
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το el classico η Μπαρτσελόνα, που με «διαστημικό» Σουάρες επικράτησε με 5-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στο Καμπ Νόου
Η Μπαρτσελόνα απέδειξε από νωρίς ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση κάτι βέβαια που κανείς δεν μπορεί να πει για την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Καταλανούς να ανοίγουν το σκορ στο 110 λεπτό όταν ο Ράκιτιτς με τρομερή μπαλιά βρήκε τον Ζόρντι Άλμπα από τα αριστέρα της μεγάλης περιοχής και εκείνος αφού πέρασε τον Νάτσο πάσαρε στον Κουτίνιο, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την άμυνα της Ρεάλ αλλά και τον Κουρτουά και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.
Oι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έμειναν εκεί και στο 30ο λεπτό έκαναν το 2-0 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σουάρες, το οποίο κέρδισε ο ίδιος μετά από ανατροπή του Βαράν, την οποία καταλόγισε ο διαιτητής του ματς Σάντσες Μαρτίνεζ αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR (Video Assistance Referee). Μάλιστα ο Σουάρες αφιέρωσε το γκολ στα παιδιά του.
H Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε πιο διαφορετική στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να μειώσει στο σκορ και να δείξει ότι έχει παλμό στο ματς με τον Μαρσέλο στο 51ο λεπτό του αγώνα να νικάει τον Τερ Στέγκεν και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των Καταλανών. Μάλιστα οι Μαδριλένοι θα μπορούσαν να φέρουν το ματς στα ίσια αλλά ο Μόντριτς πέντε λεπτά αργότερα σημάδεψε το δοκάρι της Μπαρτσελόνα. Η υπεροχή της Ρεάλ Μαδρίτης στο δεύτερο ημίχρονο δεν σταμάτησε εκεί και στο 63ο λεπτό του αγώνα ο Μπενζεμά από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Ότι δεν έκαναν οι Μαδριλένοι, το κατάφεραν οι Καταλανοί στο 71ο λεπτό του αγώνα όταν ο Σέρτζι Ρομπέρτο έκανε την σέντρα με τον Σουάρεζ να πιάνει φοβερή κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κουρτουά κάνοντας το 3-1 για την Μπαρτσελόνα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν σταμάτησε εκεί και στο 83ο λεπτό του αγώνα μετά από εξαιρετική πάσα του Σέρτζι Ρομπέρτο έσκαψε τον Κουρτουά κάνοντας το 4-1 για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Τα «όργια» των Καταλανών δεν σταμάτησε εκεί και στο 87ο λεπτό ο Βιδάλ μετά από σέντρα του Ντεμπέλε έκανε το 5-1 για την ομάδα του δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Tζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Αρτούρ, Ραφίνια (69΄Νέλσον Σεμέδο), Σουάρες, Κουτίνιο (74΄Σέρτζι Ρομπέρτο).
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Λοπετέγκι): Κουρτουά, Νάτσο, Βαράν (46΄ Βάθκεθ), Ράμος, Μαρσέλο (82΄Μαριάνο), Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο, Μπέιλ (78΄Ασένσιο), Μπενζεμά.
onsports

Πρόσφατα άρθρα
- «Επικρατούσε ο φόβος, γι’ αυτό δεν παραδόθηκαν», είπε ο δικηγόρος των δύο ανηλίκων (video)
- Επίθεση στο μετρό: Στον εισαγγελέα τα δύο ανήλικα αδέλφια (video)
- Σοφία Μπεκατώρου: Καταιγιστικές εξελίξεις μετά την αποκάλυψη του βιασμού (+video)
- Εστίαση: “Κλειστά” για άλλους δύο μήνες (video)
- Βαθμολογία Super League: Η κατάταξη μετά τις νίκες Αστέρα & Απόλλωνα – Δηλώσεις! (+videos)
- ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης 0-1: Χιονοθύελλα στη Λάρισα… (+videos)

Δες ακόμη…
-
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Να βάζουν χέρι και στον Σαββίδη οι Ράδιο Αρβύλα” (video)
Καλωσόρισε την τηλεοπτική επιστροφή των “Ράδιο Αρβύλα” ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος όμως τους...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Λυπάμαι για τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ…” (video)
“Δρυμί κατηγορώ” του αγανακτισμένου Σωτήρη Γεωργούντζου, μετά την συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό...
By sportstonoto -
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Το 2021 θα είναι η χρονιά της Μαύρης Θύελλας”! (video)
Το μήνυμα και βέβαια οι ευχές του Σωτήρη Γεωργούντζου για την Πρωτοχρονιά και το...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 4 εβδομάδες agoΓεωργούντζος σε Novasports για ΠΑΟΚ – ΠΑΟ… Γκαρσία & άλλα: “Ιβάν πάρε προπονητή”! (video)
Φοβερός Σωτήρης Γεωργούντζος μίλησε στο NOVAsports και στα “Πουλέν Live” του Novasports στο ντέρμπι...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 4 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Επιστρέφει ο Σταθόπουλος, για τα μπάζα (!) ΑΕΚ & ΠΑΟΚ, κινδυνεύει η Βέροια…” (+video)
Απολαυστικός και με αποκαλύψεις, ο Σωτήρης Γεωργούντζος, στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Best TV,...

