
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, 10 – 11 Ιουλίου, ο αθλητής του ”Ευκλή” Δημήτριος Ρούτσης εκπροσώπησε επάξια το τμήμα αγωνιστικής ποδηλασίας του σωματείου λαμβάνοντας μέρος στο 5ο Evrotathlon (sprint triathlon), καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην Γενική κατάταξη, με χρόνο 1:04:02 και την 1η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία (30 – 39 ετών), παρά το τεχνικό πρόβλημα (σπασμένο λάστιχο) στα τελευταία χιλιόμετρα του ποδηλατικού σκέλους.
Συνολικά ο αγώνας περιελάμβανε 750 μ. κολύμπι – 20 χλμ. ποδήλατο και 5 χλμ. τρέξιμο και σύμφωνα με δήλωση του αθλητή είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την επίδοσή του, παρόλο την ατυχία που είχε με το τεχνικό πρόβλημα.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Σκάλα Λακωνίας και στην παραλία Έλους – Κυανή ακτή με διοργανωτή τον Α.Π.Σ. Καλλισθένης και τον Δήμο Ευρώτα Λακωνίας.


Super league 2
Αποφάσεις Διαιτητικού για ΠΑΕ της SL2

Super league 2
Διαγόρας Ρόδου: Αγώνας ζωής και θανάτου!

Ειδήσεις
Οι πέντε βουλευτές της Μεσσηνίας

Super league 2
Γκαρσία σε Πανσερραϊκό


Πρόσφατα άρθρα
- ΠΑΟ – Ολυμπιακός 67-65 |HIGHLIGHTS
- Αποφάσεις Διαιτητικού για ΠΑΕ της SL2
- Διαγόρας Ρόδου: Αγώνας ζωής και θανάτου!
- Οργανώνεται για τη νέα χρονιά η Ρόδος: Με Σκύβαλλο και του χρόνου
- Διαιτητές Super League 2: O Τσαγκαράκης στο Κηφισιά – Καλαμάτα
- Mια αγωνιστική ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στο ΣΕΦ (+video)
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 1 εβδομάδα agoΣΟΚ με Βαμβακούλα – Αναστόπουλο: “Έχεις τελειώσει ποδοσφαιρικά” – “Ζήταγες χαρτζιλίκι από Πρασσά” (video)
Πραγματικός ΣΑΛΟΣ χθες (Δευτέρα) βράδυ στην εκπομπή “Η ώρα του Σωτήρη” με τον Σωτήρη...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Ο Λουτσέσκου στον Ολυμπιακό;” (video)
Αφού ο Σωτήρης Γεωργούντζος αποθέωσε τον μεγάλο Αντώνη Μαυρέα για την ψυχωμένη νίκη της...
By sportstonoto