
Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η έλευση του Κώστα Φραντζέσκου στα Τρίκαλα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΟΤ.
Αυτό αναμένεται να συμβεί άμεσα, καθώς ο νέος τεχνικός θα προπονήσει αύριο τους κυανέρυθρους, ενώ την Κυριακή θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο, πιθανότατα μαζί με τον Τάκη Ρούσσα, που θα παραμείνει μέχρι το ματς με το ‘Υπατο.
Ο Φραντζέσκος, έχει συνεργαστεί ξανά και στον Απόλλωνα Λάρισας με τον Παναγιώτη Μαντζανά, κάτι που αναμένεται να λειτουργήσει θετικά και ως προς τη νέα συνεργασία τους, αυτή τη φορά στα Τρίκαλα.
Τέλος, στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, πέρα του Δημήτρη Σανδραβέλη που θα απουσιάσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, αναμένεται για το ματς της Θήβας με το ‘Υπατο να είναι κανονικά διαθέσιμοι οι Κουσκουνάς, Θεολόγου και Λουκάς, έπειτα από τους μικροτραυματισμούς που αποκόμισαν στην Κέρκυρα.
Trikalascore


Πρόσφατα άρθρα
- UEFA: Μακάμπι Χάιφα, Μπάτσκα Τόπολα, Ελσίνκι ενημερώθηκαν για το ενδεχόμενο να γίνουν τα ματς χωρίς κόσμο
- Ο Πετρέας έδωσε αίμα για τον άτυχο αστυνομικό
- Καλλιθέα – Καλαμάτα (0-0 Ημίχρονο): Καλύτερες στιγμές και απρόοπτα α’ ημιχρόνου (videos)
- Basket League: Τι έγινε χθες και το πρόγραμμα σήμερα (+videos)
- Live σχολιασμός Καλλιθέα – Καλαμάτα, Γεωργούντζου – Χατζηνάκου! (14:45)
- Super League 2: Ντέρμπι κορυφής στον Β’ όμιλο, Καλλιθέα – Καλαμάτα στο Ελ Πάσο!
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
LIVE
/ 3 ώρες agoLive σχολιασμός Καλλιθέα – Καλαμάτα, Γεωργούντζου – Χατζηνάκου! (14:45)
Live σχολιασμός του ντέρμπι Καλλιθέα – Καλαμάτα, για την 11η αγωνιστική στο νότιο όμιλο...
By sportstonoto -
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 5 ημέρες agoΒερβελές: “Σωστή η επιλογή του Κάρβαλιαλ, θα το πάρει η Μαύρη Θύελλα…” (video)
Για όλους και για όλα μίλησε ο Διονύσης Βερβελές χθες το βράδυ στην ‘Ωρα...
By sportstonoto