fbpx
Connect with us

Πάμισος

ΕΠΟΧΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ: «Δεν χύθηκε αδελφικό αίμα…»

ΕΠΟΧΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ:  «Δεν χύθηκε αδελφικό αίμα…»

«Ο Πάμισος είναι σαν το ποτάμι που ποτέ δεν σταματά!» (Αμπίν).

Φίλες και φίλοι, η ατάκα είναι ενός μετανάστη από το Μπαγκλαντές, του Αμπίν, ειπώθηκε σε ποδοσφαιρικό στέκι όταν η ομάδα κινδύνευε να οδηγηθεί στο πρωτοδικείο. O Αμπίν ούτε έχει ακούσει για τον Ηράκλειτο και τον διαλεκτικό υλισμό!

Η αγαπημένη ομάδα της Μεσσήνης λοιπόν κινδύνευσε άμεσα να οδηγηθεί στο πρωτοδικείο από λάθη ανθρώπων που την αγαπούν, την πλήρωσαν, την πληρώνουν και την βοήθησαν να αναβαθμιστεί.

Είχαν τη δική τους λογική, τελικά όμως ήλθαν τα αρνητικά διοικητικά αποτελέσματα. Ξεπεράστηκαν χάρη στο μεγαλείο ψυχής που διαθέτει η ιστορική ομάδα.

Τα πνεύματα είχαν οξυνθεί από προηγούμενες δηλώσεις.Υπήρχε πικρία που εκφράστηκε με αποχή στη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

Έγινε προσπάθεια από φιλάθλους να γεφυρωθεί το χάσμα με σύσκεψη για την ενότητα του συλλόγου. Η ενότητα επιτεύχθηκε σε κάποιο βαθμό, όμως οι πρώτες εκλογοαπολογιστηκές γενικές συνελεύσεις είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.

Κυριάρχησε η αποχή και εν μέρει η απαξίωση των ανθρώπων με οικονομικές δυνατότητες ικανές να βοηθήσουν την ομάδα.

Και φτάσαμε στην τρίτη κρίσιμη γενική συνέλευση. Εκεί, εκφράστηκε ο προβληματισμός για το αύριο, ταρακουνώντας τα λιμνάζοντα νερά.

Θα έπρεπε να αποφασιστεί αν η ομάδα θα δήλωνε συμμετοχή στην Γ’ Εθνική(!), στο τοπικό πρωτάθλημα(!) ή αν θα οδηγούνταν στο πρωτοδικείο λόγω απουσίας ενδιαφέροντος.

Η γενική συνέλευση αξιολόγησε την κατάσταση, και αφού στάθμισε τα γεγονότα, εξουσιοδότησε τον κ. Πετρουλάκη να διαχειριστεί εν λευκώ τα ζητήματα δημιουργίας διοικητικού συμβουλίου και εξεύρεσης μέγα χορηγού ή επενδυτή!

Ο πρώην πρόεδρος έτρεξε τα θέματα και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό!

Βρήκε τους κατάλληλους ανθρώπους, επιχειρηματίες, να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο και στον ιστορικό Πάμισο.

Οι κ.κ. Σιδηρόπουλος, Μυλωνάς και Νινιός, δεν είναι τυχαίοι. Είναι επετυχημένοι επιχειρηματίες και διαχειρίζονται τα θέματα της ομάδας με πολύ μεγάλη προσοχή, ώστε να γίνει ο σύλλογος κερδοφόρος.

Έχουν μεγαλεπήβολα σχέδια, ακόμα και για άνοδο της ομάδας  στη Β’ Εθνική!!!

Λέγεται ότι θα εκμεταλλευτούν στο έπακρον τις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου.

Θα ενισχύσουν την Ακαδημία «Πάμισος» που συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα και θα δώσουν μεγάλο βάρος στις ακαδημίες του συλλόγου.

Έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του δημάρχου για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ο οποίος διαβεβαίωσε τους επενδυτές στη σύσκεψη της Μπούκας, ότι ο Πάμισος θα έχει των πρώτο λόγο.

Ακόμη, α) θα βελτιωθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο στάδιο και στον Άγιο Νικόλαο, β) θα τοποθετηθεί στέγαστρο στην κερκίδα, και γ) φωτισμός στο στάδιο για νυχτερινά παιχνίδια!

 

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τους επενδυτές προέκυψαν ενστάσεις από παράγοντες και φιλάθλους σε πηγαδάκια και γενικές συνελεύσεις.

Ζητούσαν από τον κ. Πετρουλάκη πληρέστερη ενημέρωση και παρουσίαση των θέσεων από τους επενδυτές σε γενική συνέλευση, ώστε να έχουν τα μέλη πλήρη και από πρώτο χέρι ενημέρωση.

Κάτι που είχε αρνηθεί ο κ. Σιδηρόπουλος για προσωπικούς κυρίως λόγους. Ακούστηκε ότι ήθελε να αποφύγει της εξαντλητικές ερωτήσεις των μελών και των φιλάθλων!

Μεμονωμένα περιστατικά υπήρξαν και υπάρχουν. Ακόμα και προβοκατόρικα λόγια ακούγονται που βλάπτουν τον σύλλογο οικονομικά και ηθικά!

Ωστόσο στη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων πρυτάνευσαν η λογική και ο ρεαλισμός. Αποφεύχθηκαν οι εμφιλιωτικές συγκρούσεις, κάτι που θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια τον σύλλογο στον γκρεμό.

Η ποδοσφαιρική κοινωνία έχει απομονώσει τα διχαστικά στοιχεία, καθώς αυτό που ενδιαφέρει είναι η γιγάντωση της αγαπημένης ομάδας!

Εντωμεταξύ, ο βορειοελλαδίτης επιχειρηματίας ζήτησε να ενημερώσει το διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο, κάτι που έγινε παρουσία και του δημάρχου στη σύσκεψη της Μπούκας.

Εκτός των άλλων, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην επένδυση, καθώς και τους στόχους που έχει θέσει!

 

ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ

Στο άκουσμα ότι η ομάδα θα λειτουργήσει επαγγελματικά, αυτομάτως αποστασιοποιήθηκε ο δήμαρχος οικονομικά, ο οποίος είχε υποσχεθεί 10.000 ευρώ σε γενική συνέλευση.

Ακολούθησαν και άλλοι(!), κάτι που ενόχλησε τους ενδιαφερόμενους.

Εύχομαι να μην το λάβουν σοβαρά υπόψη, γιατί αν τα οικονομικά δεν είναι τόσο ανθηρά, πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις.

 

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΉΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ

Φίλες και φίλοι, ο Πάμισος δεκάδες χρόνια έχει μάθει να κολυμπάει στα βαθιά, γνωρίζει από ανεμοθύελλες και καταιγίδες!

Αν κάνουμε αναδρομή στο παρελθόν, θα διακρίνουμε πως οι Νησιώτες διατηρούν τον σύλλογό τους στις Εθνικές κατηγορίες και κάποιες χρονιές στο τοπικό από το υστέρημά τους.

Και τούτη τη χρονιά, όπως όλες τις άλλες, η φίλαθλη Μεσσήνη θα φωνάξει «παρών», θα ενισχύσει την ομάδα ψυχολογικά και οικονομικά.

Τους δόθηκε η ευκαιρία και την άρπαξαν από τα μαλλιά.

Δεν λαμβάνουν υπόψη τους ανθρώπους που κινδυνολογούν και κάνουν Μικροπολιτική.

Δεν θα επιτρέψουν να επανέλθει η ομάδα στα πέτρινα χρόνια, στη μιζέρια και στην κακομοιριά.

 

Η ΧΑΜΕΝΗ(;) ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Την περυσινή περίοδο τα Μεσσηνιακά σάιτ «άνοιγαν παράθυρο» στις ομάδες της Γ΄ Εθνικής, Καλαμάτα και Πύλο.

Φέτος, μόνο στην Καλαμάτα.

Ο Πάμισος είναι στο «παράθυρο» της Γ΄ Εθνικής.

Οι Εφημερίδες φαίνεται να μην λαμβάνουν υπόψη την κατηγορία όπου αγωνίζεται ο Πάμισος.

Το καθημερινό ρεπορτάζ της Μαύρης Θύελλας δεν έχει σχέση με του Παμίσου, παρόλο που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία.

Τα ρεπορτάζ των ομάδων είναι δυσανάλογα, κάτι που όπως και να το κάνουμε ενοχλεί!

Διαβάζουμε καθημερινά τα θέματα του Πάμισου ακόμα και σε μονόστηλα και των λοιπών ομάδων του τοπικού σε τρίστηλα και τετράστηλα.

Τα συμπεράσματα φίλες και φίλοι αναγνώστες, δικά σας.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement

More in Πάμισος