fbpx
Ακολουθήστε μας

Football League

Σαν το παιδί που του πήραν το… γλειφιτζούρι, κάνει πλέον ο Δρόσος για την Παναχαϊκή!

Σαν το παιδί που του πήραν το… γλειφιτζούρι, κάνει πλέον ο Δημήτρης Δρόσος για την ΠαναχαϊκήΟ Δρόσος που την πήρε τον Γενάρη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και λίγο έλειψε να την ρίξει  στην πιο κάτω κατηγορία….

Ο Δημήτρης Δρόσος με ανακοίνωση του στο Facebook τοποθετήθηκε για τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και εξέφρασε το… παράπονό του.

Αναλυτικά, ανέφερε:

«Φίλες και Φίλοι φίλαθλοι της Παναχαϊκής,

Εν όψει της αυριανής κρίσιμης γενικής συνέλευσης που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας για χρόνια, θεωρώ οτι είναι χρήσιμο να δημοσιοποιήσω αυτήν την επιστολή μου για να ξέρει ο φίλαθλος κόσμος της Πάτρας την θέση μου, πριν απο τις αποφάσεις που θα ληφθούν και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω μετά απο την συνέλευση ξανά για ο,τιδήποτε άλλο, κάτι που επιφυλάσσομαι να κάνω μόλις γίνουν γνωστές οι αποφάσεις που θα παρθούν.

Όλη η Πάτρα γνωρίζει οτι τον Φεβρουάριο κλήθηκα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ομάδας μας οικονομικά, διοικητικά, βαθμολογικά αλλά κυρίως και ψυχολογικά απο τις πολλές άβολες καταστάσεις που μάστιζαν τότε την Παναχαϊκή μας, να βοηθήσω να καταφέρει η ομάδα να ορθοποδήσει και να μην υποστεί κάποιο ανεπανόρθωτο πισωγύρισμα σε σχέση με την προσπάθεια που είχε γίνει τα τελευταία 3 χρόνια.

Θέλω να πιστεύω και μαζί μου το ξέρει και το πιστεύει όλη η Πάτρα οτι αν και δεν καταφέραμε το θαύμα(λόγω των συνθηκών που βρήκα) της ανόδου που πίστευα και είμαι σίγουρος οτι θα καταφέρναμε αν ήμουν 15 μέρες νωρίτερα στην ομάδα ώστε να προλαβαίναμε να ενισχυθούμε καλύτερα με παίκτες και απο την ελληνική αγορά που είχαν εντοπιστεί και συμφωνήσει μαζί μου, καταφέραμε να εξασφαλήσουμε τουλάχιστον το αύριο της ομάδας μας με την συμμετοχή στην Super League 2 και την εξασφάλιση σχεδόν 2.100.000€ για τα επόμενα 2 χρόνια μέσω του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Είμαι και θα είμαι πολύ περήφανος για πάντα στη ζωή μου για την πολλή μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλα, γιατί ξέρω καλύτερα απο τον καθένα τις τεράστιες δυσκολίες που υπήρχαν σε κάθε επίπεδο.

Προσωπικά ήθελα και έψαξα το καλύτερο, γιατί πιστεύω οτι στην Παναχαϊκή επιτυχία είναι μόνο η άνοδο αλλά ακόμα και αν αυτός ο στόχος μου δεν επετεύχθη, τουλάχιστον βοήθησα να πετύχουν οι υπόλοιποι τον στόχο που αυτοί είχαν βάλει στην αρχή της χρονιάς και που τα Χριστούγεννα έδειχνε να κινδυνεύει και να χάνεται.

Για αυτήν την προσπάθεια έβαλα το 101% των δυνάμεων μου, πολύ χρόνο και πολλά χρήματα.

Αισθάνομαι πληγωμένος για το οτι η προφορική συμφωνία μας με τους μετόχους να συνεχίσουμε και μετά το καλοκαίρι άλλαξε, απο απόφαση άλλων και όχι δικιά μου, για λόγους που αυτοί έκριναν χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, αλλά η Παναχαϊκή είναι πάνω απο πρόσωπα και ελπίζω να δικαιωθούν για αυτήν τους την απόφαση, άσχετα αν και δεν το πιστεύω.

Ακούω επίσης πολλές παρερμηνείες σχετικά με το ποσό που καταβλήθηκε σε αυτήν την προσπάθεια απο την πλευρά μου κατι που είναι πραγματικά πολύ … περίεργο τουλάχιστον . «Κάποιοι» αναφέρουν μονο ενα ποσό των 160.000€ που έχει δηλώσει κατ’επάναληψη ο κύριος Λαμπρόπουλος οτι παρέλαβε απο μένα, αλλά κανείς δεν αναφέρει -λες και είναι δύσκολο να διασταυρωθεί- άλλο ένα ποσό των 65.000€ που παρέλαβε ο κ.Γιώργος Αποστολόπουλος με την ιδιότητα του Οικονομικού διευθυντή, όπως επίσης και ένα ακόμα ποσό που ξεπερνάει τις 125.000€ και είναι εξοφλητικές αποδείξεις που βρίσκονται στο λογιστήριο της ομάδας και παραδόθηκαν απο μένα προσωπικά, αλλά υπάρχουν και αντίγραφα στα χέρια μου. Συνολικά το ποσό που κατατέθηκε απο εμένα και είναι εύκολο να επιβεβαιωθεί, ξεπερνάει τις 350.000 € και δεν μιλάω καν για οτι άλλο ξόδεψα και που είναι που πάλι ειναι ένα μεγάλο ποσό μιας και δεν υπάρχουν τα ανάλογα παραστατικά η οτιδήποτε αλλο που δεν εχουν φτάσει ακόμα στα χερια μου το παραστατικό με την απόδειξη εξόφλησης και που περιμένω να παραλάβω τις επόμενες ήμερες για τους μήνες της ενασχόλησης με την ομάδα.

Φυσικά δεν μ’ενδιαφέρει ούτε είναι στόχος μου να σταματήσω την επιλογή που κάποιοι έκαναν, αλλά ούτε να δημιουργήσω οποιοδήποτε πρόβλημα στη συνέχεια της ομάδας γιατί ξέρω πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος τώρα για τους στόχους της νέας χρονιάς.
Εννοείται οτι δεν μ’ενδιαφέρει και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να συμμετέχω σε καμία διοίκηση που έτσι κι αλλιώς δεν είναι στις επιλογές μου, κάτι για το οποίο είμαι σίγουρος οτι έχει και την ίδια άποψη και η αλλη πλευρά για έμενα μιας και έχουμε εντελώς αντίθετες απόψεις, όνειρα και τακτικές για το πως πρέπει να είναι το μέλλον της Παναχαϊκής.

Σαφώς και γνωρίζω, πρόσωπα και πράγματα για τους νέους επενδυτές , και . Ως όφειλα έκανα και εγώ με τον δικό μου τρόπο ό,τι έκαναν και αργότερα απο μένα ο κ.Μπακαλάρος και οι υπόλοιποι, δηλαδή έλεγχο και έρευνα, αλλά καταλήξαμε σε διαφορετικό αποτέλεσμα. Ώς όφειλα επίσης ενημέρωσα για την γνώμη μου αυτούς που έπρεπε έγκαιρα, αλλά μάλλον η πρόταση και το πλάνο του καινούργιου ιδιοκτήτη της ομάδας, τους έπεισαν περισσότερο απο την δική μου παρουσία και λόγια.

Τα έργα τους και τα αποτελέσματα της ομάδας απο εδω και στο εξής θα δείξει αν πράγματι επέλεξαν σωστά .

Όπως και να είναι, δεν θα κάνω αυτό που αλλοι έκαναν σε εμένα αν δεν προ κληθώ και θα ευχηθώ καλή επιτυχία στον νέο ιδιοκτήτη και στην κίνηση του και ελπίζω με τις πράξεις του να δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν και να διαψεύσει εμένα για το καλό της Παναχαϊκής που, όπως ξαναείπα, είναι πάνω απο όλους.

Τώρα έχει την ευκαιρία του όπως ζήτησε με τις πράξεις του να γράψει την δική του ιστορία, όπως όλοι οι προηγούμενοι απο αυτόν, πέρα απο γνώμες, φήμες και απόψεις του οποιουδήποτε.

Η γκρίνια, οι προσωπικές απόψεις και οτιδήποτε άλλο μετά απο την απόφαση των μετόχων, δεν προσφέρει τίποτα και σε κανέναν, οπότε αν δεν υπάρξει άλλος λόγος, η καλύτερη επιλογή είναι να επικεντρωθούν όλοι στο πως η Παναχαϊκή θα πετύχει τους στόχους της.

Η διασφάλιση των χρημάτων που έβαλα, είναι μια διαδικασία που θα ακολουθήσω και είναι ενα νομικό θέμα που δεν αφορά τους φιλάθλους και θα γίνει με τον τρόπο που πρέπει, χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα όσο αυτό ειναι δυνατόν.

Με την ευκαιρία αυτήν, οφείλω να ομολογήσω οτι μάλλον αδίκησα τον κ.Κατσουράνη γιατί πλέον βλέποντας τα πράγματα απο μέσα, διαπίστωσα οτι όντως έχασε μια τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας, γιατί είχε για 2,5 χρόνια την μεγάλη βοήθεια και την ανοχή όλων και δεν κατάφερε να βρεί τρόπο να φτάσει η ομάδα στην Α Εθνική, αλλά πλέον ξέρω οτι ούτε υπεύθυνος ήταν για την περσινή απώλεια της ανόδου όπως πίστευα πριν, αλλά και έχω διαπιστώσει οτι το όποιο λάθος του προήλθε απο την έλλειψη ικανών τεχνοκρατών που θα στήριζε και θα οργάνωνε καλύτερα το εγχείρημα του και την συνειδητή του επιλογή σε ένα πιο μακρυπρόθεσμο πλάνο, και όχι οτιδήποτε άλλο.

Όσο για τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις δεν θέλω καν να μιλήσω, γιατί είμαι ο τελευταίος που θα μπορούσε να τις αμφισβητήσει και τις ξέρει όλη η Ελλάδα.

Επίσης οφείλω να ζητήσω ενα μεγάλο συγνώμη απο τους οργανωμένους φιλάθλους της Παναχαϊκής, για τον τρόπο που επέλεξα να ελέγξω την διαφωνία μου μαζί τους, που δεν ήταν ο κατάλληλος και ελπίζω να μου αναγνωρίσουν οτι ούτε τον χρόνο είχα ούτε την ηρεμία να σκεφτώ κάτι διαφορετικό μιας και είχα να διαχειριστώ και μια πολύ δύσκολη κατάσταση γενικά αλλά και κάποιες πολύ έντονες και άδικες επιθέσεις ως προς το πρόσωπο μου που έβαζαν σε ρίσκο την ομάδα εκείνη την στιγμή, υπό την απειλή των χρηματικών προστίμων.

Το τι έκανα σε αυτούς τους μήνες στην ομάδα όμως, ελπίζω να τους έπεισε οτι πέρα απο τα όποια λάθη μου όπως και τα δικά τους, είχαμε τον ίδιο σκοπό το καλό της ομάδας και έτσι να μου συγχωρέσουν το πέρα για πέρα λανθασμένο τρόπο που επέλεξα να διαχειριστώ την διαφωνία μας.

Όφειλα σαν διοικητικός ηγέτης εκείνης της προσπάθειας να βρω καλύτερο τρόπο και διαύλους επικοινωνίας με αυτούς που έτσι και αλλιώς είναι εκεί πάντα για την ομάδα.

Τέλος οφείλω να ευχαριστήσω όλον τον απλό φίλαθλο κόσμο της Πάτρας που αν και με υποδέχθηκε με μεγάλη επιφύλαξη στην αρχή, όταν είδε τις προσπάθειες μου, μου έδειξε και μου δείχνει την αγάπη του και τον σεβασμό του.

Μετά τιμής,

Δημήτριος Δρόσος».

 

Σχολιάστε εδώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Football League