fbpx
Connect with us

Σπάρτη

Έχουμε γίνει πλέον ο… εφιάλτης τους!

Έχουμε γίνει πλέον ο… εφιάλτης τους!
Σε χλωρό κλαρί δεν αφήνει στο "δίδυμο" της Σπάρτης, το πάντα δυναμικό, αποκαλυπτικό και ανεξάρτητο, Sportstonoto.gr, το οποία βέβαια έχει εδώ και καιρό κερδίσει όλους σχεδόν τους αναγνώστες (και) σε Σπάρτη και στη Λακωνία μας!

Μετά την… επιβεβαίωση της διάψευσης,  με την ανακοίνωσής τους  – θυμίζουμε τότε –  των αποκαλυπτικών ρεπορτάζ του Sportstonoto.gr  περί της απομάκρυνσης του Κριστόφ Βαζέχα από τον πάγκο της ΑΕΣ, νέα… ανακοίνωση κατά της ιστοσελίδας μας (όχι, για την … Κατωτοπία, δεν μας έβγαλε στην Κύπρο), εξέδωσε σήμερα η λακωνική ΠΑΕ,  εξ αφορμής τούτη την φορά του δημοσιεύματός μας για τις πληρωμές των πρώην παικτών της ομάδας του “διδύμου” (της απολύτου καταστροφής και διασυρμού της πάλε ποτέ  δυνατής και περήφανης αγωνιστικά ομάδας της Λακωνίας μας) , οι οποίοι είχαν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Προφανώς έχουμε γίνει… εφιάλτης τους. Θέλουν να κάνουν τις δουλειές τους και εμείς δεν τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί που λέει και ο λαός μας. Δεν γράφουμε με τα… τσαρούχια, δεν είμαστε της “τυρόπιτας”, τους χαλάμε μάλλον  τα σχέδια .

Όπως, αποκαλύπτουμε και αυτό τώρα: Χθες το βράδυ παζάρευαν την πώληση της ΠΑΕ σε  επιχειρηματία, το όνομα του οποίου θα το αποκαλύψουμε προσεχώς παρακαλώ  και φοβούνται τώρα πως ξέρουμε πολλά και μη χαλάσει η δουλειά, η “μανέστρα”.

Διαβάστε τώρα την… σημερινή ανακοίνωσή τους – μετά βέβαια από νέες τηλεφωνικές απειλές  (!) σήμερα σε συνεργάτες μας του κυρίου Νικόλαρου, που ζητά εναγωνίως  να του αποκαλύψουμε τις πηγές μας στην πρωτεύουσα της Λακωνίας. Αλήθεια, αυτός δεν μας έλεγε προχθές πως… παραιτήθηκε;  –  ενώ προσφάτως είχαμε και τις δηλώσεις του κ. Βουδούρη (θυμίζουμε και εδώ) πως θα μας… μαυρίσει, σε συνέντευξη μάλιστα Τύπου όπου έδιναν οι ίδιοι (!) εκείνη την ώρα.

Η ανακοίνωση λοιπόν:

“Με αφορμή κακόβουλα και ανυπόστατα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας sportstonoto.gr, που σκοπό έχουν να σπιλώσουν την ομάδα μας και να πλήξουν την αξιοπιστία της, ότι -ψευδέστατα- κάποιοι χρηματοδοτούν την ομάδα, γνωστοποιούμε ότι ο ιδιοκτήτης και κατά κεφαλήν κύριος των μετοχών κ. Δημήτρης Βουδούρης με την εταιρεία του που εδρεύει στην Βουλγαρία, δύναται αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος να πληρώνει τις υποχρεώσεις της ομάδας, είτε σε ποδοσφαιριστές είτε σε άλλες υποχρεώσεις. 
Αυτό έχει αποδείξει έως τώρα ανά πάσα στιγμή όταν η ομάδα χρειάζεται χρήματα. 
Διερευνάται δε ποιές είναι οι “δήθεν” πηγές πληροφόρησης προς το εν λόγω site και καταδικάζουμε κάθε μη επίσημη πληροφόρηση.Φυσικά έχει ενημερωθεί και ο δικηγόρος της ομάδας και θα λάβει τα ανάλογα μέτρα”.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ:

Α) Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Β) Δικηγόρους έχουμε και εμείς αν χρειαστεί και μάλιστα πολύ καλούς.

Γ) Έχουμε όμως και ορισμένες επιστολές – μαρτυρίες γονέων νεαρών παικτών, των τόσο πολλών άλλωστε που πέρασαν  και περνούν από την Σπάρτη και παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement

More in Σπάρτη