
Μπορείτε να ακούσετε LIVE (κάθε Σάββατο 5-7 μ.μ.) την εκπομπή KAI internetικά από εδώ:
Ακούστε live:
ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Τηλ 2721089457 και 2721552115 !
Φοβερό (και) σήμερα Sportstonoto Radio, με τον εορτάζοντα σήμερα – έχει τα γενέθλειά του – ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ, αμέσως μετά τον αγώνα της ΑΕΛ στην Τρίπολη, παρακαλώ!!! Επίσης με Αντώνη Ροκάκη (πρόεδρο ΠΑΕ Χανιά) και Γιώργο Μπαντή (πρόεδρο ΠΣΑΠ), αλλά και τον Λευτέρη Σαρελάκο! Σωτήρης Γεωργούντζος, Κώστας Γιαννάκης με θέματα και πάλι φωτιά!
Εκπομπή με “δυνατές” ζωντανές συνεντεύξεις (και σήμερα), από την δημοφιλή, πρωτοποριακή στην Ελλάδα, ραδιοφωνική παραγωγή Sportstonoto Radio! Μην την χάσει κανείς, φυσικά!
Και σήμερα (21/11) ανανεωμένο και με την συνεργασία – παράλληλη σύνδεση 17 (!) πλέον ραδιοφωνικών σταθμών σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, το φοβερό Sportstonoto Radio, με τους Σωτήρη Γεωργούντζο, Φωτεινή και Κώστα Γιαννάκη!
Οι 17 πλέον ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν, ταυτόχρονα παρακαλώ (και μέσω ιντερνέτ φυσικά ΠΑΝΤΟΥ, σε όλη την γη φυσικά), LIVE και σήμερα το Sport Sto Noto Radio:

2 Comments
Leave a Reply
Ακύρωση απάντησης
Πρόσφατα άρθρα
- Κορονοϊός: 1790 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα – 29 νεκροί (+videos)
- Φοβερό: Ο Γεωργούντζος προβλέπει και την κλήρωση με την Άρσενάλ! (video)
- Κλήρωση Europa League: Με Άρσεναλ ο Ολυμπιακός στους “16” της διοργάνωσης!
- Θα μας… αποτρελάνει και ο Αυγενάκης!
- Πέμπτο φαβορί ο Ολυμπιακός για το τρόπαιο! Europa League και αποδόσεις
- Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Κόντρα στην Άλμπα ο Παναθηναϊκός

Δες ακόμη…
-
Football League
/ 6 ημέρες agoΜιχάλης Χατζηνικήτας: “Αν δεν το ξεκαθαρίσει μέχρι τις 28/3 ο Αυγενάκης, δεν κατεβαίνει η Football League” (pics+HXHTIKO)
Πραγματικός καταπέλτης ο Μιχάλης Χατζηνικήτας, έσπασε σήμερα (Σάββατο) στο Sportstonoto Radio την σιωπή του,...
-
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΤο “χώσιμο” του Σωτήρη Γεωργούντζου στο Νίκο Μουτσινά και στο The 2Night Show (video)
Την δική του θέση στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε το...
By sportstonoto -
Lifestyle
/ 3 εβδομάδες agoΤρομερή επίθεση Γεωργούντζου σε Μουτσινά: “Ασκείς μπούλινγκ, είσαι ρε τσάμπα μάγκας”! (+video)
Best tv 07/02/2021: Τρομερή “επίθεση” πριν από λίγο από την τηλεόραση Best στην Καλαμάτα,...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 3 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Μην πας πάλι στην Δίκη και στον Θωμαΐδη, Πέτρο Κωνσταντινέα…”! (video)
Best tv 07/02/2021: Ο Σωτήρης Γεωργούντζος, αφού τα έχωσε νωρίτερα στον Νίκο Μουτσινά και...
-
Ηχητικό
/ 4 εβδομάδες agoΣταθόπουλος: “Βιαστής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντινέας, να φύγει μόνος του ο Σπηλιώτης, ίσως βουλευτής…”! (+ΗΧΗΤΙΚΟ)
Για όλους και για όλα μίλησέ χθες στο Sportstonoto Radio και τους Σωτήρη Γεωργούντζο...
By sportstonoto

Καλαματαρα
23/01/2021 at 16:36
Ρε Σωτήρη τον Πρασσά έπρεπε να καλέσεις σήμερα να δούμε τι γίνεται.
Γιωργος -Παναχαικη
23/01/2021 at 19:37
Καλαματαρα ο Πρασσας ειναι σοβαρος.