσοχή η Μαύρη Θύελλα μπορεί να φύγει και από την Λακωνία μας με το “διπλό”.

Νέα  νησιώτικη “βόλτα” την 6η αγωνιστική, αυτή την φορά στη όμορφη Ζάκυνθο, εκεί θα την περιμένει το καλό νεοφώτιστο Καταστάρι, όχι όμως τόσο καλό για να μπει εμπόδιο σε κοτζάμ Μαύρη Θύελλα και αυτό.

Το απίστευτο αυτό πρόγραμμα της Καλαμάτας συνεχίζεται και την 7η αγωνθστική, με “προπόνηση” στου ΜΓΣ με τον αδύναμο επίσης Μανδραϊκό, την 8η όμως έχουμε το μεγάλο ντέρμπι της Μεσσηνίας με τον Πάμισο στο “νησί”,  ένα παιχνίδι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα. Αρκεί φυσικά να υπάρχει μέχρι τότε ο μεγάλος μας επίσης Πάμισος…

9ηη αγωνιστική και οι “μελανόλευκοι” υποδέχονται στην έδρα τους, το μικρής δυναμικότητας  Δίστομο, την 10η στη Βοιωτία με τον χωρίς καθόλου κόσμο ΑΟ Υπάτου (καλή ομάδα, μαθαίνουμε και με πολλά λεφτά, αλλά ένα χωριό ίσα με τον… Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών).

Μεγάλο ματς την 11η στου Μεσσηνιακού με τον φιλόδοξο και δυνατό Ασπρόπυργο, του άριστου Γιώργου Βαζάκα και φινάλε στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό του Αντώνη Μαυρέα.

Κοντολογίς, πρόγραμμα πολύ εύκολο και απίστευτα ξαναλέμε βολικό, με όλα τα χαλαρά ματς στην αρχή και τα λίγα δύσκολα του ομίλου στου τέλος.

 

Η ανάλυση  τώρα του προγράμματος του Παμίσου:

Οι “πράσινοι” της Μεσσήνης στην πρεμιέρα τους  παίζουν με Πελλάνα στη Μεσσήνη.  Δύσκολο για αυτούς θα είναι (σχετικά πάντα), αλλά θα πάρουν βαθμό ή βαθμούς, πιστεύουμε.  Μετά όμως έχουν δύο καλά ματς που μπορούν να πάρουν πιο εύκολα κάτι και αυτά είναι με Καταστάρι έξω (πάει για “Χ” αυτό) και με Μανδραϊκό στο “νησί”,  και μετά πάλι μέσα με την σπουδαία  όμως Ερμιονίδα.

Μια πρώτη τετράδα αγώνων, σχετικά εύκολη για την ομάδα του… Πετρουλάκη, με τρία παιχνίδι εντός έδρας και ένα εκτός. Μετά με Δίστομο μέσα και στη συνέχεια  έξω με τον ΑΟ Υπάτου, δύσκολο ματς είπαμε αυτό. Τα δύσκολα εδώ συνεχίζονται για τους “πράσινους”, που φιλοξενούν όμως στο “νησί”, αυτή την φορά την Καλαμάτα, αλλά την 7η αγωνιστική μ νωρίτερα μία εβδομάδα δηλαδή, πάνε στον Ασπρόπυργο (χλωμό εδώ).

9η με Παναρκαδικό στην Τρίπολη, 1οη τα δίνει όλα για τρίποντο στο νησί με Λέρνα, 11η στου Βλαχιώτη για την ισοπαλία και 12η εξόρμηση στην Κεφαλλονιά για το “διπλό” και  φινάλε πρώτου γύρου στη Μεσσήνη με τον μεγάλο μας Παναργειακό, που πάει βουρ για το πρωτάθλημα και αυτός.

Ο Πάμισος πάει για να σωθεί, δεν πάει για πρωτάθλημα όπως η Καλαμάτα, οπότε με το καλό επίσης δικό του πρόγραμμα, έχει έτσι πιο πολλές ελπίδες να το καταφέρει. Αρκεί όμως αυτό το “συνονθύλευμα”  να παραμένει και να αντέξει φέτος στο “νησί”…

 

Δείτε αναλυτικά  (ξανά) το πρόγραμμα του 8ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

1η αγωνιστική 14η
ΑΕ Ερμιονίδας-Παναρκαδικός
Μανδραϊκός-ΑΟ Κατασταρίου
ΑΕ Λέρνας-Καλαμάτα
Πάμισος-ΑΕ Πελλάνας/Καστορείου
Αστέρας Βλαχιώτη-Ασπρόπυργος
Αμβρυσσέας Διστόμου-Παναργειακός
ΑΟ Εικοσιμίας-ΑΟ Υπάτου

2η αγωνιστική 15η
Μανδραϊκός-ΑΕ Ερμιονίδας
Παναρκαδικός-ΑΕ Λέρνας
ΑΟ Κατασταρίου-Πάμισος
Καλαμάτα-Αστέρας Βλαχιώτη
ΑΕ Πελλάνας/Καστορείου-Αμβρυσσέας Διστόμου
Ασπρόπυργος-ΑΟ Εικοσιμίας
Παναργειακός-ΑΟ Υπάτου

3η αγωνιστική 16η
ΑΕ Ερμιονίδας-ΑΕ Λέρνας
Πάμισος-Μανδραϊκός
Αστέρας Βλαχιώτη-Παναρκαδικός
Αμβρυσσέας Διστόμου-ΑΟ Κατασταρίου
ΑΟ Εικοσιμίας-Καλαμάτα
ΑΟ Υπάτου-ΑΕ Πελλάνας/Καστορείου
Παναργειακός-Ασπρόπυργος

4η αγωνιστική 17η
Πάμισος-ΑΕ Ερμιονίδας
ΑΕ Λέρνας-Αστέρας Βλαχιώτη
Μανδραϊκός-Αμβρυσσέας Διστόμου
Παναρκαδικός-ΑΟ Εικοσιμίας
ΑΟ Κατασταρίου-ΑΟ Υπάτου
Καλαμάτα-Παναργειακός
ΑΕ Πελλάνας/Καστορείου-Ασπρόπυργος

5η αγωνιστική 18η
ΑΕ Ερμιονίδας-Αστέρας Βλαχιώτη
Αμβρυσσέας Διστόμου-Πάμισος
ΑΟ Εικοσιμίας-ΑΕ Λέρνας
ΑΟ Υπάτου-Μανδραϊκός
Παναργειακός-Παναρκαδικός
Ασπρόπυργος-ΑΟ Κατασταρίου
ΑΕ Πελλάνας/Καστορείου-Καλαμάτα

6η αγωνιστική 19η
Αμβρυσσέας Διστόμου-ΑΕ Ερμιονίδας
Αστέρας Βλαχιώτη-ΑΟ Εικοσιμίας
Πάμισος-ΑΟ Υπάτου
ΑΕ Λέρνας-Παναργειακός
Μανδραϊκός-Ασπρόπυργος
Παναρκαδικός-ΑΕ Πελλάνας/Καστορείου
ΑΟ Κατασταρίου-Καλαμάτα

7η αγωνιστική 20ή
ΑΕ Ερμιονίδας-ΑΟ Εικοσιμίας
ΑΟ Υπάτου-Αμβρυσσέας Διστόμου
Παναργειακός-Αστέρας Βλαχιώτη
Ασπρόπυργος-Πάμισος
ΑΕ Πελλάνας/Καστορείου-ΑΕ Λέρνας
Καλαμάτα-Μανδραϊκός
ΑΟ Κατασταρίου-Παναρκαδικός

8η αγωνιστική 21η
ΑΟ Υπάτου-ΑΕ Ερμιονίδας
ΑΟ Εικοσιμίας-Παναργειακός
Αμβρυσσέας Διστόμου-Ασπρόπυργος
Αστέρας Βλαχιώτη-ΑΕ Πελλάνας/Καστορείου
Πάμισος-Καλαμάτα
ΑΕ Λέρνας-ΑΟ Κατασταρίου
Μανδραϊκός-Παναρκαδικός

9η αγωνιστική 22η
ΑΕ Ερμιονίδας-Παναργειακός
Ασπρόπυργος-ΑΟ Υπάτου
ΑΕ Πελλάνας/Καστορείου-ΑΟ Εικοσιμίας
Καλαμάτα-Αμβρυσσέας Διστόμου
ΑΟ Κατασταρίου-Αστέρας Βλαχιώτη
Παναρκαδικός-Πάμισος
ΑΕ Λέρνας-Μανδραϊκός

10η αγωνιστική 23η
Ασπρόπυργος-ΑΕ Ερμιονίδας
Παναργειακός-ΑΕ Πελλάνας/Καστορείου
ΑΟ Υπάτου-Καλαμάτα
ΑΟ Εικοσιμίας-ΑΟ Κατασταρίου
Αμβρυσσέας Διστόμου-Παναρκαδικός
Αστέρας Βλαχιώτη-Μανδραϊκός
Πάμισος-ΑΕ Λέρνας

11η αγωνιστική 24η
ΑΕ Ερμιονίδας-ΑΕ Πελλάνας/Καστορείου
Καλαμάτα-Ασπρόπυργος
ΑΟ Κατασταρίου-Παναργειακός
Παναρκαδικός-ΑΟ Υπάτου
Μανδραϊκός-ΑΟ Εικοσιμίας
ΑΕ Λέρνας-Αμβρυσσέας Διστόμου
Αστέρας Βλαχιώτη-Πάμισος

12η αγωνιστική 25η
Καλαμάτα-ΑΕ Ερμιονίδας
ΑΕ Πελλάνας/Καστορείου-ΑΟ Κατασταρίου
Ασπρόπυργος-Παναρκαδικός
Παναργειακός-Μανδραϊκός
ΑΟ Υπάτου-ΑΕ Λέρνας
ΑΟ Εικοσιμίας-Πάμισος
Αμβρυσσέας Διστόμου-Αστέρας Βλαχιώτη

13η αγωνιστική 26η
ΑΕ Ερμιονίδας-ΑΟ Κατασταρίου
Παναρκαδικός-Καλαμάτα
Μανδραϊκός-ΑΕ Πελλάνας/Καστορείου
ΑΕ Λέρνας-Ασπρόπυργος
Πάμισος-Παναργειακός
Αστέρας Βλαχιώτη-ΑΟ Υπάτου
ΑΟ Εικοσιμίας-Αμβρυσσέας Διστόμου

Πάντα μάχιμος o διευθυντής του sportostonoto Σωτήρης Γεωργούντζος, γεννημένος στο όμορφο Αρφαρά Μεσσηνίας, αδέκαστος, τρέχει παντού και δε διστάζει (όταν πρέπει) να τα βάλει με όλους…! Το 2009 βραβεύθηκε από τον ΠΣΑΤ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου) στα “Δημοσιογραφικά Βραβεία της Χρονιάς”, για την εκπομπή του "Όλα στη φόρα", στον Best tv της Καλαμάτας, ως η καλύτερη αθλητική εκπομπή στην Ελλάδα, παρακαλώ! Πέρα από μέλος του ΠΣΑΤ, είναι και – μέλος – της ΕΣΗΕΠΗΝ (Ένωσης Συντακτών, Ημερησίων Εφημερίδων, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων). Σπούδασε ΟΔΕ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ ξεκίνησε (εντελώς τυχαία) την καριέρα του ως αθλητικογράφος από τη Θεσσαλονίκη, στα ιστορικά “Σπορ του Βορρά” και τον “Ελληνικό Βορρα”, όπου εργάστηκε επί 7 και πλέον χρόνια. Μετά τον στρατό γύρισε στην αγαπημένη του επίσης Μεσσηνία – όπως είναι βέβαια και η Θεσσαλονίκη – και στην Καλαμάτα όπου και δούλεψε στις εφημερίδες “Ελευθερία”, “Σημαία”, “Επικαιρότητα” και “Θάρρος”, ενώ συνεργάστηκε με το “Φως των σπορ” (επί 2,5 χρόνια με την επιτυχημένη του, ολοσέλιδη “στήλη”, ” Φως στο νότο”), με την ΕΡΑ Σπορ, τον Σπορ FM, την ΕΡΑ Καλαμάτας, το Flash της Μεσσηνίας και το BEST TV (επί 10 ολόκληρα χρόνια είχε την βραβευμένη, δημοφιλή σε όλη την Ελλάδα εκπομπή, “Όλα στη φόρα”). Το 2012 ίδρυσε με τον Χρήστο Παπαγεωργίου και στη συνέχεια τον Στέλιο Μπούρα, το εναλλακτικό σάιτ Sportstonoto.gr, το οποίο έκτοτε κάνει συνεχώς – με μοναδική, ανοδική πορεία – την διαφορά τα αθλητικά, διαδικτυακά, δημοσιογραφικά δρώμενα, του “νότου” και όχι μόνο βέβαια, αγκαλιάζοντας σταδιακά όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία 3 χρόνια συμπαρουσιάζει από το την Καλαμάτα (με τον Κώστα Γιαννάκη) την επίσης επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή, “Sportstonoto Radio”, σε ταυτόχρονη, ζωντανή, σύνδεση με 20 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, γράφει για το στοίχημα και όχι μόνο, στο δημοφιλές Bethome.gr και έχει συνεργαστεί και σε άλλα πάρα πολλά μικρά ή μεγάλα ΜΜΕ (μέχρι και παιχνίδια στο FIFA PES – PRO κλπ έχει περιγράψει κάνοντας τεράστιο και εκεί χαμό και κυρίως στο γιου τιούμπ φυσικά) ! . Εμφανίζεται επίσης συχνά με μεγάλες (τηλεοπτικές) εκπομπές, σε τοπικά και κεντρικά δελτία ειδήσεων σε όλη την χώρα, σε μεγάλα επίσης τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα, όπως και σε δημοφιλής διαδικτυακές εκπομπές και σόου, ενώ έχει παίξει ως ηθοποιός (γκεστ σταρ) και σε 3 ωραία, εντυπωσιακά επεισόδια της σειράς του ALPHA “Αστέρας Ραχούλας”, αλλά και συμμετάσχει σε 13 παρακαλώ (επεισόδια) της γνωστής βραδινής εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου “the2night Show”, στον ΑΝΤ1, με τον οποίο (Γρήγορη Αρναούτογλου) διατηρεί πάντα εξαιρετική συνεργασία και φιλία. Οι δε ξεχωριστές ραδιοφωνικές του περιγραφές σε ποδοσφαιρικούς αγώνες – ειδικά της Μαύρης Θύελλας – έχουν γράψει θα λέγαμε ιστορία και συνάμα επηρεάσει και συμβάλει στην αλλαγή γενικότερα και στην χώρα μας, του τρόπου περιγραφής των ποδοσφαιρικών αγώνων, προς την έντονη μορφή τους και σε πιο δυναμικό ύφος και στιλ. Τον Μάρτιο του 2020 προσβλήθηκε από τον κορονοϊό σε πολύ σοβαρή μορφή, από τα πρώτα θύματα του φονικού αυτού ιού στην πατρίδα μας, με τον οποίο έδωσε μεγάλη μάχη, έφτασε μέχρι και την εντατική στο Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα και βγήκε τελικά και εκεί νικητής, συγκινώντας το Πανελλήνιο τότε. Έκτοτε καλείται και μιλά συχνά δημόσια στην τηλεόραση για την περιπέτειά του αυτή, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη ενημέρωση του κόσμου – και ειδικά της νεολαίας με την οποία έχει πάντα μεγάλη, ξεχωριστή επαφή – για την πρόληψη και προστασία του από την εν λόγω πάντα πανδημία.

3 Comments

3 Comments

 1. Σπαρτιατης

  12/09/2018 at 21:00

  Mηπως να μην παιξουν καθολου τοτε;Τι αλλο θα διαβασουμε χαχαχαχαχα

 2. Τασιος γαβροπουλος

  12/09/2018 at 22:29

  Εαν δεν πάρουν το πρωτάθλημα για πλακα φετος με τοσο χαλια ομάδες, θα θελουν πολλες κλωτσες.!

 3. Georges

  13/09/2018 at 19:47

  Οπως σας συμφέρει Καλαματιανοί. Το άλλο με τον Τοτό θέλετε να το ακούσετε?
  Για να τελειώνουμε! Πρωταθλητης εναι ο Παναργειακός! Αν έχετε δεί έστω και ένα φιλικό του φέτος ,δεν θα λέγατε αυτες τις παπαριές. Γι αυτό μην λέτε όλο μακακίες….

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Γ΄ Εθνική