fbpx
Ακολουθήστε μας

Στοίχημα

Οι Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

  • bet
Οι Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

Πόσες φορές έχουμε «σταμπάρει» ένα ματς από μέρες, θέλοντας να το ποντάρουμε «χοντρά» (ανάλογα με τα βαλάντια του καθενός βέβαια) και δεν ξέρουμε σε ποια εταιρία να βάλουμε τα χρήματά μας; Είτε κάποιος που έχει λογαριασμό σε πολλές, είτε κάποιος που είναι νέος στον ιντερνετικό στοιχηματισμό.

Με ποια κριτήρια επιλέγουμε την ιδανική εταιρία για να παίζουμε online; Με βάση αυτή που δίνει την καλύτερη απόδοση; Μήπως με αυτή που θα πιστώσει τα πιθανά μας κέρδη πιο γρήγορα στο λογαριασμό; Ή μήπως με αυτή που θα μας δώσει ένα… γενναίο μπόνους κατάθεσης;

Τα κριτήρια είναι πάρα πολλά για κάποιον που το ψάχνει αρκετά και σας τα παραθέτουμε όσο πιο αναλυτικά γίνεται, στην επιλογή των καλύτερων στοιχηματικών εταιριών που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι στον στοιχηματισμό, αφού εδώ μιλάμε για ποσοστά και χρήματα. Άλλο να βρεις μια απόδοση στο 1.90, άλλο το 2.00, άλλο το 2.10. Φυσικά, οι διαφορές που έχουν στα σημεία οι μεγάλες ιντερνετικές εταιρίες δεν είναι πολύ μεγάλες, όμως οι παίκτες λαμβάνουν τα πάντα υπόψη τους.

Συνοπτικά, οι Bet365 και Stoiximan έχουν συνήθως τις καλύτερες αποδόσεις, με τις Winmasters και Betshop να ακολουθούν. Sportingbet και Vistabet προσφέρουν επίσης καλές τιμές σε συγκεκριμένες αγορές.

 

BRAND NAME

Όταν ακούς τη λέξη στοίχημα, ποια εταιρία σου έρχεται στο μυαλό; Πως χρησιμοποιούν οι εταιρίες αυτές την διαφήμιση προς όφελός τους και πόσο καλά το καταφέρνουν; Μιας και μιλάμε για Ελλάδα, ο Stoiximan έχει μπει για τα καλά στην καθημερινή μας ζωή, καθώς είναι χορηγός σε πολλά αθλητικά event και ομάδες. Από την άλλη πλευρά, η Bet365 έχει ένα από τα πιο δυνατά ονόματα παγκοσμίως, ενώ η Betshop έχει τεράστιο όνομα στο χώρο, διαθέτοντας εκατοντάδες επίγεια καταστήματα στην Αγγλία.

Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που ξεχωρίζει για τη Vistabet και έχει δώσει πολλά τα τελευταία χρόνια ώστε να προβληθεί ολοένα και περισσότερο, το κίτρινο είναι το αντιπροσωπευτικό χρώμα της Interwetten, ενώ στα ίδια επίπεδα είναι και η Sportingbet, μια από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα. Σιγά-σιγά, όμως ανεβαίνει και η Winmasters.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Η γκάμα και η ποικιλία στις επιλογές είναι ένας πολύ σοβαρός παράγοντας για τον εκάστοτε παίκτη. Το να έχει κάποιος σχεδιάσει τι θέλει να παίξει και να το βρει αμέσως στην εταιρία που βάζει τα λεφτά του, είναι μια άνεση που προσφέρουν οι πιο δυνατές εταιρίες.

Ο Stoiximan έχει επενδύσει πολύ σε αυτό το κομμάτι, έχοντας επιλογές και αγορές σχεδόν για τα πάντα, από αθλήματα μέχρι καλλιτεχνικά event. Η Betshop επίσης ανεβαίνει εντυπωσιακά στο κομμάτι αυτό, αφού από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα ολοένα και προσθέτει στοιχεία.

Η Bet365 είναι, ίσως, ο αρχηγός στο αθλητικό κομμάτι, όμως υστερεί σε επιλογές που αφορούν ειδικά στοιχήματα combo κλπ, ενώ συνήθως δεν υπάρχουν αγορές όπως Όσκαρ, βραβεία τηλεόρασης, τραγουδιού και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα. Στα ίδια επίπεδα Winmasters και Vistabet, που έχουν χιλιάδες επιλογές, αλλά θα μπορούσαν ακόμα περισσότερα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Πολλές είναι οι ώρες και τα μίτινγκ που έχουν κάνει οι μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο, έτσι ώστε να προσελκύσουν κόσμο με τις προσφορές τους. Με βάση τον Εμπορικό Κανονισμό του 2016, στη χώρα μας απαγορεύτηκε η διαφήμιση των προσφορών*, όμως σχεδόν όλες οι εταιρίες έχουν «όπλα» για να προσελκύσουν τους παίκτες. Είτε αυτό έχει να κάνει με μπόνους πρώτης κατάθεσης*, είτε με ειδικές προσφορές στοιχηματισμού, είτε με δώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα, είτε με δωρεάν παιχνίδι.

Πρωτοπόρος όλων είναι η Bet365, την οποία προσπαθούν να «χτυπήσουν» με ανάλογες δυναμικές προσφορές οι Stoiximan, Vistabet και Betshop. Όμως σχεδόν όλες οι εταιρίες δίνουν πλέον μπόνους 100%* στην πρώτη κατάθεση, κάτι που βοηθάει πολύ τον παίκτη που παίζει πρώτη φορά.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΛΗΨΗ

Πριν μπει για τα καλά ο ιντερνετικός στοιχηματισμός στη ζωή μας, οι πρώτοι παίκτες του Πάμε Στοίχημα στον ΟΠΑΠ είχαμε μάθει «Κερδίσαμε; Πάμε να τα πάρουμε από το ταμείο επί τόπου». Έτσι και ο παίκτης στο ίντερνετ, θέλει τα κέρδη του όσο πιο γρήγορα γίνεται στο λογαριασμό.

Η άμεση καταβολή των κερδών μετά την ανάληψη μετράει πολύ για τους παίκτες. Stoiximan, Vistabet και Sportingbet λειτουργούν πολύ μεθοδικά και γρήγορα στο κομμάτι αυτό. Bet365, Betshop και Winmasters ίσως κάνουν λίγο περισσότερο, όμως τα χρήματα καταβάλλονται με απόλυτη ασφάλεια στον επιλεγμένο λογαριασμό του κάθε παίκτη.

LIVE BETTING-STREAMING

Το live στοίχημα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας εδώ και χρόνια, όντας ένα βασικό κομμάτι του στοιχήματος και ειδίκευσης για πολλούς παίκτες. Όταν δε συνδυάζεται και με εικόνα, η ζωή του παίκτη γίνεται καλύτερη. Πρώτη και πάλι εδώ ήταν η Bet365, που έφερε το live streaming για τα καλά στη ζωή μας, ενώ οι αγορές της ολοένα και πληθαίνουν στα ζωντανά γεγονότα. Αντίπαλο δέος της Αγγλικής εταιρίας είναι ο Stoiximan, που έχει πλέον ανάλογα ζωντανά αθλήματα και αγορές, ενώ μεγάλο του όπλο είναι η εικόνα σε tablet και κινητά, που γίνεται full screen.

Σημαντική βελτίωση σε live betting έχει κάνει η Betshop, ενώ Winmasters, Vistabet και Sportingbet προσφέρουν αρκετές επιλογές κατά τη διάρκεια των αγώνων.

ΕΞΥΠΗΡΕΡΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Πολλές φορές γίνεται κάτι κατά τη διάρκεια ενός ανοικτού ή κλειστού στοιχήματος, ενώ μπορεί να τύχει κάποιος να ρωτήσει κάτι για τις αγορές, τα μπόνους και τις αναλήψεις. Το πόσο κοντά στον παίκτη είναι η εταιρία που έχουμε βάλει τα λεφτά μας παίζει σημαντικό ρόλο.

Άριστα στο κομμάτι αυτό παίρνει η Betshop, που λειτουργεί όλο το 24ώρο, ενώ στα ίδια επίπεδα κινούνται Vistabet, Stoiximan και Bet365. Δίπλα στον παίκτη είναι οι εκπρόσωποι των Winmasters και Sportingbet, χωρίς ωστόσο να σημαίνει πως δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

MOBILE APP

Τι πιο ιδανικό για έναν παίκτη που θέλει να παίξει και είναι μακριά από τον υπολογιστή του; Η εύκολη χρήση της εφαρμογής βοηθάει πολύ στον στοιχηματισμό. Σχεδόν όλες οι εταιρίες έχουν Mobile Applications που κάνουν εύκολη την πρόσβαση στο περιβάλλον της κάθε εταιρίας. Γρήγορο και αξιόπιστο είναι το app του Stoiximan, το οποίο σε μια καλή συσκευή δεν κολλάει σχεδόν καθόλου. Bet365, Sportingbet και Winmasters έχουν επίσης τις δικές τους εφαρμογές, ενώ Betshop και Vistabet διαθέτουν καλό Mobile Website.

Αυτές είναι οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Οι διαφορές τους δεν είναι πολύ μεγάλες, αλλά υπάρχουν ξεκάθαρα σημεία όπου η κάθε μια ξεχωρίζει από τις άλλες. Εσείς μπορείτε διαβάζοντας να επιλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει περισσότερο.

*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις |+21

 

Σχολιάστε εδώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement

More in Στοίχημα