
Δεν θέλει… δημοσιότητα πλέον από τα τοπικά της ΜΜΕ, ομάδα του τοπικού της ΕΠΣ Ξάνθης!
Στην επίσημη σελίδα του Ερμή Μάνδρας λοιπόν στο διαδίκτυο ανέβηκε η εξής ανακοίνωση, που αν μη τι άλλο σε πρώτο φάση προκαλεί έκπληξη: “Ο Ερμής Μάνδρας, δεν επιθυμεί όπως κανένα αθλητικό ηλεκτρονικό ή αθλητικό έντυπο μέσο του Νομού μας να αναφέρεται στην ομάδα μας και στις δραστηριότητές της, όπως επιθυμεί και να μην αναδημοσιέυουν τίποτε από την επίσημη σελίδα μας. Επίσης η ομάδα μας επιθυμεί όπως η Ε.Π.Σ Ξάνθης και όποια άλλα όργανα αυτής ή επιτροπές , να μην καλούν την ομάδα μας σε καμία οργανωτική δραστηριότητα ή εκδήλωση τουλάχιστον έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2019. Επίσης δεν επιθυμούμε καμία ενημέρωση είτε έγγραφη είτε προφορική μέχρι τότε, τόσο από αυτήν όσο και από οποιοδήποτε άλλο όργανό της ή επιτροπή της.
Αφορμή για αυτήν την αντίδραση, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τα σοβαρά παράπονα που είχε ο σύλλογος από την διαιτησία του Τσοπουλίδη στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Διομήδειας. Ο Ερμής που έχασε 4-5 από τον Απόλλωνα Διομήδειας μετά από ένα καταπληκτικό αγώνα με ανατροπές μάλιστα θυμίζει ότι είχε προηγούμενα με τον συγκεκριμένο διαιτητή πριν 1,5 χρόνο τον Απρίλη του 2017 και στον αγώνα της Α2 Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης με την Κεντητή.
Με αφορμή την διαιτησία, ο Ερμής Μάνδρας εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία είναι αλήθεια ότι δεν έτυχε ιδιαίτερης προβολής από τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, αλλά δεν φάνηκε να συγκινεί και τους ιθύνοντες της ΕΠΣ Ξάνθης. Έτσι ακολούθησε η δεύτερη ανακοίνωση, με την οποία εκφράζεται η επιθυμία να μην ασχολούνται τα ΜΜΕ της Ξάνθης με τις δραστηριότητές της, συμπεριλαμβανομένων προφανώς και των αγώνων της αλλά και της αναπαραγωγής των αναρτήσεων στην επίσημη ιστοσελίδα της”.

Πρόσφατα άρθρα
- «Επικρατούσε ο φόβος, γι’ αυτό δεν παραδόθηκαν», είπε ο δικηγόρος των δύο ανηλίκων (video)
- Επίθεση στο μετρό: Στον εισαγγελέα τα δύο ανήλικα αδέλφια (video)
- Σοφία Μπεκατώρου: Καταιγιστικές εξελίξεις μετά την αποκάλυψη του βιασμού (+video)
- Εστίαση: “Κλειστά” για άλλους δύο μήνες (video)
- Βαθμολογία Super League: Η κατάταξη μετά τις νίκες Αστέρα & Απόλλωνα – Δηλώσεις! (+videos)
- ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης 0-1: Χιονοθύελλα στη Λάρισα… (+videos)

Δες ακόμη…
-
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Να βάζουν χέρι και στον Σαββίδη οι Ράδιο Αρβύλα” (video)
Καλωσόρισε την τηλεοπτική επιστροφή των “Ράδιο Αρβύλα” ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος όμως τους...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Λυπάμαι για τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ…” (video)
“Δρυμί κατηγορώ” του αγανακτισμένου Σωτήρη Γεωργούντζου, μετά την συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό...
By sportstonoto -
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Το 2021 θα είναι η χρονιά της Μαύρης Θύελλας”! (video)
Το μήνυμα και βέβαια οι ευχές του Σωτήρη Γεωργούντζου για την Πρωτοχρονιά και το...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 4 εβδομάδες agoΓεωργούντζος σε Novasports για ΠΑΟΚ – ΠΑΟ… Γκαρσία & άλλα: “Ιβάν πάρε προπονητή”! (video)
Φοβερός Σωτήρης Γεωργούντζος μίλησε στο NOVAsports και στα “Πουλέν Live” του Novasports στο ντέρμπι...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 4 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Επιστρέφει ο Σταθόπουλος, για τα μπάζα (!) ΑΕΚ & ΠΑΟΚ, κινδυνεύει η Βέροια…” (+video)
Απολαυστικός και με αποκαλύψεις, ο Σωτήρης Γεωργούντζος, στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Best TV,...

