
Μία ακόμα πολύ δύσκολη εβδομάδα ολοκληρώθηκε για την Παναχαϊκή με την… γκιλοτίνα των οικονομικών να στέκει σταθερά πάνω από το κεφάλι της. Η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ έστω και την ύστατη κυριολεκτικά ώρα, τακτοποίησε τις οφειλές των Μπρους, Παπαδόπουλου και Πάνου γλιτώνοντας την αφαίρεση βαθμών αλλά και πολύ σοβαρότερες περιπέτειες στη συνέχεια.
Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το καταστατικό της Λίγκας, στις τρεις αφαιρέσεις βαθμών επέρχεται υποβιβασμός για τους συλλόγους, χωρίς βέβαια να διευκρινίζεται αν αυτές αφορούν οικονομικές οφειλές, οι οποίες και εκ των πραγμάτων μπορούν να τακτοποιηθούν και στην πορεία της χρονιάς.
Πάντως σε κάθε σενάριο η Παναχαϊκή θα έμπλεκε σοβαρά, ενώ θα ήταν πολύ δύσκολο να μαζέψει τις οφειλές που ακολουθούν, αν έχανε αυτές που τελικά διευθέτησε.
Είναι βέβαια απορίας άξιο, γιατί ενώ η ΠΑΕ έχει τονίσει πολλάκις ότι οι οφειλές που προκύπτουν είναι υπολογισμένο κόστος, εντούτοις η αποπληρωμή τους γίνεται την τελευταία στιγμή. Η οικονομική συγκυρία σίγουρα δεν βοηθάει, αλλά είναι πολύ σημαντικό η ΠΑΕ να βγάζει προς τους φιλάθλους μια ασφάλεια και σταθερότητα μιας και ακολουθούν ανάλογες καταστάσεις.
Τα αχαρτογράφητα… νερά των προσφυγών
Ο ακριβής αριθμός των προσφυγών που υπολείπονται για να αποπληρωθούν ή να διακανονιστούν από την Παναχαϊκή, είναι δύσκολο να υπολογιστεί αυτή τη στιγμή, όπως και το ποσό που θα χρειαστεί για να υλοποιηθεί αυτή η διαδικασία.
Αυτό συμβαίνει γιατί όπως είναι φυσιολογικό, η ίδια η ΠΑΕ δεν ενημερώνει για κάθε αποπληρωμή ή διακανονισμό που κάνει, ενώ και οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου δεν αναφέρουν τις ακριβείς καταληκτικές ημερομηνίες, που επέρχονται οι ενδεχόμενες τιμωρίες.
Τα επόμενα… φιρμάνια
Μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις όπως φαίνεται, που δεν έχουν ακόμα τελεσιδικήσει και θα ενημερωθούμε γι’ αυτές το επόμενο διάστημα.
Σύμφωνα με την χρονική σειρά των ανακοινώσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου, αναμένεται να ακολουθήσουν οι περιπτώσεις των Τζέιμς Σταμόπουλου, Αλέξανδρου Αποστολόπουλου και Δημήτρη Ανάκογλου, με το ποσό που αναφέρεται στην τελευταία ενημέρωση για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις να είναι αρκετά ψηλό και να ανέρχεται σε 48.314 ευρώ! Σε κάθε περίπτωση υπάρχει και η προοπτική του διακανονισμού…
matchnews


Ειδήσεις
Οι πέντε βουλευτές της Μεσσηνίας

Super league 2
Γκαρσία σε Πανσερραϊκό


Πρόσφατα άρθρα
- Το “αντίο” του τεράστιου Ζλάταν (video)
- Super League 2: Η μάχη των πέντε για την παραμονή στον Α’ όμιλο δύο στροφές πριν από το φινάλε
- Σημεία και τέρατα καταγγέλει ο Διαγόρας!
- Μακεδονικός – Διαγόρας 1-0: Πρώτη νίκη μετά από δύο μήνες και μπήκε σε τροχιά παραμονής
- Γ’ Εθνική: Oι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Super League 2
- Μια… άλλη “Ώρα του Σωτήρη” (video)
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 7 ημέρες agoΣΟΚ με Βαμβακούλα – Αναστόπουλο: “Έχεις τελειώσει ποδοσφαιρικά” – “Ζήταγες χαρτζιλίκι από Πρασσά” (video)
Πραγματικός ΣΑΛΟΣ χθες (Δευτέρα) βράδυ στην εκπομπή “Η ώρα του Σωτήρη” με τον Σωτήρη...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 εβδομάδα agoΓεωργούντζος: “Ο Λουτσέσκου στον Ολυμπιακό;” (video)
Αφού ο Σωτήρης Γεωργούντζος αποθέωσε τον μεγάλο Αντώνη Μαυρέα για την ψυχωμένη νίκη της...
By sportstonoto