
Συνήθως, μια ομάδα που πεινά – διψά για πρωτάθλημα και άνοδο πια σε πιο μεγάλες κατηγορίες, το πρώτο πράγμα που αναζητεί και σπεύδει υπό μια νέα της μάλιστα και υπό πολλές υποσχέσεις διοίκηση, είναι η άμεση επάνδρωσή της με πολλούς, καλούς και πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές προκειμένου αυτή να πετύχει πάσι θυσία αγωνιστικά στο νέο πρωτάθλημα.
Στην περίπτωση της Μαύρης Θύελλας όμως… μάλλον πάμε λίγο ανάποδα. Πρώτα λοιπόν οι νέοι της διοικούντες φτιάχνουν αποδυτήρια και ντουβάρια γενικότερα στου Μεσσηνιακού, φτιάχνουν – βάφουν “μελανόλευκο” ένα πούλμαν για την ομάδα, ενώ δείχνουν να καθυστερούν την σοβαρή μεταγραφική της ενίσχυση.
Λίγες έτσι οι ανανεώσεις και όχι μέχρι τώρα των πρωτοκλασάτων της παικτών και ακόμη λιγότερες οι μεταγραφές. Αλεξόπουλος, Δήμου, Τσιγάρος, Αντεμάι και… Οούσου-Ανσά Κοντόρ (26χρονο αριστερό μπακ από την… Γκάνα) είναι ονόματα που δεν ενθουσιάζουν σίγουρα κανέναν, όπως έχουμε αναφέρει και πλέον περιμένουμε να δούμε τις μεγάλες “μελανόλευκες’ μεταγραφές του καλοκαιριού.
Το σημερινό πάντως ρεπορτάζ μας, μιλά για δύο παίκτες του Πανηλειακού πέρυσι, με τους οποίους μιλά η Βασίλης Βούζας και δείχνουν να ενδιαφέρουν τη Μαύρη Θύελλα και αυτοί. Ο ένας είναι ο Σάκης Πλαστουργός του Πανηλειακού (25 ετών, μέσος) και ο άλλος ο 28χρονος Γιώργος Μπαρμπαρούσης, η επιθετική αιχμή την χρονιά που μας πέρασε των “ερυθρολεύκων” της Ηλείας.
Καλοί ποδοσφαιριστές αμφότεροι, σε καμία όμως περίπτωση τα βαριά ονόματα που επιζητεί – επαναλαμβάνουμε – αυτή την στιγμή ο ΠΣ Η Καλαμάτα και ο κόσμος του. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μπει γερά το χέρι στην τσέπη, Ελλήνων παικτών, για να ξέρουμε τι παίρνουμε…

2 Comments
Leave a Reply
Ακύρωση απάντησης

Superleague
Τον Maksym Maksymenko πήρε η Λάρισα

Super League 2
Τρεχάτε τώρα ποδαράκια μου στη Δράμα…
Πρόσφατα άρθρα
- Η βαθμολογία της EuroLeague: Στο 11-9 και δυνατά για την οκτάδα ο Ολυμπιακός – Δηλώσεις (+videos)
- Βιλερμπάν – Ολυμπιακός 93-101: Πολύ σκληρός για να πεθάνει (+video)
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Την διεκδικούν πολλά ριάλιτι, θα πάει σε κάποιο τελικά;
- Τον Maksym Maksymenko πήρε η Λάρισα
- Έκτακτο: Μεγάλη ομάδα της Football League δεν παίρνει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ…
- Δυνατός ξανά πια ο ΠΣΑΠ με τον Γιώργο Μπαντή!

Δες ακόμη…
-
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Να βάζουν χέρι και στον Σαββίδη οι Ράδιο Αρβύλα” (video)
Καλωσόρισε την τηλεοπτική επιστροφή των “Ράδιο Αρβύλα” ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος όμως τους...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Λυπάμαι για τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ…” (video)
“Δρυμί κατηγορώ” του αγανακτισμένου Σωτήρη Γεωργούντζου, μετά την συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό...
By sportstonoto -
Lifestyle
/ 3 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Το 2021 θα είναι η χρονιά της Μαύρης Θύελλας”! (video)
Το μήνυμα και βέβαια οι ευχές του Σωτήρη Γεωργούντζου για την Πρωτοχρονιά και το...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος σε Novasports για ΠΑΟΚ – ΠΑΟ… Γκαρσία & άλλα: “Ιβάν πάρε προπονητή”! (video)
Φοβερός Σωτήρης Γεωργούντζος μίλησε στο NOVAsports και στα “Πουλέν Live” του Novasports στο ντέρμπι...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος: “Επιστρέφει ο Σταθόπουλος, για τα μπάζα (!) ΑΕΚ & ΠΑΟΚ, κινδυνεύει η Βέροια…” (+video)
Απολαυστικός και με αποκαλύψεις, ο Σωτήρης Γεωργούντζος, στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Best TV,...


γιοργος καιρης
15/07/2019 at 19:49
σωτηρη πιασε το βουζα και πεστου δεν βλεπω φως αν ειναι να του φερω εγω 5.6 παικτες που θα πεσουν τα τσιμεντα αν θελει κατηγορια αλλοιος παμε γιαλα απο κοντα να τους εχεις
γιωργος καλαματα
15/07/2019 at 22:07
ναι σωτηρη απο κοτα εσυ στην απ εξω αυτοι. καλα δεν υκανοποιησε με τιποτα ετσι; και ο αμπραμοβιτς να ερχοταν παλι θα γκρινιαζες. ποιον περιμενες να φερουν στην δ εθνικη δηλαδη αν εχεις το θεο σου. περσι ηρθαν παιχτες που επαιζαν οι περισωτεροι μια κατηγορια πανω,παλι γκρινιαζες. τελικα υπαρχεις για να σπερνεις την διχονεια. αν δεν αλλαξεις τροπαριο η ομαδα θα ανεβαινει κι εσυ θα εισαι στην απ εξω.