fbpx
Connect with us

Άρθρα

ΠΑΜΙΣΟΣ: «Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες!» (photos)

ΠΑΜΙΣΟΣ: «Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες!» (photos)

Φίλες και φίλοι για να δώσω μεγαλύτερη διάσταση στο δημιουργηθέν θέμα, «δανείστηκα» τον εντυπωσιακό στίχο του άσματος του Θεοδωράκη, για να δώσει ενέργεια στον λαβωμένο από τις δύο πρώτες χαμένες «μάχες» Πάμισο!

 

Ένα νέο ξεκίνημα λοιπόν της ιστορικής και λαοφιλούς ομάδας της Μεσσηνίας, για να φέρει την «άνοιξη», να ανατάξει την ψυχολογία, να οδηγήσει σε νίκες και να δώσει μεγαλύτερη δυναμική στην ομάδα!

 

Καθοριστικές για τις δύο πρώτες μέτριες αγωνιστικές (συν της Καλαμάτας στο κύπελλο) ήταν οι απουσίες έμπειρων ποδοσφαιριστών από τραυματισμούς. Επίσης, δελτία δεν είχαν εκδοθεί από την ΕΠΟ και δεν έλειψαν επικοινωνιακά προβλήματα με αθλητές που απείχαν.

Εκτός των άλλων, να επισημάνουμε διοικητικά και τεχνικά λάθη. Έγιναν; Εμείς λέμε πως ναι και τούτο γιατί τόσο πολύ κακό Πάμισο είχαμε χρόνια να δούμε!!!

 

Έτσι μοιραία ήλθαν οι ήττες και μαζί με αυτές οι αναπόφευκτες διαμαρτυρίες των φιλάθλων  και η πιθανή «αποχή» από το γήπεδο, κάτι πολύ καταστροφικό για τον σύλλογο.

 

Η διοίκηση και ιδιαίτερα οι αθλητές, στα δύσκολα αναζητούν την συμπαράσταση των φιλάθλων για τόνωση ηθικού. Αν τούτο δεν γίνει, τότε έρχονται δυσάρεστες εξελίξεις και τις περισσότερες φορές μη αναστρέψιμες.

Να αναφέρουμε πως την ερχόμενη Κυριακή 14/10 με τον Μανδραϊκό στη Μεσσήνη, θα υπάρχουν επιστροφές αθλητών από τραυματισμούς, αυτών που τα δελτία εκδόθηκαν και άλλων που απείχαν.

 

Νέο ξεκίνημα λοιπόν με Μανδραϊκό και συγκινητικό το προφορικό κάλεσμα των παραγόντων και των αθλητών της Μεσσήνης προς την Παμισότικη οικογένεια:

«Ενισχύστε τον σύλλογο! Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο! Μια πόλη, μια ομάδα!».

 

Δηλώσεις κ. Κακαλέτρη στη Ζάκυνθο:

ΠΑΜΙΣΟΣ: «Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες!» (photos)

Μετά τον αγώνα είχαμε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των τεχνικών των δύο ομάδων.

 

Κακαλέτρης:

 

…«Η ομάδα ξεκίνησε και κτίστηκε πολύ λάθος από το ξεκίνημα και δημιούργησε μια ατμόσφαιρα πολύ περίεργη»…

 

Αγαπητέ και συμπαθέστατε κ. Νίκο, η υποχρέωση του κάθε προπονητή είναι να σχολιάσει τον αγώνα, να περιγράψει την απόδοση της ομάδας του, αλλά  και των αντιπάλων!

 

Ποτέ δεν μιλά δημόσια για τις πράξεις της διοίκησης, και πολύ περισσότερο μετά από έναν χαμένο αγώνα. Αυτό γίνεται στο γραφείο του συλλόγου με κλειδαμπαρωμένες τις πόρτες και τα παράθυρα, για να μην δημοσιοποιηθούν οι διάλογοι.

 

Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στις εκφράσεις μας, και ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τους εργοδότες. Δεν τους εκθέτουμε. Τους προστατεύουμε.

 

Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης:

ΠΑΜΙΣΟΣ: «Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες!» (photos)

Κωμικοτραγικά ετούτα που συμβαίνουν στο αγαπημένο μας Νησάκι, για τους παλιούς και πολύ φανατικούς «Παρισάκι».

 

Λοιπόν, έχουμε και λέμε, το ερχόμενο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου, στο δημοτικό στάδιο θα διεξαχθούν τρία παιχνίδια ποδοσφαίρου(!),  παρακαλώ!!!!!

Το Σάββατο το απόγευμα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Ανάληψης, την Κυριακή το πρωί η Ακαδημία Πάμισος και την Κυριακή το απόγευμα ο ιστορικός μας Πάμισος.

Εκτός της δοκιμασίας που θα δεχτεί η ταλαιπωρημένη κιτρινοπράσινη αγριάδα, σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν έχουμε και βροχερό τριήμερο. Σε τι κατάσταση δηλαδή  θα βρεθεί ο αγωνιστικός χώρος και υπό ποιες συνθήκες θα αγωνιστεί στο κρισιμότερό του παιχνίδι ο Πάμισος.

 

Φίλες και φίλοι δεν γίνονται τούτα τα πράγματα σε σοβαρές και οργανωμένες κοινωνίες, που διοικούνται από υπεύθυνους και με Αρχές ανθρώπους.

 

Και όλα αυτά χάρη σε κάποιες μετριότητες, που υπηρετούν έμμισθοι τον δήμο, μισούν τον αθλητισμό και αδιαφορούν για τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Δεν θέλουν επ’ ουδενί να καταλάβουν ότι με 5.000 ευρώ, άντε το πολύ έξι που θα διαθέσουν στον Άγιο Νικόλα, λύνεται το γηπεδικό πρόβλημα της ταλαιπωρημένης από τους αυτοδιοικητικούς Μεσσήνης.

 

Αγαπητοί αναγνώστες εμείς τι άλλο(;), τα συμπεράσματα για τη δημοτική αρχή δικά σας.

 

Ακαδημία Πάμισος:

ΠΑΜΙΣΟΣ: «Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες!» (photos)

Εδώ και κάτι χρόνια έχει ξεκινήσει μια «ηρωική» προσπάθεια κάποιων στην ακαδημία του Παμίσου, που μόνοι τους και αβοήθητοι προσφέρουν κοινωνικό έργο στην Μεσσήνη.

 

Στόχος, η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών!

Ταλέντων που στο μέλλον θα στελεχώσουν τον Πάμισο και στη συνέχεια άλλες ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

 

Παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα του νέου συλλόγου, διέκρινα μια αντίφαση που πάει κόντρα στη φιλοσοφία, στους στόχους και στις πράξεις του συλλόγου:

 

Στις θέσεις λοιπόν των δύο στόπερ, αγωνίζονται δύο ποδοσφαιριστές 50 ετών, ίσως και παραπάνω.

 

Καλοί και Άγιοι οι πενηντάρηδες, δεν λέμε, αλλά δεν χωράνε φίλοι της Ακαδημίας αθλητές προχωρημένης ηλικίας σε σύλλογο που παράγει ποδοσφαιριστές και έχει –επαναλαμβάνω- άλλους στόχους.

 

Το επιχείρημα διοίκησης και προπονητή ότι θα πρέπει να συμμετέχουν και έμπειροι ποδοσφαιριστές και ότι δεν υπάρχουν νέοι να αγωνιστούν στις δύο θέσεις δεν πείθει.

 

Υπάρχουν παιδιά που αν βοηθηθούν μπορούν να ανταπεξέλθουν εξίσου καλά.

 

Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης:

ΠΑΜΙΣΟΣ: «Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες!» (photos)

Η Εικόνα της Μεσσήνης είναι τελείως διαφορετική από εκείνη των Δημοτικών Συμβουλίων.

 

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν είναι λίγες οι φορές που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ασχολούνται με τα δρώμενα των δημοτικών συμβουλίων Μεσσήνης.

 

Κάθε τόσο και λιγάκι γεμίζουν τις σελίδες των τοπικών εφημερίδων και των σάιτ με διάφορα έντονα περιστατικά που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων.

 

Εμείς τούτη τη φορά δεν θα σταθούμε στα θέματα που συζητούνται, αλλά στο «μορφωτικό» επίπεδο των δημοτικών συμβούλων!

 

Δεν έχουν καταλάβει ή ακόμα χειρότερα δεν θέλουν με τίποτα  να καταλάβουν σε τι χώρο βρίσκονται, τι εκπροσωπούν και ποιός είναι ο ρόλος τους στον δήμο.

 

Είναι δεδομένο πλέον πως οι συζητήσεις και οι διάλογοι  στα Δ.Σ.Μ. επικρίνονται από την τοπική κοινωνία.

 

Το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν θα ήταν να αδειάσουν τα έδρανα και να μην ασχοληθούν ξανά με τα δημοτικά και με τον δήμο.

 

Και κάτι ακόμα, οι δημότες θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη ότι η εκλογή των δημοτικών συμβούλων είναι δύσκολη υπόθεση.

 

Για να μπορούν να ανταποκρίνονται στα καθημερινά τους καθήκοντά, θα πρέπει να έχουν πολιτική, δημοτική, πολιτιστική, κοινωνική και αθλητική ζωή, και πρωτίστως ελεύθερο χρόνο.

 

Να διακρίνουν τους ικανούς και τους αξιόλογους.

 

Οι παρατάξεις και οι δημότες με την ψήφο τους να αποβάλλουν από τα ψηφοδέλτια και τον δήμο τους ανίκανους και ιδιοτελείς.

 

Όχι πια συγγενείς και φίλους. Να επιλέγονται οι άξιοι δημότες που έχουν τις γνώσεις, την θέληση και την αγάπη να προσφέρουν.

 

Νέες και νέοι, σταθείτε απέναντι στη μιζέρια και στην κακομοιριά, ασχοληθείτε με τον δήμο!!!

Αποστόλης Κοσμάς

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Άρθρα