fbpx
Connect with us

Super league 2

Χαμός γινόταν (με κόσμο -“μπραβιλίκια” στα γήπεδα) σε SL2, τους ξεμπρόστιασε ο Χαρδαλιάς, τον Κινέζο ο Λεουτσάκος!

Χαμός γινόταν (με κόσμο -“μπραβιλίκια” στα γήπεδα) σε SL2, τους ξεμπρόστιασε ο Χαρδαλιάς, τον Κινέζο ο Λεουτσάκος!

Χαμός  λοιπόν γινόταν (με κόσμο -“μπραβιλίκια” στα γήπεδα) στην  SL2 μήνες τώρα, επιτέλους τους ξεμπρόστιασε θυμίζουμε χθες ο Χαρδαλιάς, όμως δυστυχώς εξακολουθεί να κάνει τον Κινέζο ο Λεονίδας Λεουτσάκος!

Τη δική λέει της απάντηση στην εισήγηση για αναστολή της Super League 2 από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά έδωσε η αρμόδια αρχή της διοργάνωσης

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, η διοργανώτρια αρχή οφείλει να καταθέσει τα ακόλουθα στοιχεία υπερασπιζόμενη κυρίως τον αγώνα που καταβάλλουν καθημερινά τους τελευταίους μήνες εκατοντάδες εργαζόμενοι και επαγγελματίες, προκειμένου η δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας να αποτελεί πρότυπο τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου που θέσπισαν κυβέρνηση και επιστήμονες.

 

1. Από τις 13 Δεκεμβρίου 2020 που οι ΠΑΕ της Super League 2, έλαβαν την έγκριση των Αρχών για επιστροφή στις προπονήσεις, έχουν διενεργηθεί στις ομάδες 10.000 τεστ κορονοϊού σε διαπιστευμένα εργαστήρια και έχουν βρεθεί μόλις 23 θετικά κρούσματα. Ποσοστό της τάξης του 0,2%, το μικρότερο ίσως στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

2. Μετά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, δημιουργήσαμε ειδική λίστα εισερχομένων που μας αποστέλλουν συμπληρωμένη πίσω οι ΠΑΕ με ονοματεπώνυμα πριν τον αγώνα, η οποία παραδίδεται στον Αστυνομικό Διευθυντή και τον παρατηρητή του κάθε αγώνα, στην πρωινή σύσκεψη. Οι δε μετακινήσεις των ομάδων εγκρίνονται κάθε αγωνιστική από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

3. Επιπροσθέτως, ουδεμία αναφορά έχει καταχωρηθεί από επιτετραμμένο ή υπεύθυνο της τήρησης των μέτρων τάξης και του υγειονομικού πρωτοκόλλου ή στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα ή τρίτο για οιαδήποτε παραβίαση ή παράβαση. Έχουμε ελεγχθεί άλλωστε από την Αρμόδια Επιτροπή Covid, τρεις φορές σε αντίστοιχους αγώνες χωρίς καμία επισήμανση από μέρους της.

Οφείλουμε να διευκρινίσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι οποιοδήποτε συμβάν καταγράφεται εκτός γηπέδων και στο οποίο εμπλέκονται οπαδοί ομάδων, δεν συμπεριλαμβάνεται στις αρμοδιότητες οποιασδήποτε ομοσπονδίας ή διοργανώτριας αρχής.

Ως Super League 2, είμαστε υπερήφανοι όχι μόνο για την απαρέγκλιτη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου (βάσει επιστημονικών στοιχείων) αλλά και για το γεγονός ότι τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, οι πέντε από τις έξι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτά, διεκδικούν επί ίσοις όροις την άνοδο στη Super League.

Κι αυτή η συναρπαστική μάχη ξεκίνησε, συνεχίζεται και πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στα γήπεδο και μόνο σε αυτά!

Υ.Γ. Σεβόμενοι απόλυτα την προσπάθεια που καταβάλλει τον τελευταίο χρόνο ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς, αντιμετωπίζοντας καθημερινά μια πρωτόγνωρη παγκόσμια υγειονομική κρίση, αντιλαμβανόμαστε ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης για τις πραγματικές συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματός μας. Τα πραγματικά στοιχεία τήρησης ή μη του υγειονομικού πρωτοκόλλου (και όχι αυτά που επιχειρούν να εμφανίσουν διάφοροι κύκλοι) βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή του και φυσικά στη διάθεση των υγειονομικών αρχών.

1 Comment

1 Comment

 1. Γιώργος -Θύρα 3

  09/05/2021 at 07:47

  Πήρε λοιπόν θέση η διοργανώτρια αρχή και παραθέτει στοιχεία.
  Τα αμφισβητεί κανείς;
  Και οι υγιείς σκεπτόμενοι αντιλαμβάνονται δύο πράγματα.
  Πρώτον ότι η ΑΜΑΡΤΩΛΉ SL2
  τηρεί όλα τα προβλεπόμενα σε ότι αφορά πρωτόκολλα και υγειονομικούς κανόνες γενικότερα,γι αυτό δεν έχει αναβολές αγώνων και παράλληλα έχει ποσοστά νοσούντων 0,2 τον χαμηλότερο στην Ευρώπη.
  Αμφισβητούνται και αυτά τα επίσημα στοιχεία των…αμαρτωλών;
  Ερώτηση:
  Τελικά ποιος έχει περισσότερα κρούσματα και αναβολές;
  Οι Αμαρτωλοί η οι Αναμάρτητοι;
  Ανοίγει πλέον μεγάλο θέμα.
  Ξεκαθαρίζει και το θέμα των φιλάθλων.
  Ξεκάθαρα είναι θέμα Αστυνομίας αυτό.
  Για μπραβηλίκια μην το ανοίξουμε το θέμα αυτό, άλλοι χρησιμοποιούν μπράβους και σκληρούς μάλιστα όπως λέει και το φιλαράκι σας ο Τώνης.
  Σας το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα,μαζευτείτε και λίγο στις τοποθετήσεις σας,επάνω σας γυρίζουν πολλά.
  Δενα φταίει η Μαύρη Θύελλα σε τίποτα να έχει εχθρούς γύρω της ανά την Ελλάδα από ανεγκέφαλες γραφίδες,και εμονικά πληκτρολόγια.
  Πόσο κόσμο θα έχει το γήπεδο σήμερα γνωρίζετε;
  Γιατί λοιπόν να έχει θέμα στην τελική η ομάδα;
  Είναι κρίμα στην τελική κύριοι.
  Όπως είναι και υποκριτικό από την πλευρά κάποιων να επικαλούνται φορείς και θεσμικά όργανα της πολιτείας να επιληφθούν για την σωστή η όχι λήψη μέτρων για την μάστιγα της εποχής μας τόσο σε αθλητικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο καθημερινότητας.
  Γιατί αν πιάσουμε και την καθημερινότητα και εκεί κάποιοι είναι λάθος.
  Παράδειγμα σε πόσες φωτογραφίες που ανεβάζετε συνεργατών σας τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα ;
  Το Πάσχα σε τραπέζι σε σπίτι μέλους της διοίκησης που το έχετε ακόμα αναρτημένο τηρήθηκαν τα ενδεδειγμένα μέτρα ;
  Αλλά όπως βλέπετε δεν μιλάμε,αλλά τουλάχιστον μην προκαλούν κάποιοι τον φίλαθλο κόσμο.
  Και το πιο σημαντικό, μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.
  Καλημέρα σας και καλή επιτυχία στην Μαύρη Θύελλα σήμερα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Super league 2