
Οι πρώτες αιχμές στον ΑΟΤ απο τον προπονητή του; Ο έμπειρος λοιπόν κόουτς των Τρικάλων Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε – στο κινητό, υπό τρεμούλα σχετικώς – στην επίσημη σελίδα του ΑΟ Τρίκαλα, αναφερόμενος στα πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας ενώ προανήγγειλε και μεταγραφική ενίσχυση του ΑΟΤ.
Αναλυτικά τα όσα είπε, σε απόδοση του sportrikala:
«Από την στιγμή που ξεκινήσαμε μέχρι και σήμερα η προετοιμασία είναι πάρα πολύ καλή και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον ζήλο που έδειξαν τα παιδιά στην δουλειά. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς πλην του Ελευθεριάδη που είχε έναν μυϊκό τραυματισμό και θα τον έχουμε από εβδομάδα κοντά μας . Τα παιδιά δουλεύουν πολύ και προσπαθούν πολύ και αυτό φάνηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό όπου πιστεύω δείξαμε αρκετά καλά πράγματα από την δουλειά που βγάζουμε. Τώρα θα κατέβουμε στα Τρίκαλα για να αρχίσουμε το μοντάρισμα της ομάδας και θεωρώ πως η εξέλιξη μας θα είναι από το καλό στο καλύτερο»
Για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από τον φετινό ΑΟΤ είπε: «Ο κόσμος να περιμένει καλό ποδόσφαιρο. Είναι σχεδόν μια καινούργια ομάδα και θέλει υπομονή αλλά υπάρχει πολύ ταλέντο και πολύ διάθεση. Πιστεύω σε λίγο καιρό οι φίλαθλοι θα έρχονται στο γήπεδο και θα ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο που βλέπουν. Ένα δείγμα δείξαμε και με τον Παναιτωλικό, πως θέλω να παίζει η ομάδα”.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης προανήγγειλε και κάποιες ακόμη μεταγραφές: «Περιμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε πως θα είναι ο όμιλος ή οι όμιλοι . Σίγουρα θα έρθουν και κάποια άλλα παιδιά στην ομάδα, έμπειρα, για να μπολιάσουν με τους νέους ώστε να έχουμε και ποιότητα και μέλλον».
Τέλος εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι ο κόσμος θα είναι και πάλι στο πλευρό της ομάδας: «Ο κόσμος των Τρικάλων ξέρω ότι είναι απαιτητικός και ξέρει ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα ανταμείψει την προσπάθεια που κάνουμε, τον θέλουμε στο γήπεδο, τον θέλουμε κοντά μας . Άλλωστε είναι πάντα κοντά στην ομάδα και το έδειξε αυτό και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που ήρθε να μας δει. Θέλουμε να είναι κοντά μας, ο 12ος παίκτης και εμείς θα τον ανταμείψουμε με την προσπάθεια που θα κάνουμε… “.

1 Comment
Leave a Reply
Ακύρωση απάντησης
Leave a Reply


Πρόσφατα άρθρα
- Ευχές της ΠΑΕ Καλαμάτα σε Γιώργο Πρασσά
- Stoiximan Super League: Τούρκος διαιτητής στην OPAP Arena, Γερμανός στην Τούμπα
- Χρόνια πολλά Γιώργο Πρασσά
- ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο: Το Game 2 των τελικών του FIBA Europe Cup, με φόντο το τρόπαιο (+videos)
- Super League: Κρίσιμα παιχνίδια των playouts σήμερα
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέα ήττα για τους Μπακς και 2-0 οι Πέισερς στη σειρά των NBA Playoffs (+videos)
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
Lifestyle
/ 1 εβδομάδα agoΦοβερός Γεωργούντζος σε Αρναούτογλου: “Η ζωή μου Μαύρη, η ψυχή μου Θύελλα”! (video)
Συγκλόνισε ο Σωτήρης Γεωργούντζος την Δευτέρα το βράδυ και στο “The 2night show” στον...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 εβδομάδα agoΣυγκλόνισε και πάλι: Ξέσπασε σε λυγμούς “στον αέρα” ο Σωτήρης μετά το γκολ της Κηφισιάς στην Καλαμάτα στο 93′!!! (video)
Χωρίς εισαγωγή και πολλά λόγια τα “5 λεπτά Κήρυγμα” με τον Σωτήρη Γεωργούντζο για...
By sportstonoto
Γιωργος -Παναχαικη
26/08/2020 at 18:57
ενω ο δικος σου εκει κατω ειναι χωρις αιχμες…