fbpx
Connect with us

Άρθρα

Γράφει ο Αποστόλης Κοσμάς: “Ύαινες” την έπεσαν στον Πανθουριακό!

Γράφει ο Αποστόλης Κοσμάς: “Ύαινες” την έπεσαν στον Πανθουριακό!

Φίλες και φίλοι αναγνώστες του spor sto noto, η Θουρία είναι ένα χωριό της Μεσσηνίας με μεγάλη αρχαιολογική αξία, αθλητικά εκπροσωπείται από τον Πανθουριακό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Όμως από την Κυριακή το απόγευμα δέχεται μια λυσσαλέα επίθεση από δημάρχους, προέδρους, δικηγόρους και δημοσιογράφους, για να χάσει το κερδισμένο παιχνίδι στα «χαρτιά»!!!

Αυτοί που φανερά και επώνυμα έχουν ενεργό ρόλο είναι οι παρακάτω:

1ον Ο πρόεδρος που έχει προβληματίσει με την εν γένει συμπεριφορά του το Πανελλήνιο στον αθλητισμό!

2ον Ο δήμαρχος που κινείται για τα τυπικά έγγραφα της δικογραφίας!!!

3ον Ο δικηγόρος που οργάνωσε το σκηνικό(!), κατάγεται από την Μεσσηνία και είναι δικηγόρος επαγγελματικής ομάδας Β’ Εθνικής!!!

4ον Οι δημοσιογράφοι: O πρώτος γειτονικού νομού ασχολείται καθημερινά με δικαστικά θέματα, αντί να κάνει κριτική στην μέτρια ομάδα του νομού του όπως θα έπρεπε!!!

Ο δεύτερος που έχει εβδομαδιαία εκπομπή σε κανάλι Πανελλαδικής εμβέλειας δημοσίευσε: «ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ  Ο  ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ, ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων  έχει δείξει με αποφάσεις του ότι προέχει ο σεβασμός και η ηθική στο ποδόσφαιρο και όχι η προσήλωση στη τυπολατρία και τους κανονισμούς».

Ο δημοσιογράφος έχει διακρίνει πως ο δικαστής δικάζει με βάση την ουσία και στέκεται λιγότερο στον τύπο, όμως δεν έχει εντοπίσει ότι το θέμα της Θουρίας είναι ουσιαστικό και πολύ λιγότερο τυπικό!  

Και τούτο γιατί αφενός, α) δεν έχει σχέση με δελτία υγείας, β) τιμωρημένο παίκτη, γ) άκυρο δελτίο και δ) διάφορα άλλα αγωνιστικά θέματα, (Τύπος)!!!

Αφετέρου, α) το  γήπεδο είναι σε αρίστη κατάσταση και πληροί τους όρους διεξαγωγής αγώνων(!), β) έγιναν διεθνείς αγώνες στίβου, γ) αγωνίστηκε η Καλαμάτα στην Β’ Εθνική και δ) ο Πανθουριακός είχε δώσει τρία παιχνίδια(!) δύο μπαράζ και ένα κυπέλου, (Ουσία)!!!

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, η πλάστιγγα γέρνει υπέρ Πανθουριακού. 

Κακώς δεν υπήρχε το έγγραφο που τυπικά θα έπρεπε να υπάρχει, αν είναι έτσι, θα πέσει ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο και δεν θα μηδενιστεί η ομάδα(!), θα είναι πολύ άδικο σε διαφορετική περίπτωση!

Κλείνοντας να αναφέρω πως ο  Κ.Α.Π. εκτός ειδικών περιπτώσεων, (ακατάλληλο γήπεδο) θα πρέπει να αλλάξει για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα!  

Φίλες και φίλοι το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και φαίνεται ότι έχει πολιτικοποιηθεί!

Άντε τώρα να βρεις το δίκιο σου αν πέσουν οι πολιτικοί για αρνητικό ή θετικό αποτέλεσμα(!), οι δικαστές θα υποταχτούν στις πιέσεις ή θα σταθούν στο ύψος τους; 

Αποστόλης Κοσμάς

loading...
4 Comments

4 Comments

 1. Chris

  02/06/2022 at 11:17

  Σε όλα μπορεί να συμφωνήσει κάποιος αλλά για το τυπικό της υπόθεσης αν το έγγραφο που παραδόθηκε ήταν παραποιημένο τότε δεν υπάρχει πρόβλημα????
  Αν έπρεπε να υπήρχε στο φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα διαιτελεσης ενός αγώνα ποιανού ήταν η αρμοδιότητα να το έχει???
  Να θυμίσουμε ότι η μεγάλη ομάδα του νομού έχασε βαθμούς για τα δελτία υγείας τα οποία δεν είχαν πάρει μαζί τους (για το τυπικό της υπόθεσης όμως έπρεπε να τα είχαν μαζί τους)…
  Δηλαδή οι άνθρωποι που πληρώνονται για να ετοιμάζουν τα έγγραφα αλλά και για να παρακολουθούν τα έγγραφα της αντίπαλης ομάδας πρέπει να γνωρίζουν τους κανόνες διαιτελεσης ενός αγώνα..και είναι υπεύθυνοι για ότι συμβεί….
  ΑΡΑ για το τυπικό της υπόθεσης αν το έγγραφο απουσιάζει από το φάκελο ΥΠΆΡΧΕΙ πρόβλημα μάλλον!!!Αν είναι παραποιημένο υπάρχει ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα ΣΊΓΟΥΡΑ!!!

 2. Μήτσος

  02/06/2022 at 17:20

  Τα δελτία υγείας τα είχαν πάρει μαζί τους απλά ήταν λάθος επικυρωμένα….Να μην λέμε κ ότι θέλουμε

 3. Antifa

  03/06/2022 at 00:50

  Και ποιος είναι ο Κοσμάς που θα πιάσει στο στόμα του δημαρχο πρωτεύουσας νομού και δημοσιογράφο με αναγνώριση;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Άρθρα