fbpx
Connect with us

Super league 2

Συνέντευξη Τύπου Μπάρλου: “Θα μείνω μέχρι… τέλους σε Παναχαϊκή”

Συνέντευξη Τύπου Μπάρλου: “Θα μείνω μέχρι… τέλους σε Παναχαϊκή”

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (22/8) συνέντευξη τύπου στο γήπεδο της Αγυιάς από τον πρόεδρο της Παναχαϊκής Γιώργο Μπάρλο, τον νομικό σύμβουλο Κώστα Κρεμμύδα, τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον άμεσο συνεργάτη του Στέλιο Βενετίδη.
 

Αρχικά το λόγο πήρε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Γιώργος Σωτηρόπουλος, ο οποίος ανέλυσε λεπτομερώς το πλαίσιο λειτουργίας του Panachaiki TV αλλά και τη νέα ιστοσελίδα με το e-shop για τη διαφημιστική προβολή στο γήπεδο μέσω πινακίδων (σταθερών και led).

 

Αναφορικά με το εμπορικό-διαφημιστικό τμήμα, έγινε γνωστό πως τα τεμάχια-ταμπέλες που βρίσκονται στο γήπεδο είναι 93. Το κόστος των σταθερών πινακίδων ορίζεται στην ενιαία και προσιτή τιμή των 500 ευρώ, ενώ για τις led πινακίδες (φωτεινές) στην τιμή των 3.000 ευρώ. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί εύκολα και γρήγορα μέσα από το νέο panachaikifc.gr να επιλέγει στη ψηφιακή μακέτα το σημείο διαφημιστικής προβολής με το αντίστοιχο αντίτιμο. Η πλατφόρμα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία στις 10/9 μαζί με το νέο σάιτ της ΠΑΕ.

 

Σχετικά με το Panachaiki TV όπως ανακοινώθηκε έχει κλειστεί η συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής, ενώ απομένουν λεπτομέρειες για τη συμφωνία με την εταιρεία που θα δημιουργήσει την πλατφόρμα παρακολούθησης και πληρωμής. Η κάλυψη των αγώνων θα γίνεται με τρεις κάμερες και υπάρχει η δυνατότητα πεντακάμερης κάλυψης. Θα υπάρχουν δύο δημοσιογράφοι (περιγραφή-σχόλιο), pre game και post game, ενώ θα καλύπτεται και live η συνέντευξη τύπου. Το κόστος παρακολούθησης του αγώνα μεμονωμένα (pay per view) ορίζεται στην τιμή των 5 ευρώ, ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας αξίας 100 ευρώ να έχουν μόνιμη πρόσβαση στο Panachaiki TV και φυσικά είσοδο στο γήπεδο στους εντός έδρας αγώνες εάν και εφόσον επιτραπεί η προσέλευση κοινού λόγω κορονοϊού. Η πρώτη δοκιμαστική μετάδοση στο Panachaiki TV θα γίνει εντός του Σεπτεμβρίου σε φιλικό στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά.

 

 

Μετά την παρουσίαση των παραπάνω, το λόγο πήρε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Κώστας Κρεμμύδας ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε:

 

“Κλείσαμε μία χρονιά που είχε πάρα πολλά προβλήματα. Μέσα στον Σεπτέμβριο ολοκληρώνουμε τη μεταβίβαση των μετοχών. Ξέρετε ότι κάποιες μεταβιβάσεις δεν μπορούσαν να γίνουν γιατί υπήρχε χρονικό όριο αναφορικά με τις ιδρυτικές μετοχές που είχε ο κ. Καλογερόπουλος. Η συνεργασία μας μαζί του ήταν και είναι άριστη. Έχουμε ολοκληρώσει στο ακέραιο όλες τις συμφωνίες και προσεχώς έχουμε ραντεβού έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο ίδιος και μετά να γίνει η μεταβίβαση. Από τη στιγμή που θα τελειώσει και αυτό το κομμάτι οριστικοποιείται και το σύνολο της μεταβίβασης των μετοχών στο μεγαλομέτοχο κ. Μπάρλο, πηγαίνοντας παράλληλα κατευθείαν και σε αλλαγή διοικητικού συμβουλίου, προσδοκώντας μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουμε ολοκληρώσει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Εμείς είμαστε απόλυτα τυπικοί, ωστόσο όπως γνωρίζετε αυτό τον καιρό πολλές υπηρεσίες δεν λειτουργούν και αναγκαστικά πάμε λίγο πίσω. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν έχει να κάνει με το ποσοστό, γιατί ήδη αυτό πλησιάζει το 60% με τις μεταβιβάσεις αυτές. Έχει να κάνει όμως με τη ρευστότητα που χρειάζεται και την προοπτική ανόδου της Παναχαϊκής. Είχαμε κάποια προβλήματα με διεκδικήσεις τρίτων όταν ανέλαβε την ομάδα ο κ. Μπάρλος. Αυτές τις διεκδικήσεις ούτε τις γνωρίζαμε, ούτε μπορούσαμε να τις φανταστούμε, γιατί δεν υπήρχαν συμβάσεις και τιμολόγια. Όμως παρόλα αυτά είναι τα πάντα σε απόλυτο έλεγχο τόσο νομικά, όσο και οικονομικά. Εκκρεμούν κάποιες απαιτήσεις, αλλά δεν υπάρχουν συμβάσεις και τιμολόγια κάτι που σημαίνει ότι είναι περίεργο να διεκδικεί κάποιος χρήματα τη στιγμή που νομικά δεν προκύπτει από πουθενά οφειλή. Κάποιοι διεκδικούν χρήματα που δεν δικαιούνται βλέποντας τον κ. Μπάρλο μετά από χρόνια να πληρώνει για την ομάδα. Μέσα στον Σεπτέμβριο φρονούμε ότι θα ολοκληρωθεί και η σύμβαση με την ερασιτεχνική Παναχαϊκή. Η ΠΑΕ έχει εκπληρώσει στο ακέραιο όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της κάτι που νομίζω ότι έχει να συμβεί πολλά χρόνια. Τον Ιούνιο του 2020 προχωρήσαμε στην εξόφληση της οφειλής. Έχουμε στείλει τις προτάσεις μας στην ΠΓΕ και αυτό που έχουμε προτείνει αφορά πολυετή συνεργασία. Αυτό προϋποθέτει αφενός μεν εμείς να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας, αφετέρου δε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε κάτι όμορφο, μία επένδυση για το γήπεδο που θα κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Υπάρχει ήδη το πρόγραμμα που έχει ολοκληρώσει ο κ. Μπάρλος και οι συνεργάτες του μηχανικοί και αρχιτέκτονες και πιστεύουμε ότι θα μας δοθεί η δυνατότητα να ξεκινήσουμε σιγά σιγά την ανάπτυξη που χρειάζεται η πόλη και η ομάδα. Σχετικά με το πέταλο και επειδή τρέχει διεθνής διαγωνισμός θεωρώ ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο δεν θα έχει ξεκινήσει οτιδήποτε. Άρα λοιπόν εμείς μπορούμε να ξεκινήσουμε από φέτος και να κάνουμε τις εργασίες που χρειάζονται μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης (σ.σ. άδεια λειτουργίας γηπέδου) από την ερασιτεχνική”.

 

 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος που αρχικά δήλωσε:

“Θέλω να ξεκινήσω την κουβέντα όπως είχα τελειώσει την πρώτη συνέντευξη τύπου που είχαμε κάνει εδώ. Η νέα εποχή της Παναχαϊκής έχει σηματοδοτηθεί και ο ορίζοντας αυτής της μεγάλης ομάδας έχει αλλάξει ριζικά. Από τότε που αναλάβαμε με όλους τους συνεργάτες που εμπεριέχονται σε όλο αυτό το πρότζεκτ προσπαθήσαμε να πούμε μόνο την αλήθεια. Για εμάς είναι ο γνώμονας για να προχωράμε εποικοδομητικά στα πάντα. Είπα πάρα πολλές φορές ότι δεν θα υλοποιήσω αυτά που θα υποσχεθώ αλλά θα κάνω παραπάνω από ότι θα πω. Αυτό όμως έχει και κάποιες παραμέτρους οι οποίες αποφέρουν δυσκολία και πίεση στους συνεργάτες μου. Είμαι κάθετος στην αρχική γραμμή που έχω διαλέξει για το πως θα πορευτεί η ομάδα και η φύση της γραμμής είναι μόνο επιθετική. Δηλαδή, η Παναχαϊκή παύει πια να είναι ένα υποχείριο των πάντων ακόμα και του τελευταίου. Η Παναχαϊκή αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο στην πόλη μας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τη δομή του συλλόγου την γνωρίζετε όλοι, προχωρήσαμε και στήσαμε την ομάδα με τις επιλογές του τεχνικού επιτελείου. Δεν έχουμε να πούμε πολλά λόγια. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι ο κύριος σκοπός μας είναι η επίτευξη του στόχου. Δουλεύουμε για ένα στόχο και θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους να τον υλοποιήσουμε. Το κλίμα στην ομάδα είναι άψογο. Διοικητικά λειτουργούν όλα επαγγελματικά και όλα είναι σε μία βάση δεδομένων η οποία είναι πάρα πολύ καλή”.

 

Μετά την πρώτη τοποθέτηση του προέδρου Γιώργου Μπάρλου ξεκίνησε και ο κύκλος των ερωτήσεων από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ:

 

Τι ήταν αυτό που δεν περίμενε να βρει, τι θα διόρθωνε και που θέλει να καταλήξει όλη αυτή η ιστορία:

“Είναι γνωστό το που θέλουμε να καταλήξουμε. Θέλουμε την ομάδα να την πάμε εκεί που της ανήκει. Δαπανούμε τεράστια ποσά. Είναι ωραία η κουλτούρα αλλά το όλο εγχείρημα θέλει οικονομική και διοικητική υποστήριξη. Άρα λοιπόν, όλα ξεκινούν από τα διοικητικά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα, είναι αλαζονικό, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να επιτευχθεί ο στόχος. Και για να γίνει αυτό έχουμε επιλέξει καταρχήν με γνώμονα την εντιμότητα όλα τα κατάλληλα πρόσωπα που απαρτίζουν το πρότζεκτ και πιστεύουμε ότι θα τρέξουν το ποδοσφαιρικό τμήμα άψογα. Υπάρχουν άτομα που χρησιμοποιούσαν την ΠΑΕ για το προσωπικό τους συμφέρον. Δεν υπάρχει αληθινή αγάπη προς την ομάδα. Έχουμε εξώδικα που μας έχουν σταλεί από δήθεν Παναχαϊκιώτες. Το περίμενα αλλά ήθελα να το δω και εγγράφως. Πιστοποιήθηκαν οι υποψίες που είχαμε για το τι υφίσταται εντός του συλλόγου. Αυτή τη στιγμή όμως η Παναχαϊκή έχει την τύχη και την ευκαιρία να μην επαναληφθεί τίποτα από αυτά γιατί πλέον η υπόσταση της είναι στιβαρή και με σεβασμό ανά την Ελλάδα. Είμαστε οργανωμένοι, έχουμε περάσει σοβαρή γραμμή, κάτι που το αποτυπώνουμε με έργα και όχι με λόγια. Αυτή είναι η διαφορά μας. Οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει βάσει των έργων μας ποιοι είναι οι στόχοι. Το να πούμε κουβέντες και πολλά λόγια είναι εύκολο. Φανφάρες από εμάς δεν θα ακούσετε. Εγώ θα ήθελα κάποιος να μας πει κάτι που είπαμε και δεν υλοποιήσαμε. Πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιο μας. Προσπαθώ να βρω κάτι που δεν κάναμε και δεν βρίσκω. Είναι ωραία η θεωρία και τα μεγάλα λόγια, αλλά η πράξη διαφέρει”.

 

Που θα φτάσει το μπάτζετ και τι ενέργειες έχουν γίνει για να κυλήσει ομαλά οικονομικά η χρονιά:

“Έχω αναφερθεί από την πρώτη στιγμή ότι δεν θέλω να μπαίνω σε οικονομικά θέματα. Τα χρήματα είναι θέμα διοίκησης. Εξάλλου, ξέρετε ποιες είναι οι αξίες των παικτών και της ομάδας. Σύμφωνα με αυτά μπορείτε να κρίνετε που θα φτάσουμε φέτος. Πρωταρχικός σκοπός είναι ο στόχος. Το μπάτζετ είναι υψηλό για τα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά αυτό για εμάς έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Με τα λεφτά πρωταθλήματα δεν παίρνεις. Προσπαθήσαμε να φέρουμε τα κατάλληλα πρόσωπα για να μπορούμε να προχωρήσουμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος και το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια”.

 

Προσπαθεί ο κ. Καλογερόπουλος να βγάλει χρήματα από την Παναχαϊκή ακόμα και τώρα:

“(Τοποθέτηση Κ. Κρεμμύδα) Με τον κ. Καλογερόπουλο έχουμε άριστες σχέσεις. Δεν είχαμε ποτέ θέμα μαζί του. Το πρόβλημα ήταν από τρίτους που έχουν απαιτήσεις που νομικά και φορολογικά είναι επισφαλείς. Από κει και πέρα αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο κ. Καλογερόπουλος παρότι μη Πατρινός είχε άριστη συνεργασία με εμάς χωρίς κανένα θέμα. Πρέπει να αναφέρω ότι πριν μερικά χρόνια ο κ. Μπάρλος με είχε ενημερώσει για την επιθυμία του να αγοράσει την Παναχαϊκή. Σαν νομικός τον απέτρεψα. Δαπάνησε αρκετά χρήματα για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού σε άλλο σωματείο (σ.σ. Ατρόμητος Πατρών). Η Παναχαϊκή παρέπαιε και πέσαμε σε τοίχο όταν κάναμε κίνηση αγοράς. Δεν ήθελε κανείς από τη διοίκηση τότε να κάνει με σοβαρότητα κουβέντα μαζί μας. Δεν είναι τυχαίο ότι η Παναχαϊκή μεταβιβάστηκε από τον κ. Καλογερόπουλο και δεν μεταβιβάστηκε από τους προκατόχους του. Ο κ. Καλογερόπουλος δεν επιδιώκει να πάρει χρήματα από τον κ. Μπάρλο, δεν έχει καμία απαίτηση ούτε έχει δημιουργήσει προβλήματα. Άλλοι δημιουργούν προβλήματα και επειδή η Πάτρα είναι μικρή δεν σας κρύβω ότι προσπαθούν με ψυθίρους και άλλα μέσα να επέμβουν στα της ομάδας. (Παρέμβαση Γ. Μπάρλου) Τα χρέη που έχουν προκύψει από προμηθευτές δεν αφορούν τη διοίκηση Καλογερόπουλου. Αφορούν καθαρά την Συμμαχία. Άρα λοιπόν για να είμαστε δίκαιοι, ο κ. Καλογερόπουλος είχε μία οχτάμηνη θητεία περίπου μαζί με τον κ. Δρόσο και τα ποσά από την εποχή τους είναι πολύ μικρά. Το ξενοδοχείο Αστίρ και άλλοι προμηθευτές αφορούν χρέη της Συμμαχίας που άφησαν εκκρεμότητες. Το μεγάλο μας θέμα ήταν αυτό. Εμείς είχαμε κάνει επίσημες προτάσεις προς την τότε διοίκηση έχοντας και αντίγραφα της αλληλογραφίας χωρίς να δεχτούν διάλογο. Προτίμησαν να χαρίσουν την ομάδα σε έναν μη Πατρινό. Εδώ είμαστε όμως και όλα θα φανούν. Σε ότι μου υποσχέθηκε ο κ. Καλογερόπουλος ήταν κύριος με Κ κεφαλαίο. Αυτή είναι η αλήθεια. Η Συμμαχία μας απέρριψε σαν επενδυτές και προτίμησε τον κ. Καλογερόπουλο. Αλλά εγώ σε ότι αφορά τον άνθρωπο τον συγκεκριμένο τον ευγνωμονώ (σ.σ. Καλογερόπουλο). Γιατί μας μεταβίβασε την ομάδα και έκρινε δίκαια ότι έπρεπε να φύγει από τα χέρια του. Άρα εγώ δεν μπορώ να κατηγορήσω έναν άνθρωπο με τον οποίο έκανα μία συναλλαγή και ήταν άψογος απέναντι μου. Οι μεγαλύτερες “τρύπες” είναι μέσω της Συμμαχίας”.

 

Η θέση της ΠΑΕ για το τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League 2:

“Δεν μας αφορά τι θα γίνει. Εμείς έχουμε μία ομάδα που θα πάει για τον στόχο. Ανεξάρτητα από το πως θα διαμορφωθεί το πρωτάθλημα. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία το τι θα κάνει η Super League 2 και η ΕΠΟ. Εμείς κοιτάζουμε το στόχο μας. Βαδίζουμε προς τα εκεί. Σαν Παναχαϊκή δεν μας αφορά καν. Κατά 95% η δημιουργία της ομάδας μας έχει ολοκληρωθεί. Εκεί είναι το στοίχημα για εμάς. Επειδή βλέπουμε πιο μπροστά απ’ ότι βλέπουν οι άλλοι, έχουμε καταφέρει να στείλουμε την ομάδα μας πλήρης για προετοιμασία τη στιγμή που οι άλλοι ψάχνονται. Είμαστε μπροστά. Και εκεί θα πατήσουμε. Η δύναμη μας είναι η οργάνωση”.

 

Σχετικά με την πολυφωνία στον τρόπο διοίκησης:

“Ο καθένας δουλεύει βάσει αρμοδιοτήτων και κανένας δεν μπορεί να εισχωρήσει στις αρμοδιότητες του άλλου. Υπάρχει μία συνεργασία μεταξύ μας η οποία είναι άψογη. Έχουν καταλάβει όλα τα παιδιά και οι συνεργάτες μου τον ρόλο τους. Δεν μπορεί να επέμβει ο διοικητικός μέσα στα αγωνιστικά θέματα γιατί δεν έχει λόγο. Αξιολογείται όμως η άποψη όλων γιατί είμαστε οικογένεια και θέλουμε το καλό της ομάδας. Έχουμε διοικητική δομή και το τμήμα ποδοσφαίρου. Αυτές οι δύο κατηγορίες είμαστε σε πλήρη αρμονία για να συντονίζουμε τα πάντα. Το δουλέψαμε αυτό γιατί όλα τα παιδιά ήταν καινούργια αλλά καταλάβαμε πως θα το υποστηρίξουμε. Εδώ δεν υπάρχει πολυφωνία. Μόνο άποψη, διάλογος και καλή συνεργασία μεταξύ μας. Για αυτό το λόγο επειδή το κλίμα είναι ευχάριστο είμαστε σίγουροι ότι το εγχείρημα θα προχωρήσει. Αυτό που συμβαίνει εκτός αυτού που σας απάντησα, είναι ότι πάρα πολλοί έχουν δυσαρεστηθεί από την υπάρχουσα κατάσταση, άλλωστε αυτό ήταν κάτι που μου είχε επισημάνει ο νομικός μου εξαρχής. Θα είναι περισσότεροι αυτοί που θα στεναχωρήσουμε πάρα αυτοί που θα ικανοποιήσουμε. Ήρθε η ώρα όμως μετά από 20 χρόνια η ομάδα αυτή να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να φύγει από την μιζέρια της. Εγώ θα το πάω μέχρι τέλους και θα κάνω παραπάνω από όσα έχω πει. Δεν θα κάνω πίσω πουθενά”.

 

Τι απαντά σε όσους λένε ότι υπάρχουν άλλοι από πίσω:

“Να μπουν όλοι στο σάιτ της εταιρείας μας να δουν ποιοι είμαστε και ποιες είναι οι δραστηριότητες μας. Τότε ίσως αναθεωρήσουν. Δεν θα μπω στη διαδικασία αυτή. Είναι μικρότητες. Με ένα κουμπί πλέον βλέπεις τα πάντα στο διαδίκτυο”.

 

Αν τον ιντριγκάρει να πετύχει εκεί που άλλοι επιφανείς Πατρινοί απέτυχαν:

“Με ιντριγκάρει και με ερεθίζει το θέμα ομάδα και Παναχαϊκή. Ήμουν 23 ετών παιδί και σήμερα είμαι 39. Και είναι τόσα χρόνια στα ίδια αυτή η ομάδα. Θα ήταν τιμή μου μετά από 19 χρόνια να ανεβάσουμε την Παναχαϊκή. Αυτό με ιντριγκάρει και τίποτα άλλο. Έχω βάλει το οικονομικό σε δεύτερη μοίρα από το στόχο”.

 

Αν κατονομάζει κάποιους από αυτούς που κάνουν είπε ότι κάνουν κακό:

“Είναι άτομα χαμηλού επιπέδου και δεν θα μπω καν στη διαδικασία. Πρόκειται για πρώην παίκτες της Παναχαϊκής που αξιώνουν χρήματα με εργασία 10 ημερών. Με κορονοϊό, εξοφλημένοι και παραπάνω από τη σύμβαση τους. Είναι ντροπή για την πόλη και το επίπεδο τους. Τους είπα ότι δεν θα περάσουν από το γήπεδο της Αγυιάς κάποιοι συγκεκριμένοι γιατί μας στεναχωρεί η αντιμετώπιση που είχαν στην ομάδα. Τους δήθεν Παναχαϊκιώτες δεν τους θέλουμε. Είμαι ξεκάθαρος. Δεν μιλάω για τον απλό κόσμο αλλά για πρόσωπα που απάρτιζαν την ομάδα”.

 

Αν θα πάει Πορταριά:

“Δύσκολο λόγω υποχρεώσεων, ίσως για μόνο ένα παιχνίδι”.

 

loading...
1 Comment

1 Comment

 1. Γιωργος -Παναχαικη

  22/08/2020 at 19:51

  Εγ@μηθηκε ολο το καλοκαιρι να παιρνει ποδοσφαιριστες
  και ο αλλος προχθες εδω μου εγραψε οτι ειναι μυρωδιας ο Μπαρλος
  μπροστα στον Πρασσα,,,,,,
  Μυρωδιας ο Μπαρλος και οσμιστης ο Πρασσας που δεν μυριζει
  την σκατιλα ουτε μεσα σε βοθρο…….
  Ρε τι ακουμε και διαβαζουμε εδω μεσα ;;;;;;;;;;;;;
  Το εχει γραψει εκει που δειχνετε τα εργα με τα παλιοκοντεινερ στα παλιαμπελα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2