fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Απίστευτο: Και ρήτρα 10% για μεταπώληση (!) παικτών έβαλε ο Σιούλας στο συμβόλαιο του “Μακεδόνα” με τον παχυλό μισθό στη ΠΑΕ Καλαμάτα;

Απίστευτο και όμως το είδαμε και αυτό πια στην ΠΑΕ Καλαμάτα…

Απίστευτο: Και ρήτρα 10% για μεταπώληση (!) παικτών έβαλε ο Σιούλας στο συμβόλαιο του “Μακεδόνα” με τον παχυλό μισθό στη ΠΑΕ Καλαμάτα;
Χωρίς πάντως την άδεια του Γιώργου Πρασσά πήγε και μίλησε (!) στα Παλιάμπελα στους παίκτες της Καλαμάτας ο κυρ Τάσος... Φοβερό!!!

“Πατόκορφα” δείχνει “να έχει δέσει” το Γιώργο Πρασσά και την ΠΑΕ Καλαμάτα ο τεράστιος Τάσος Σιούλας με τον “Μακεδόνα” (sic) προπονητή  -ακόμη- της Μαύρης Θύελλας – τον οποίο  δήλωσε  θυμίζουμε  ο ίδιος  ο Τάσος   Σιούλας  πως έφερε  στην Καλαμάτα – όπως αποκαλύπτει και εδώ το Sportstonoto.gr!

Σύμφωνα λοιπόν  με έγκυρες πληροφορίες μας,  στο  συμβόλαιο του Σκοπιανού τεχνικού της Μαύρης Θύελλας (το οποίο βέβαια το έχουμε στα χέρια μας), πέρα  από ιδιαιτέρως παχυλό του συμβόλαιο, διάρκειας… 1,5 χρόνου (θυμίζουμε  και εδώ) μπήκε και ειδική ρήτρα του 10% (που θα πάρει  βέβαια και αυτό  ο Σκοπιανός) για περίπτωση… μεταπώλησης παίκτη της ομάδας!!!

Απίστευτο  και όμως  δείχνει  πια αληθινό και αυτό…

 

 

 

 

loading...
9 Comments

9 Comments

 1. Thyellara_Bermondsey

  31/03/2023 at 13:33

  Ναι, και ο Πρασσάς δεν ήξερε τίποτα… Για μένα τα ίδια μυαλά έχει με το Σιούλα για να κάνει δουλειές με αυτούς τους τύπους. Καλά κάνει … σε ένα βαθμό όμως … τέτοιες συμφωνίες και παλικάρια που μαζεύει ο Πρασσάς, έχουν ρίξει πολλές ομάδες από χρέη, χρέη που έμειναν για χρόνια!

 2. ΙΣΚΙΟΣ

  31/03/2023 at 13:34

  ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΡΓΕ!!!!!!

  • sportstonoto

   01/04/2023 at 14:28

   Όταν θα πέσουν και από αλλού όμως θα δούμε τι έχει να γίνει ….Παραγραφή βέβαια ακόμη δεν πιάνει….

 3. gio5

  31/03/2023 at 13:34

  Και ποιον να πουλήσει ρε Σωτηρη;;ποιος σοβαρός θα δώσει λεφτά σε ομάδα βου εθνικής Ελλαδισταν για να αγοράσει ποδοσφαιριστή;;;Και αν αποφασίσει κάποιος ν δώσει σε καμία ταλένταρα που δεν υπάρχει πόσα θα δώσει πιστεύεις άντε κανά 10-20χιλ μάξιμουμ και αυτά θαναι τα χρωστούμενα της ομάδας στον ποδοσφαιριστή η στο μάνατζερ του.
  Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά ότι η ομάδα δυστυχώς είναι κέντρο διερχομένων μανατζαραιων και όταν μπλέκει αυτή η φαρα σε ομάδα υπάρχουν και αλλα που πρέπει να φοβόμαστε πέρα από τα παλτά που κουβαλάνε..!!

 4. klauss

  31/03/2023 at 14:09

  Ο Πρασσάς τελικά ξεπουλάει καί τήν κοπανάει, αυτό δείχνει άν αληθεύουν αυτά πού γράφεις. Δυστυχώς ζήσαμε νά δούμε άλλον έναν αλεξιπτωστή πρόεδρο πού έκανε τίς δουλειές του είς βάρος τής ομαδούλας μας.

 5. Assos Kalamata

  31/03/2023 at 15:28

  Εδώ είναι ξεκάθαρο ποιός αποφασίζει και ποιός αναλαμβάνει τις ευθύνες των επιλογών. Έπειδή πληρώνει ο ίδιος όμως, δεν επιχαίρει κριτικής.
  Καταρρίπτεται το επιχείρημα όμως ότι του “φαγανε λεφτά”, ενώ “δεν ἠξερε”.

  Στη σούμα κιόλας, επειδή τα μέλη Δ.Σ. που μίλησαν ήταν soft και πήραν αποστάσεις καθώς ένας είναι ο πληρώνων και αποφασίζων:

  Ο αντιπρόεδρος Βεργής είπε είναι η περίοδος που θα αξιολογηθεί το ρόστερ και οι επιλογές ώστε να δούμε τι γίνεται του χρόνου.
  —-Απο ποιον? Ρωτάμε διότι αυτό γίνεται από τεχνικό διευθυντη και προπονητή. Αυτοί θα το κάνουν και θα προτείνουν στη Διοίκηση ? Θα είναι και του χρόνου προφανώς οι ίδιοι?

  Επίσης ο κος. Βεργής δεν απάντησε πώς και με ποιά ιδιότητα κάποιος μπαίνει και μιλάει στα αποδυτήρια . Πήρε ξεκάθαρες αποστάσεις. Δεν ερωτήθηκε και τί είπε αυτός που μίλησε -διότι προφανώς και δε θα ήξερε.
  —-Μετά , δεν ρώτησε να μάθει??

  Ο κύριος Βεργής συμφψνεί με τον κο Ράλλη που είπε 3 φορές πρώτα κάνεις ομάδα και μετά οργανώνεσαι? Ποιά η γνώμη του Προέδρου?

  Τελευταίο ερώτημα προς τους εκπροσώπους Τύπου: Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές έχουν κληθεί για συνέντευξη? Τι λένε αυτοί ? Επιτρέπεται να μιλήσουν?

  Του χρόνου ποιός ποδοσφαιριστής θα θέλει να έρθει για να διακριθεί και με ποιά εχέγγυα αν η κατάσταση δεν αλλάξει ολιστικά ?

 6. Σουλης

  31/03/2023 at 15:47

  Μες το βρακί μας τον έχουμε βάλει αυτόν;

 7. Ts5

  31/03/2023 at 17:26

  Τον κόσμο δεν μπορείς να τον κοροϊδεύεις συνέχεια. Στην αρχή τους πίστεψε και γέμιζε το γήπεδο. Τώρα δεν πάει κανένας. Μην αναρωτιέστε το γιατί.

 8. Γιώργος-Θύρα 3

  31/03/2023 at 19:07

  Σωτήρη, σου ξανάρχονται ένα-ένα χρόνια….δοξασμένα!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα