fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Είδε ήδη 7 παίκτες της Καλαμάτας ο Πρασσάς, θα ακολουθήσουν και άλλοι μετά το “Σίτι”…

Είδε ήδη 7 παίκτες της Καλαμάτας ο Πρασσάς, θα ακολουθήσουν και άλλοι μετά το “Σίτι”…
Αναστόπουλος, Πρασσάς και Ράλλης, στην Παραλία...

Ραντεβού, τετ α τετ με επτά παίκτες έχει κάνει μέχρι τώρα ο Γιώργος Πρασσάς, για την ανανέωση της συνεργασίας τους , αλλά και για την τακτοποίηση τυχόν εκκρεμοτήτων σχετικά με το οικονομικό σκέλος της προσωπικής τους συμφωνίας με την ΠΑΕ Καλαμάτα.

Αυτοί είναι οι Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Παυλίδης, Κωνσταντινόπουλος,  Ταϊρης, Παπατόλιος και Αναστασόπουλο έχει δει μέχρι τώρα ήδη  ο πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας, στο γραφείο του, στα γραφεία της ΠΑΕ Καλαμάτα, στην οδό Φραντζή 14 της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, ενώ βέβαια θα ακολουθήσουν και άλλοι, οι περισσότεροι εξ αυτών μετά τον αγώνα του Σαββάτου, στο Σίτι με το Αιγάλεω.

Ταυτόχρονα ο Γιώργος Πρασσάς επιλύει ο ίδιος πάντα και όσες οικονομικές εκκρεμότητες – επαναλαμβάνουμε – υπάρχουν ακόμη σε όλα τα επίπεδα της ομάδας, ενώ θα ακολουθήσουν οι συναντήσεις του με τον Δήμαρχο της πόλης για το Στάδιο και τα Παλιάμπελα, όπως και με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στα αγωνιστικά,  χωρίς κανένα πρόβλημα απουσίας και τραυματισμού  – πρωτοφανές το τελευταίο, τα… τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια για τους “μελανόλευκους“- αύριο η αποστολή θα βγει και να αναχωρήσει για την Αθήνα, για το παιχνίδι με το Αιγάλεω, εκεί  όπου ο Νίκος Αναστόπουλος θα βάλει και αρκετούς αναπληρωματικούς να παίξουν και να δείξουν έτσι και αυτοί τι αξίζουν στον σύλλογο.

Βέβαια, φέτος η Καλαμάτα έχει λίγους παίκτες, 23-24 το πολύ, οπότε λίγο – πολύ, βασικοί και αναπληρωματικοί είναι το ίδιο πράγμα. Τέλος, στο “Σίτι” βέβαια θα μεταβεί και φέτος, όπως και πέρυσι είχε κάνει άλλωστε,  ο Γιώργος Πρασσάς.  Μαζί φυσικά με τους άμεσους συνεργάτες του.

2 Σχόλια

2 Comments

 1. Atom

  17/06/2021 at 22:05

  6 εγραψες που ειναι οι 7 ??????

 2. Μαύρος Τιμωρός

  18/06/2021 at 07:30

  Το θετικό είναι ότι ξεκίνησε ο πρόεδρος απ ευθείας συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές!
  Εάν προσπαθήσει κάποιος ν αποκωδικοποιήσει τα ονόματα πίσω από τις επαφές που ξεκίνησαν,αμέσως θα διακρίνει ότι ξεκινά με αυτούς που υπολογίζονται για τον βασικό κορμό της Μαύρης Θύελλας για την επόμενη χρονιά και πίσω απ αυτόν θα χτιστεί το νέο ρόστερ της ομάδας εκτιμώ .
  Να μην είμαστε εφησυχασμένοι γιατί άλλο πράγμα η προφορική συμφωνία, και άλλο πράγμα η υπογραφή του κάθε παίκτη.
  Οι …σειρήνες μιλούν -μπορεί κάποιοι να έχετε ακούσει κάτι-τουλάχιστον για 3-4 παίκτες της ομάδας που έχουν μπει στο μεταγραφικό κάδρο άλλων ομάδων.
  Πρέπει κάποιες κινήσεις να γίνουν γρήγορα,και χωρίς οικονομικές υπερβολές,κάτι που τουλάχιστον δεν θα πρέπει να κάνει ο πρόεδρος .
  Κατά την ταπεινή μου γνώμη το τρίπτυχο της νέας Μαύρης Θύελλας θα πρέπει να έχει τα εξής διακριτά χαρακτηριστικά :
  Φιλοσοφία ομάδας
  Στόχος-οι ομάδας
  Αποτελέσματα
  Με σοβαρό πλάνο και χρονοδιάγραμμα επίτευξης του πλάνου αυτού.
  Χωρίς κανένα περιθώριο λάθους απ αυτούς που θα καλεστούν να το υλοποιήσουν.
  Γι αυτό θα χρειαστούν και κάποιοι… τεχνοκράτες ειδικοί στο ποδόσφαιρο για να επανδρώσουν την… επόμενη ημέρα της Μαύρης Θύελλας.
  Οι ομάδες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έτσι λειτουργούν σήμερα.
  Και ο…Μουρίνιο να έλθει,θα πρέπει να είναι σε ευθεία γραμμή με την φιλοσοφία και τους στόχους της ομάδας.
  Τι σημαίνει δεν θέλω αυτό, η το άλλο…
  Αν σ αρέσει φίλε μου αυτό είναι, αν το αποδέχεσαι έχει καλώς,αλλιώς ο…επόμενος!
  Κάτσε στον Οαέδ προπονητών μαζί με τις …μεγάλες μορφές του σύγχρονου ελληνικού ποδοσφαίρου.
  Άλλωστε από κει ήλθες,λέω εγώ ο…κακός τώρα!
  Να δοθεί μεγάλη έμφαση στην αξιοποίηση των ταλέντων της ομάδας και της περιοχής γενικότερα,και να μην…. στραβώνετε μερικοί όταν μιλάω εγώ ή ο φίλος μου ο Atom η κάποιοι άλλοι φίλοι γ αυτό το θέμα εδώ μέσα.
  Έχουμε παραδείγματα του παρελθόντος με αποκορύφωμα την περίοδο Γαιτανάρου αυτού του μεγάλου προέδρου της ομάδας,που πίστεψε και στηρίχτηκε στα τοπικά παιδιά και η ομάδα έκανε παπάδες.
  Τι να πεις για τον Μπιστικέα,τον Σπεντζόπουλο,τον Μπαντούνα,και πολλά άλλα παιδιά αυτής της θρυλικής ομάδας.
  Διαχρονικά η ομάδα τα έχει πληρώσει τα λάθη αυτά,δηλαδή το ενώ είχε ταλέντα δεν τ αξιοποίησε αυτά έφυγαν και έκαναν καριέρα αλλού.
  Καιρός λοιπόν με τον Γιώργο Πρασσά να λειτουργήσει διαφορετικά η ομάδα.
  Να μην έχει ανάγκη τον κάθε μισθοφόρο,αλλά να στηριχτεί στην δική της παραγωγή παικτών,και πιστέψτε το δεν θα βγει ζημιωμένη.
  Στην άσχημη το γνωρίζετε πολύ καλά, οι μισθοφόροι την… έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια,και το…ανάθεμα από πολλούς έπεφτε -να μην τα ξεχνάμε αυτά-στα δικά μας παιδιά που μάτωναν σε κάθε αγώνα για να διαφυλάξουν την αξιοπρέπεια της Μαύρης Θύελλας.
  Θέλω να πιστεύω ότι ο πρόεδρος τα έχει καταλάβει όλα αυτά,και έχει πλάνο υλοποίησης προς την κατεύθυνση αυτή.
  Καλημέρα σας…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΕΤΙΚΕΤΕΣ SPORTSTONOTO

More in Καλαμάτα