
“Σκληρή” απάντηση του αντιδημάρχου Μεσσήνης Νικολάου Χονδρού σε Γιάννη Κουτραφούρη για την χρήση των γηπέδων του Δήμου Μεσσήνης για αγώνες της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ:
“ΘΕΜΑ: Παραχώρηση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων για τη διεξαγωγή αγώνων.
Σχετ. Το με αρ. πρωτ. 2871/22-2-2019 έγγραφό σας, που έχετε δημοσιεύσει.
Κύριε Κουτραφούρη, αρχικά, δεν θα ακολουθήσουμε το ύφος σας που καταδεικνύει και το ήθος σας.
Με το υπ’ αρ. πρωτ. 2174/13-2-2019 έγγραφο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π ( δεν υπογράφετε εσείς κύριε Κουτραφούρη, υπογράφουν ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας ) ζητήθηκε από το Δήμο Μεσσήνης η παραχώρηση του Κ.Δ.Γ. Μεσσήνης για τη διεξαγωγή του ημιτελικού αγώνα Πρωταθλήματος Κορασίδων, μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ ΑΡΙΣ – ΑΣ ΛΑΝΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ το Σάββατο 16-2-2019, ώρα 18:00.
Στη συνέχεια με το υπ’ αρ. πρωτ. 2175/13-2-2019 έγγραφο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π ( δεν υπογράφετε εσείς κύριε Κουτραφούρη, υπογράφουν ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας ) ζητήθηκε από το Δήμο Μεσσήνης η παραχώρηση του Κ.Δ.Γ. Μεσσήνης για τη διεξαγωγή των αναλυτικά αναφερομένων στο έγγραφο αυτό αγώνων καλαθοσφαίρισης Γ’ Εθνικής Ανδρών Α1 & Α2 Κατηγορίας Ανδρών.
Με την υπ’αρ. 55/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: Ω0Ε6ΩΚ4-ΚΛ9) αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση χρήσεως του Κ.Δ.Γ Μεσσήνης για τη διεξαγωγή των ως άνω αγώνων. Σε εκτέλεση της ανωτέρω αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεσσήνης, η οποία έλαβε υπόψιν της την με αρ. 315/2016 ομόφωνη απόφαση του ιδίου οργάνου περί εγκρίσεως του Κανονισμού λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Μεσσήνης εξεδόθη η με αρ. πρωτ. 2583/19-2-2019 απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου κ. Νικολάου Χονδρού χορήγησης άδειας χρήσης αθλητικού χώρου (ΑΔΑ: ΨΠΑΜΩΚ4-ΩΒΤ) για τους προαναφερθέντες αγώνες.
Το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Μεσσήνης έχει αποστείλει στην ΈΚΑΣΚΕΝΟΠ το αρ. πρωτ:5356/15-03-2017 έγγραφο, όπου σας ενημερώνει για την επιβολή τέλους χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Μεσσήνης και σας παρακαλεί να ενημερώσετε όλα τα σωματεία της Ένωσής σας σχετικά με την ανωτέρω απόφαση.
Μετά ταύτα και ενώ έχετε και προφορικά ενημερωθεί αρμοδίως από την υπηρεσία για το ύψος των τελών χρήσης του Κ.Δ.Γ. Μεσσήνης όπως έχει νόμιμα καθοριστεί και ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους φορείς που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων αυτών με απόφαση του Δ.Σ του Δήμου Μεσσήνης, χωρίς να αντιτάξετε (και μάλιστα ισχυριζόμενος ότι θα αναλάβετε εσείς ως μέλος του Δ.Σ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π την καταβολή των αναλογούντων τελών χρήσης του Κ.Δ.Γ. Μεσσήνης), αποστέλλετε το σχετικό (1) έγγραφό σας το οποίο είναι απόλυτα ψευδές, αβάσιμο και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια των ως άνω πεπραγμένων τα οποία αποδεικνύονται από έγγραφα και μάρτυρες.
Κατόπιν όλων των ανωτέρω σας καλούμε να ανακαλέσετε πάραυτα το σχετικό (1) έγγραφο το οποίο δημοσιοποιήσατε και στον τοπικό τύπο προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψη τόσο των αιρετών αυτοδιοικητικών όσο και των αρμοδίων υπαλλήλων. Η άδεια παραχώρησης μετά και την ανάρτησή της στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ παράγει έννομες συνέπειες δηλ. βεβαίωση του αναλογούντος ποσού σχετικά με τα τέλη χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μεσσήνης. Ακόμα και αν δεν πραγματοποιηθούν οι αγώνες και αναβληθούν με προσωπική σας πρωτοβουλία, τα τέλη χρήσης για τον αγώνα που έχει πραγματοποιηθεί, θα βεβαιωθούν και θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία είσπραξής τους.
Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την αναβολή των αγώνων, που αναβλήθηκαν με δική σας υπαιτιότητα, αφού προτάξατε την έπαρσή σας και τη προσωπική σας προβολή, βλέψεις και ότι άλλο έχετε στο νου σας, αγνοώντας αθλούμενους και οικογένειες αυτών.
Αποδεικνύεται ότι λειτουργείτε με παρεμβάσεις μέσω «τρίτων» σε διαδικασίες που αφορούν την τήρηση της νομιμότητας, που η μη τήρηση τους οδηγεί σε αδικήματα όπως απιστία, παράβαση καθήκοντος για αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Είχαμε και έχουμε όλη την καλή διάθεση να διευκολύνουμε τους ανθρώπους του αθλητισμού, αυτή είναι η αυτονόητη υποχρέωσή μας. Να σας θυμίσουμε ότι το ευ αγωνίζεσθαι απαιτεί σεβασμό στην αθλητική διαδικασία.
Απαιτούμε την αποκατάσταση της αλήθειας από τους επίσημους εκπροσώπους της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου.
Ο Αντιδήμαρχος
Νικόλαος Χονδρός”

1 Comment
Leave a Reply
Ακύρωση απάντησης
Leave a Reply

Γ΄ Εθνική
Ανανέωσε με Αντωνόπουλο ο ΑΟ Υπάτου

Super league 2
Σπάει την σιωπή του ο Αχιλλέας Μπίκας, στη Βέροια!

Πρόσφατα άρθρα
- Ο καιρός το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 (video)
- Ο Νελσόν Ολιβέιρα μιλα για ΠΑΟΚ και ο Σαλάχ ανανέωσε σε Λίβερπουλ από Μύκονο! (video)
- Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης για ξυλοδαρμό της συντρόφου του (video)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/07)
- Ανανέωσε με Αντωνόπουλο ο ΑΟ Υπάτου
- Προπονητής στον Ερμή Μελιγούς ο Αλέκος Δέδες (pic)

Δες ακόμη…
-
Βίντεο
/ 3 εβδομάδες ago“Θερμό” επεισόδιο Γεωργούντζου – Βεργέτη, στην Καλαμάτα! (video)
Ο γνωστός διαιτητής Χρήστος Βεργέτης βρέθηκε σήμερα στην Καλαμάτα και είχε πριν λίγο την...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος: “Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, Ουγκάντα η Ελλάδα” (video)
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος μιλάει για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, για τον Ισπανό ρέφερι, ...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 2 μήνες agoΓεωργούντζος: “Χάρτινη άνοδος Λεβαδειακού, τραγική Βέροια, κόκκινη σε Μπελά” (video)
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος μιλάει για την χάρτινη, όπως την χαρακτήρισε, άνοδο του Λεβαδειακού στην...
By sportstonoto -
Super league 2
/ 2 μήνες agoΓεωργούντζος σε ΕΡΤ3: “Βλέπω την Βέροια στην Super League”! (video)
Καλεσμένος ξανά της εξαιρετικής Αθλητικής εκπομπής της ΕΡΤ3, “Ο κόσμος των σπορ”, ήταν και ...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 2 μήνες agoΓεωργούντζος: “Πολυτέλεια ο Μαρτίνς για Ολυμπιακό, θα πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟ” (video)
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος κάνει μια ανασκόπηση της φετινής Super League 2, μιλά για Μαύρη...
By sportstonoto

fan
25/02/2019 at 22:29
Ο συγκεκριμένος αιώνιος παράγοντας δεν χαμπαριαζει απο ευγένεια γιατι δεν διαθέτει ηθική και εχει συνηθιση τοσα χρονια να διοικεί ενα ματσο άσχετους που πάντα έσκυβαν το κεφαλι στον αγα τους. Τωρα για μια ακομη φορα διαγράφει τον τωρινό προεδρο και απευθύνεται σε εναν αιρετο με τροπο απαραδεκτο .Οσο για την ανιδιοτελή προσφορα του
ειναι να γελαει καθε πικραμενος.Καιρος να παει για παντα εκει που ανηκει.