
Φίλες και φίλοι αναγνώστες του Sport sto noto, τα κωμικοτραγικά που έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να περάσουν απαρατήρητα από την αθλητική δικαιοσύνη.
Ο αγώνας διεκόπει γιατί είχαμε την εισβολή των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρα και την επέμβαση στην συνέχεια της αστυνομίας!
Στο διάστημα της διακοπής υπήρξε διαβούλευση των δύο ομάδων και των διαιτητών να συνεχιστεί το παιχνίδι για να μην τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός(!), όπως και έγινε!!! Δηλώσεις κ. Μπέου!!!
Έτσι λοιπον μετά από πενήντα λεπτά καθυστέρηση, εμφανιστήκαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και με πρωτεργάτη τον διαιτητή ο αγώνας συνεχίστηκε!
Οι ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν προκλητικά πασίτσες στο κέντρο του γηπέδου(!), και ο «άρχοντας» του γηπέδου (τρομάρα του), μετά από τέσσερα «αγχωτικά» λεπτά σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού!!!
Εδώ Φίλες και φίλοι είχαμε φώς φανάρι τη διακωμώδηση του ποδοσφαίρου και μάλιστα με την συμμετοχή του διαιτητή!!!
Ο Κ.Α.Π. είναι σαφής: όταν ο διαιτητής διακρίνει πως οι ποδοσφαιριστές γελοιοποιούν σκόπιμα το ποδόσφαιρο, τότε διακόπτει των αγώνα εις βάρος και των δύο ομάδων!!!
«Το λόγο πλέον τον έχει ο αθλητικός δικαστής και το αθλητικό δικαστήριο!!!»
Καλεί σε απολογία τα δύο σωματεία και τους διαιτητές του αγώνα για διακωμώδηση του ποδοσφαίρου, επιβάλλοντας παραδειγματικά τις ποινές που προβλέπει ο κανονισμός!!!
Να αναφέρω πως η εισαγγελία Μαγνησίας διέταξε προκαταρκτική!
Η αθλητική δικαιοσύνη γιατί «σιωπά»;

2 Comments
Leave a Reply
Ακύρωση απάντησης
Leave a Reply



Πρόσφατα άρθρα
- Με το δεξί ο Μ.Γ.Σ. στο πρωτάθλημα βόλεϊ παγκορασίδων Πελοποννήσου
- Θα μας τρελάνουν στον Α.Ο.Χαλκίς, συνεργασία με την Ράγιο Βαγιεκάνο!!!
- Δεν τα ακούει και άδικα από τους Απολλωνιστές ο Βελέντζας που “παίζει” με Μαρκό
- Σουξέ έχει ο Πανταζής στον Φωστήρα, ένας ακόμη πρόεδρος Π.Α.Ε. στηρίζει την εκλογή του!!!
- Η σημαία στον ιστό της στον Α.Ο. Στενωσιάς, συνεχίζει ο Αλεβίζος
- Πριν την Μπράϊτον, έδωσε τα φόντα του στους μικρούς της Α.Ε.Μυκόνου ο Κωστούλας (+pics)
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 6 ημέρες agoΓεωργούντζος: “Απέλαση Αταμάν, συγνώμη σε Μπαρτζώκα, ”έγκλημα” ο Γιαννακόπουλος…”!!! (video)
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Τρομερό “Πέντε λεπτά κήρυγμα” σήμερα από τον Σωτήρη...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 εβδομάδα agoΓεωργούντζος: “Ενα… μπορντέλο είμαστε”!!! (video)
Εξ αφορμής όλων όσων διαδραματίστηκαν… πάλι και στον 3ο αγώνα των πλέι οφ στο...
By sportstonoto
mia zoi mavri thiella
06/12/2023 at 03:07
Μηδενισμος και αφαιρεση βαθμων και απο τις δυο ομαδες, ο δε γελοιος διαιτητης μονιμα πλεον στο σπιτι του για παντα
klauss
06/12/2023 at 13:24
Ναί …τό παιχνίδι στόν Βόλο περίμενε τό άθλημα νά γίνει μπο@ρδέλο…άσε μας ρέ μπάρμπα.