
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα για όσα έγιναν στο παιχνίδι με το Βόλο.
Στα άκρα θα φτάσει ο Ολυμπιακός μετά την απώλεια βαθμών στο Βόλο. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ που βράζει με το γκολ του Σουντανί το οποίο ακυρώθηκε με παρέμβαση του VAR, παρά το γεγονός ότι δεν προκύπτει από τα ριπλέι οφσάιντ, ετοιμάζει την αντεπίθεσή της.
Από τη Δευτέρα (23/12) κιόλας οι εξελίξεις θα τρέξουν θα είναι ραγδαίες. Αρχικά θα κατατεθεί μήνυση στους διαιτητές του αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας σύμφωνα με την ενημέρωση του Ολυμπιακού, καθώς θεωρούνται υπεύθυνοι για την τελική έκβαση του ματς.
Επιπλέον, οι Πειραιώτες θα αιτηθούν την επανάληψη του αγώνα με το Βόλο καθώς όπως υποστηρίζουν υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, ενώ επιμένουν πως «αν δεν γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων που θα εγγυώνται την ακεραιότητα της διοργάνωσης, δεν θα συνεχίσουμε να νομιμοποιούμε αυτή τη φαρσοκωμωδία με την συμμετοχή του Ολυμπιακού».
onsports


Η Ώρα του Σωτήρη
Βαμβακούλας: “Δεν φταίει για όλα ο Αναστόπουλος…” (video)

Καλαμάτα
Έφυγε για Αθήνα ο Αναστόπουλος


Πρόσφατα άρθρα
- Βαμβακούλας: “Δεν φταίει για όλα ο Αναστόπουλος…” (video)
- Στοίχημα: Αμφίσκορο με αξία στην Πορτογαλία
- Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (31/01)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (31/01)
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη
- Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0: Λάθη, έλλειψη συγκέντρωσης και… τιμωρία

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 1 ώρα agoΒαμβακούλας: “Δεν φταίει για όλα ο Αναστόπουλος…” (video)
Αλλαγή πλεύσης του Νίκου Βαμβακούλα χθες το βράδυ στην "Ώρα του Σωτήρη", όσο αφορά ...
By Cover -
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 17 ώρες ago“Η ώρα του Σωτήρη” σήμερα με Νίκο Βαμβακούλα! (22:30′)
“Η ώρα του Σωτήρη” σήμερα Δευτέρα στις 22:30‘ (εκτάκτως αντί για 22:00, λόγω του...
By sportstonoto