fbpx
Connect with us

Super league 2

Επιβεβαίωση Sportstonoto από Μαρτίνη: “Μέτωπο” με… Νίκη Βόλου, στο “κάδρο” στα ίσα πια η Καλαμάτα!

Επιβεβαίωση Sportstonoto από Μαρτίνη: “Μέτωπο” με… Νίκη Βόλου, στο “κάδρο” στα ίσα πια η Καλαμάτα!
Ο δυνατός ηγέτης της Ρόδου Τώνη Μαρτίνης, με τον φίλο του (πάντα), Σωτήρη Γεωργούντζο

Πλήρη – απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportstonoto από τον Μαρίνη, τον καλό μαχς πάντα πρόεδρο της Ρόδου,  ο οποίος σε συνέντευξή του σήμερα σε τοπικό ραδιόφωνο του Βόλου, επιβεβαίωσε την σύμπνοιά (!) του (τελικά υπήρχε όντως πάντα αυτή; ) με την… Νίκη Βόλου, βάζοντας μάλιστα “στο κάδρο”, στα ίσα πλέον  τη μεγάλη Μαύρη Θύελλα, επιτιθέμενος φραστικά  μάλιστα στον εξαιρετικό  Κωνσταντίνο Παπασταμάτη.

Αναφερόμαστε στον νόμιμο εκπρόσωπο του προέδρου και μεγαλομετόχου της Γιώργου Πρασσά, στα  φόρουμ και στα κέντρα λήψεων αποφάσεων και διαβουλεύσεων, κινούμενος φυσικά (ο κ. Πρασσά)ς στα σύγχρονα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα λειτουργίας και λήψης αποφάσεων μιας μεγάλης εταιρίας και ποδοσφαιρικής ΠΑΕ. Ο πρόεδρος – ηγέτης μιας ομάδας δηλαδή, δεν μπορεί και δεν πρέπει τα κάνει όλα, αλλά υπάρχουν και πληρώνονται αδρά ειδικοί τεχνοκράτες για αυτή την δουλειά….

Και εννοείται πως τέτοια σπουδαία στελέχη, όπως είναι ο Παπασταμάτης, θα τα ήθελαν πάλι στην ομάδα τους, σχεδόν όλες οι ΠΑΕ της Super League! Αυτές που μπορούν να τον πληρώσουν, φυσικά. Επίσης, ο Μαρτίνης, ο δυναμικός πάντα πρόεδρος της Ρόδου, άφησε και υπονοούμενα (!) και κατά του Λεωνίδα Λεουτσάκου, του προέδρου της Λίγκας, την στιγμή όπου ο τελευταίος, έστω και μετά από μεγάλη καθυστέρηση – και προσπάθεια φυσικά – κατάφερε και ξεμπλόκαρε την ‘έναρξη τόσο της SL2, όσο και της FL.

Και όσο αφορά εμάς – το Sportstonoto.gr  δηλαδή και τον διευθυντή του, τον Σωτήρη Γεωργούντζο, ο οποίος πάντως λέει πάντα τα καλύτερα για τον Τώνη Μαρτίνη  – του δίνουμε τον λόγο μας, πως την επόμενη φορά θα πάρουμε τον ίδιο τηλέφωνο να μας τα πει ίσως καλύτερα ξανά, τι έγινε στην επόμενη τηλεδιάσκεψη.

 

Αναλυτικά η συνέντευξη του (δυνατού, πάντα) Τόνυ Μαρτίνη στον ΒΟΛΟΣ 98.6 :

 

Για την τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Football League: «Κάναμε μια τηλεδιάσκεψη στην οποία έγινε μια ενημέρωση από τον πρόεδρο τον κ. Λεουτσάκο ότι θα ξεκινήσουμε στις 28 Μαρτίου. Αυτό! Δεν κατάλαβα για ποιον άλλο λόγο κάναμε την τηλεδιάσκεψη. Δεν βγήκε κάτι άλλο. Δεν κατάλαβα να υπήρχε άλλος λόγος που κάναμε την τηλεδιάσκεψη».

Για το αν υπήρξε κάποιου είδους διαφωνία όπως γράφτηκε σε αθλητικό σάιτ της Καλαμάτας κι αν ήρθε σε αντιπαράθεση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο τηλεσυμβούλιο: «Εμένα δεν με επέπληξε κανείς. Εγώ έκανα μια τοποθέτηση. Υπάρχει ένας κύριος εκεί που εκπροσωπεί την Καλαμάτα, ο κ. Παπασταμάτης, ο οποίος θεωρεί ότι κάνει δουλειά στο μεγάλο αφεντικό. Εμείς αφεντικά δεν έχουμε, είμαστε οι ίδιοι τα αφεντικά. Οι ιδιοκτήτες, οι πρόεδροι, οι συμμετέχοντες και οι μέτοχοι και δεν έχουμε υπαλλήλους τύπου Παπασταμάτη, να δίνουμε αναφορά ή να αναλαμβάνει εκείνος τον ρόλο να μιλά για λογαριασμό μας. Χθες αυτό που είπα ήταν το ξεκάθαρο που είχαμε αποφασίσει στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη. Τι θα γίνει έως τις 28 Μαρτίου; Πήραμε μια απόφαση ότι θα ξεκινήσουμε αργά (28 Μαρτίου) για έναν λόγο. Για να ξεκαθαρίσει το πόσες ομάδες θα πέσουν και τι θα γίνει στη σημερινή Football League με την αναδιάρθρωση. Αυτό το ερώτημα το έθεσα πάλι χθες γιατί αν κατάλαβα καλά έτσι όπως πάει το πράγμα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μετά θα παρακαλάμε  ή θα εκλιπαρούμε αν θέλετε, το τι θα γίνει με τις έξι ομάδες που θα είναι στον αέρα. Υπάρχουν οι δύο που ανεβαίνουν, οι δύο που πέφτουν και μένουν άλλες έξι σε κάθε όμιλο. Τι θα κάνουν αυτές οι δώδεκα ομάδες;»

Για τα πιστοποιητικά συμμετοχής που εκκρεμούν: «Εμείς σε σχέση με το πιστοποιητικό είμαστε έτοιμοι εδώ και έναν μήνα. Είχαμε τα πάντα έτοιμα και λόγω του ότι είχε λήξει η ενημερότητα  γιατί δεν είχε συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, έπρεπε να ξαναβγάλουμε. Το στείλαμε πάλι και περιμένουμε να συνεδριάσουν και να βγει η απόφαση. Μαθαίνω ότι κάποιοι πιέζουν να μην συνεδριάσει. Με τη λογική ότι λήγει η θητεία των μελών της Επιτροπής. Έπρεπε να έχουν βγει τα πιστοποιητικά έναν μήνα πριν».

Για το αν υπήρξε κάποιου είδους ψηφοφορία έστω και άτυπη, όπως επίσης γράφτηκε στο sporstonoto: «Όταν έθεσα το θέμα αυτό (τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση) στην τηλεδιάσκεψη, έγινε μια συζήτηση και αναφέρθηκε o κ. Λεουτσάκος γενικώς: θα το δούμε, θα το αντιμετωπίσουμε… αν δεν πάνε όλες οι ομάδες στη SL2, δηλαδή οι έξι που απομένουν με την προκήρυξη. Δεν ήταν θέμα ψηφοφορίας. Γιατί είπα τον Παπασταμάτη, γιατί αυτός τα μετέφερε στον Γεωργούντζο. Τα έβαλαν πάλι με τη Νίκη Βόλου, γιατί είναι το εύκολο θύμα κι έβαλαν κι εμένα μαζί. Η Νίκη Βόλου είναι το εύκολο θύμα επειδή έβαλε διάφορα θέματα την προηγούμενη φορά με την έναρξη του πρωταθλήματος. Eίναι γενικά από τις ομάδες που μιλάνε και παίρνουν θέση και από κάποιους στοχοποιείται. Βέβαια το να παίρνεις θέση δεν είναι κακό. Το να μιλάει κάποιος και να λέει την άποψή του δεν είναι κακό».

Για το αν υπάρχει εμπιστοσύνη στην ηγεσία της κατηγορίας: «Δεν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης στο προεδρείο. Από πλευράς Ρόδου τουλάχιστον δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Απλούστατα θα πρέπει κάποια πράγματα να αντιμετωπίζονται με συλλογικότητα. Αυτή την άποψη έχω. Εγώ δεν συμμετείχα πολλές φορές σε αυτό το όργανο, ούτε παλιότερα. Γιατί παλιότερα όταν η Ρόδος ήταν στη Β’ Εθνική είχα βάλει κι εγώ εκπρόσωπο κάτι σαν τον Παπασταμάτη…».

«Στο θέμα της αναδιάρθρωσης δεν νομίζω ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις μεταξύ των ομάδων. Εδώ έχουμε συγκεκριμένο πρόβλημα. Λέει ότι καταργεί την Football League. Τι σημαίνει αυτό; Θα πάμε με την προκήρυξη που ισχύει; Την αλλάξαμε ως προς τα πλέι άουτ και τα πλέι οφ. Δεν αλλάχθηκε ως προς την άνοδο. Επομένως ανεβαίνουν δύο, πέφτουν δύο. Οι έξι που θα πάνε; Αυτό είναι το ερώτημα. Αυτό που γίνεται λάθος είναι ότι ο Αυγενάκης δεν το τελειώνει, να ξέρει η κάθε ομάδα τι κάνει. Μιλάμε για εταιρίες, χρήματα, επενδύσεις. Αυτό που γίνεται τώρα είναι το “βλέπουμε και κάνουμε”. Πώς θα προχωρήσουμε με το “βλέπουμε και κάνουμε;” Θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και θα κάνουμε απεργίες;

Μακάρι να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τις 28 Μαρτίου. Αυτός είναι ο στόχος. Αυτό το ερώτημα έθεσα και νομίζω πως συμφωνούσαν οι πάντες και ο κ. Λεουτσάκος συμφώνησε. Τα υπόλοιπα μεταφέρθηκαν από τον κ. Παπασταμάτη γιατί ο κ. Παπασταμάτης τα βλέπει διαφορετικά. Του αρέσει να υπάρχει μια αναστάτωση».

 

 

 

loading...
5 Comments

5 Comments

 1. γιωργος καλαματα

  09/03/2021 at 16:51

  ασε ρε μαρτινη. που δεν καταλαβαινεις τι ρολο εχει ο παπασταματης στην ομαδα. τι να κανουμε που ο προεδρος της καλαματας δραστηριοποιητε στην αμερικη. να τον φερουμε αρον αρον για να σε ικανοποιησουμε; κανε μας την χαρη. δεν λετεε που με τα τερτυπια του προεδρου της επσ δωδεκανησου εχετε τρεις ομαδες στις επαγγελματικες κατηγοριες μετα απο 20 χρονια. εχετε αλλαξει την γεωγραφια 10 φορες για τα συμφεροντα σας και μιλατε κι απο πανω;

 2. Γιωργος -Παναχαικη

  09/03/2021 at 17:13

  Εδω και πολλους μηνες αναφερω οτι, να δω τι θα λετε οταν αυτοι
  που σας το παιζουν φιλαρακια σας και στραφουν εναντιων σας τι θα λετε;;;
  Το εχω γραψει πολλες φορες οταν τον λεγατε Αγωνιστη και αυτον εδω μεσα..
  Καιρος να μαζεψετε τους καρπους τωρα,να ξερετε ερχοντε κι αλλα,,
  αλλα δεν με ακουγατε…
  Τωρα φιλε Γιωργο καλαματα ειδατε οτι εχουν 3 επαγγελματικες ομαδες;;;
  Αυτο ηταν απο τοτε που εδω μεσα μερικοι τον αβανταραν καθημερινα,,
  Σας εστηψαν και σας πεταξαν..

 3. Thyellara_Bermondsey

  09/03/2021 at 19:42

  Κάτι του είπε ο Παπασταμάτης αλλά δε λέει τι και τον πείραξε? Ποια είναι η ουσία? Τα ίδια πράγματα που λέμε όλοι λέει στα υπόλοιπα που κατάλαβα: Τι θα γίνουν οι 12 που δε πέφτουν ή ανεβαίνουν? Δε μπορεί να τους πει με σιγουριά κάποιος κάτι, πέραν από μια προφορική βεβαίωση του Διακοφώτη της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

  Ο Παπασταμάτης αν κατάλαβα καλά δεν άλλαξε κάτι στα αιτήματα της ΠΑΕ Καλαμάτας. Αντιθέτως, ο κ. Μαρτίνης πριν μερικές εβδομάδες κατηγορούσε τη Νίκη Βόλου στον ραδιόφωνο ενοχοποιώντας την ΠΑΕ Νίκη Βόλου για το θάρρος της γνώμης των διοικούντων της !!! Ειρωνεία.

  Καμία διαφωνία με την Καλαμάτα επί τοις ουσίας. Και να το έκαναν, τι σημαίνει? Εν πάση περιπτώσει το ότι συμφωνούν με μερικές θέσεις κάποιες ομάδες, δε σημαίνει ότι πρέπει να έχουν ταυτόσημες θέσεις σε όλα.

 4. Red fox olympiakara volou.

  09/03/2021 at 21:05

  Ροδίτες κ νικιωτες μας έχετε ζαλίσει τα άπαντα.Αντε με τις μπαρτσελονες σας.

 5. Ρόδος1968

  09/03/2021 at 21:25

  Σιγά τις συμμαχίες που θα ρίξουν κυβερνήσεις. Λες και έχουμε τις ορέξεις των μεν και των δε. ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ ΡΕ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2