fbpx
Connect with us

Ηχητικό

Πανταζής: “Ακατόρθωτη η επανέναρξη, αλήθειες ο Παλτόγλου, δεν γνωρίζω Παπαδόπουλο, στον αέρα FL & SL2” (+ΗΧΗΤΙΚΟ)

Πανταζής: “Ακατόρθωτη η επανέναρξη, αλήθειες ο Παλτόγλου, δεν γνωρίζω Παπαδόπουλο, στον αέρα FL & SL2” (+ΗΧΗΤΙΚΟ)
Ο Σάκης Πανταζής τα λέει έξω από τα δόντια στο Sportstonoto Radio

Έξω από τα δόντια τα είπε χθες στην εκπομπή Sportstonoto Radio και στους Σωτήρη Γεωργούντζο και Κώστα Γιαννάκη, ο πρόεδρος του Φωστήρα Σάκης Πανταζής:

Ακατόρθωτη είναι η επανέναρξη της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μερικοί μόνο παίκτες φωνάζουν γιατί θέλουν να πληρωθούν και αν δεν παίζουν φυσικά δεν θα πληρώνονται. Στον Φωστήρα όμως οι παίκτες μας έχουν συνείδηση της καταστάσεως και του κινδύνου της δημόσιας υγείας.  Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.  Όπως και οι περισσότεροι βέβαια ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων της κατηγορίας. Οι ομάδες δεν μπορούν με τίποτα να ακολουθήσουν  οικονομικά το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο. Δεν υπάρχει καν νύξη  από την Πολιτεία, την ΓΓΑ  και την  Περιφέρεια για να αναλάβουν αυτοί το κόστος των τεστ για τον κορονοϊό. Δεν έχουμε εισιτήρια φέτος, διαρκείας, χορηγούς, διαφημίσεις, δεν έχουμε τίποτα. Θέμα υπάρχει βέβαια και με τα γήπεδα και τα αποδυτήρια στα περισσότερα γήπεδα της χώρας μας. Τα τοπικά θα ακολουθήσουν την τύχη της Γ’ Εθνικής. Αν αρχίσει αυτή τότε θα συνεχιστούν και αυτά”, είπε ο Σάκης Πανταζής για να συμπληρώσει:

“Στον αέρα κατ’ εμέ είναι τόσο η Souper League 2 όσο και η Football League. O Άρης Παλτόγλου είπε μεγάλες αλήθειες. Οι πιο πολλές ομάδες στην FL δεν έχουν την οικονομική δυνατότατα για τα μοριακά τεστ. Άλλα λένε στον ίδιο προσωπικά και άλλα δημόσια και στις τηλεδιασκέψεις. Τον Παπαδόπουλο της Καλλιθέας δεν τον γνωρίζω, δεν τον ξέρω καν, ούτε την οικονομική κατάσταση της ομάδας του.  Η αναδιάρθρωση του Βασιλειάδη  ήταν ένα μεγάλο λάθος. Πιστεύω, συμφωνώ και εδώ με τον Παλτόγλου, πως το καλοκαίρι θα πάμε σε αναδιάρθρωση και σε μία νέα Β’ Εθνική των δύο ομίλων. Σε βορρά και Νότο. Eιδικά αν δεν γίνει το πρωτάθλημα της FL. Το πρωτάθλημα της SL2 των 12 ΠΑΕ είναι μία μεγάλη αποτυχία…”.

Για τον “Φονέα των Γιγάντων”, μας είπε: Στόχος του Φωστήρα είναι να πρωταγωνιστεί πάντα.  Είναι μία μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, ιστορία και με την βοήθεια πάντα που έχουμε από τον Δήμο – το γήπεδό μας έχει από τους καλύτερους χλοοτάπητες στην Ελλάδα –   και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό, στοχεύουμε να τον κρατάμε και να τον οδηγήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο Τώρα φυσικά και εμείς έχουμε σταματήσει  τις ομαδικές προπονήσεις και θέλουμε ένα μήνα προετοιμασίας για να ξεκινήσουμε ξανά αν μας πουν τους αγώνες.

Και τέλος, για την Μαύρη Θύελλα:Ο Άρης Παλτόγλου, που είναι φίλος μου, μου λέει συνεχώς τα καλύτερα για τον Γιώργο Πρασσά, με τον οποία διατηρεί πολύ καλή και φιλική σχέση. Ο Πρασσάς έχει τις οικονομικές δυνατότητες  και θέλει τα καλύτερα για την Μαύρη Θύελλα και με αυτόν στο τιμόνι της  η Καλαμάτα μπορεί να φτάσει ξανά πολύ ψηλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και της εύχομαι ολόψυχα να το καταφέρει”. 

Ακούστε την ολόκληρη την συνέντευξή του: 

1 Comment

1 Comment

  1. Αθηνα

    04/01/2021 at 00:40

    Η άποψη του Φωστηριώτη παράγοντα που ανεδειξε μεγάλους παίκτες, όπως ο Γιαλαμπίδης,ο Βεντούρης,ο Ελευθέρακης, ο Δειμέζης με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Είναι δυνατον η Πολιτεία να αναλάβει το τεράστιο κόστος των μοριακών τεστ; Για να ωφεληθεί ποιός;Μία κάστα εμπλεκομένων που ουσιαστικά δεν έχει να δώσει τίποτε στον Ελληνα πολίτη, που βρίσκεται σε καθεστώς ανασφάλειας και εγκατάλειψης; Και γιατί νσ αναλάβει η Πολιτεία το υψηλότατο κόστος των μοριακών τεστ; Αν η Πολιτεία θάπρεπε να αναλαβει κάτι, είναι το κόστος των μέτρων για την ανακούφιση των πληγέντων συμπολιτών μας απο την πανδημία. Θάπρεπε να ειναι η στελέχωση των νοσοκομείων με επαρκές προσωπικό, η δημιουργία νεων ΜΕΘ στο ενδεχόμενο τριτου κύματος της πανδημίας, οι αιθουσες διδασκαλίας και τα τεστ γισ τους μαθητές εν όψει του ανοίγματος των σχολείων. Αυτές νομίζω πως θαπρεπε να ειναι οι προτεραιότητες της κυβερνησης και όχι το πρωταθλημα της Γ’ Εθνικής, το οποίο οι μόνοι που θα το πσρακολουθούν (αν αρχίσει), θα είναι δύο-τρείς παράγοντες απο την κερκίδα, ο φϋλακας του γηπέδου και το προπονητικό επιτελείο με τους αναπληρωματικους και το μασερ από τον πάγκο. Λίγο σοβαροί να είμαστε,σύντροφοι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Ηχητικό