
Συνέχεια ενημέρωσης από ΑΕΠ Κοζάνης, όπου μας γνωστοποίησε μια ακόμη καλή μεταγραφή της.
Αναλυτικά:
“H AEΠ ΚΟΖΑΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Χαλάτση που αγωνιζόταν στην ΑΕΛ 1964.
Ο Αλέξανδρος είναι ένα ακόμη μεγάλο ταλέντο της Θεσσαλίας, έχει ύψος 1.89, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είναι ιδιαίτερα χαρισματικός με τη μπάλα στα πόδια.
Με καταγωγή από την Αγιά, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Λάρισα και πρόλαβε να κάνει και κάποιες συμμετοχές στην Superleague 1 με την ΑΕΛ 1964, αγωνιζόμενος μάλιστα εναντίον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, ευχόμενοι υγεία και πολλές ποδοσφαιρικές επιτυχίες.
Πιστεύουμε ότι σύντομα θα τον δούμε να αγωνίζεται ξανά στα μεγάλα “σαλόνια” του ποδοσφαίρου”.



Πρόσφατα άρθρα
- Ποια μύγα τσίμπησε ξαφνικά ομάδα της Α’ Μεσσηνίας;
- Δήμος Καλαμάτας: Τιμά τον Γιάννη Ζαλαχώρη το Σάββατο στο Αρφαρά Μεσσηνίας (+pics)
- BEST TV: Το κανάλι – φωνή της Μεσσηνίας… και όχι μόνο(video)
- Καλαμάτα: Η πρωτεύουσα του πράσινου στην Ελλάδα (video)
- Καλαμάτα: Τεράστιο πρόβλημα για τους φοιτητές οι άθλιες συνθήκες στις εστίες και τα πανάκριβα ενοίκια (video)
- To «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» σήμερα βρίσκεται στην Καλαμάτα! (video)
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων
RSS Error: WP HTTP Error: Η διεύθυνση URL δεν είναι έγκυρη.

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 2 ημέρες agoΓιώργος Πρασσάς: “Θέλω Ευρώπη τη Μαύρη Θύελλα, φίλος μου ο Πρίτσας, τελικός με Κηφισιά, η σχέση μου με Άρη/Καρυπίδη και Ολυμπιακό…” (+video)
Ειλικρινής, αφοπλιστικός, τίμιος, δεν κρύφτηκε Γιώργος Πρασσάς, κέρδισε όλη την Ελλάδα χθες το βράδυ...
By sportstonoto -
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 1 εβδομάδα ago“ΒΟΜΒΕΣ” Πρίτσα στην “Ώρα του Σωτήρη”: “Θέλουμε VAR (!) στην Καλαμάτα / Η Κηφισιά στη Super League” (+video)
Φοβερή συνέντευξη Χρήστου Πρίτσα την Δευτέρα το βράδυ στην "Ώρα του Σωτήρη"!!!
By sportstonoto