fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

“Ξύνεται (συνεχώς) στην γκλίτσα του τσοπάνη” ο “γυρολόγος” μάνατζερ: “Είναι κολλητός μου ο Πρασσάς…”

“Ξιέται – συνεχώς – στην γκλίτσα του τσοπάνη”, της “προσκολλήσεως” ο γηραιός “μάνατζερ”, που επιχειρεί για ευνόητους λόγους την δημόσια ταύτιση του με τον Γιώργο Πρασσά…

“Ξύνεται (συνεχώς) στην γκλίτσα του τσοπάνη” ο “γυρολόγος” μάνατζερ: “Είναι κολλητός μου ο Πρασσάς…”
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Ξύνεται -συνεχώς – στην γλίτσα του τσοπάνη” (που λέει και ο λαός μας) ο γηραιός, αποτυχημένος (ποδοσφαιρικά πάντα), όπου και αν πήγε, ποδοσφαιρικά “μάνατζερ”: “Είναι κολλητός μου ο Πρασσάς…” δήλωσε πάνω  – κάτω στο Νotospot, λες και κάνοντας  πλέον ότι μπορεί,  ότι περνάει από το χέρι  του,   να ταυτιστεί και να εκθέσει έτσι (αφού είναι  γνωστή  η κάκιστη  γνώμη  που έχει  η ποδοσφαιρική πιάτσα  για αυτόν,  για τον κύριο,ποδοσφαιρικά,  τίποτα) τον Γιώργο Πρασσά και συνάμα, ευελπιστώντας,   μπας και “τσιμπήσει” κανείς να βρει  προφανώς  και καμιά  δουλειά (υποθέτουμε  πάντα), τώρα  πλέον στα  ποδοσφαιρικά  του (ευτυχώς  πια) “τελειώματα”…

Αλήθεια  όμως  δεν μας είπε “το (ποδοσφαιρικό) φάντασμα του παρελθόντος”,  “ο κύριος τίποτα”, ποιους  παίκτες (!), ή ποιον έστω παίκτη  έχει αναδείξει όλα αυτά τα χρόνια  που “γυροφέρνει” (ποδοσφαιρικά) όλο τον… πλανήτη και γιατί αλήθεια δεν στέργιωσε ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΟΜΆΔΑ, ούτε  καν στην… Ινδία, ή στην… Αφρική, ούτε  καν  στα…  Σκόπια (sic) όπου φαίνεται να είχε φτάσει (μέχρι  και εκεί) να γυρίζει!!

Όπως  φυσικά δεν μας είπε  ..τι θέση  τερμάτισε η Μαύρη Θύελλα πριν 3 χρόνια στα χέρια  του και με τις… μεταγραφές  του και τότε (14η θυμίζουμε  σε 14 ομάδες και θα έπεφτε  στη Γ’ Εθνική αν δεν ήταν ο κορονοϊός, για να μην υποβιβαστεί καμία  ομάδα, ευτυχώς  τελικά,  θυμίζουμε), όπως και φέτος  τον Γενάρη:  που είναι  και γιατί  δεν παίζουν οι… Πανουργιάς,  Μπουλάρι,  Ντιακιτέ, Λούκατσικ (τραγικό), αλλά  και ο… Σουρνάκης  που πήγε  επίσης  να τον  περάσει   στη… ζούλα και “κόπηκε” αυτός μετά  την σχετική (θυμίζουμε) αποκάλυψη και εδώ του Sportstonoto.gr!!! Όπως  και ο… Γκεοργκιόσκι φυσικά,  “κελεπούρια” όλοι  τους, τα οποία  βέβαια  τα πληρώνει αδρά  και αυτά  (ελέω… Σιούλα;) ο αγωνιστής και πάντα  αγνός Γιώργος Πρασσάς!!!

Και φυσικά  επίσης  δεν μας είπε  ο εν λόγω πάντα  γηραιός, “γυρολόγος” “μάνατζερ”, γιατί,  ποιον  ρώτησε, με ποιο δικαίωμα,  με ποια ιδιότητα  και με ποιανού την άδεια  πήγε  στα Παλιάμπελα πρόσφατα και μάλιστα  μπήκε (!!!)  τα αποδυτήρια  της ομάδας  και μίλησε  στους παίκτες  και στον “φουκαρά” τον  Σκοπιανό, ο οποίος τον κοίταγε  ο έρημος, λες και έτρεμε (!!!) ολόκληρος,  όπως  μάθαμε και εδώ!!!

Τρομερά  πράγματα φίλες  και φίλοι… Δείτε  τι είπε λοιπόν  “Ο ΚΥΡΙΟΣ – ποδοσφαιρικά  – ΤΊΠΟΤΑ”, όλο δηλαδή  “φρου  – φρου και αρώματα” (οπως λέει κσι εδώ ο λαός μας), ο υπέροχος  αυτός  “γυρολόγος”  του ποδοσφαίρου, ο αξιότιμος κ. Σιούλας:

Η πρώτη γνωριμία με τον Σταύρο Παπαδόπουλο έγινε στην Αμερική το Δεκέμβριο του 1993 στο Λας Βέγκας στην κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ημουν εκεί ως μέλος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου του Ιλινόις που ανήκει στο Σικάγο και τότε συνεργαζόμουν (!!!)  με Αλκέτα Παναγούλια (ήταν προπονητής της Εθνικής Ελλάδας). Ηταν μια εντελώς τυχαία συνάντηση, όπου ο Παπαδόπουλος είχε έρθει με κάποιους συνεργάτες του για να παρακολουθήσουν την κλήρωση”  και… συνεχίζει λέγοντας πως ο…Παναγούλιας γνώριζε ότι ο Παπαδόπουλος είχε αναλάβει την Καλαμάτα και στη συζήτηση που είχαν, του είπε ότι για να λειτουργήσει …σωστά η ομάδα θα πρέπει να ξεκινήσει την προσπάθεια να οργανώσει τα τμήματα, να ασχοληθεί με νέους παίκτες και να μην στηρίζεται η ομάδα μόνο σε παλιούς και έμπειρους, καθώς και ότι σε αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει (… βέβαια) ο Τάσος Σιούλας (ένας απλός γυμναστής που ήταν όμως), που γνώριζε την Καλαμάτα και από τη σύζυγο του Ελένη, η οποία είχε καταγωγή από τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Ετσι δηλώνει ο… Σιούλας τουλάχιστον ότι  είπε  στον Παπαδόπουλο, ο μεγάλος και αείμνηστος  όμως Αλκέτας. Έτσι είναι,  αν νομίζεις  πως είναι  έτσι, ίσως θα συμπληρώναμε εμείς… Λέμε  πάντα  ίσως:
Στο περιθώριο της εκδήλωσης είχαμε λοιπόν μια συζήτηση, στη διάρκεια της οποίας αποφασίσαμε να προχωρήσει η συνεργασία. Από το καλοκαίρι του 1994 για έξι χρόνια μέχρι το 2000 υπηρέτησα (!)  την ομάδα από τη θέση του διευθυντή της ακαδημίας, παράλληλα και σκάουτερ και μετά για ένα μικρό διάστημα ανέλαβα τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Την τελευταία χρονιά ήμουν προπονητής (!!!)  μαζί με τον Βασίλη Γεωργόπουλο ως δίδυμο. Στο προπονητικό τιμ συνεργάτης μας, ήταν ο Ελβιο Μάνα και γυμναστής ο Θανάσης Μουρτζιάπης. Θα την χαρακτήριζα ως…. χρυσή 6ετία, με αποκορύφωμα την καλύτερη διάκριση στην ιστορία της ομάδας. Ηταν το 2000, που η ομάδα κατέλαβε την 9η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής, στο Κύπελλο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και αποκλείστηκε από τον Ιωνικό που έπαιξε μετά στον τελικό με την ΑΕΚ. Επίσης εκείνη τη χρονιά αγωνίστηκε στη Ευρώπη, στο Ιντερντότο. Αυτή ήταν η μία από τις δύο φωτεινές περιόδους της Καλαμάτας στην 56χρονη ιστορία της (ναι… χάρη στον γυρολόγο μάνατζερ…  προφανώς ολα αυτά). Η πρώτη ήταν τη 10ετία 1970-1980 την εποχή που ήταν πρόεδρος ο Λυκούργος Γαϊτανάρος”. Την εποχή του μεγάλου  Σταύρου Παπαδόπουλου δεν την  ανάφερε καν εδώ, ο… κυρ Τάσος!!! Τρομερό;
Για την γνωριμία του τώρα και τη συνεργασία με τον Γιώργο Πρασσά, ο κυρ Τάσος Σιούλας ανέφερε: “Η επαφή μου και η πρώτη γνωριμία με τον κ. Πρασσά, ξεκινάει το 1987. Πριν έρθω στην Καλαμάτα ήμουν 4 χρόνια προπονητής στο Πανεπιστήμιο Ρούσβελτ στο Σικάγο. Εκεί, είχα παίκτη τον Γιώργο Πράσσα, ο οποίος πήρε από εμένα (sic) υποτροφία, γιατί ήταν ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και σπούδασε χωρίς να επιβαρύνει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό, όπου είχε διαμονή και διατροφή. Στη συνέχεια ο Γιώργος στήριξε τον γιο μου Πωλ, να σπουδάσει και τώρα τον έχει άμεσο συνεργάτη στις επιχειρήσεις του για 12 σχεδόν χρόνια. Υπάρχει μια μακρόχρονη και συνάμα κοντινή σχέση με τον Γιώργο τον Πρασσά και κατ’ επέκταση με την οικογένεια του”.

Ωχ… κακό που μας βγήκε παιδιά και κυρίως… πάλι τη Μαύρη Θύελλα,  φυσικά… Έτσι  νομίζουμε τουλάχιστον!
Σε ερώτηση, αν από τη… φιλία που υπάρχει με τον κ. Πρασά, του έχει ζητήσει να ασχολείται με την ομάδα, απάντησε ο κυρ Τάσος πάντα είπε: “Με την ομάδα της Καλαμάτας δεν έχω θεσμικό ρόλο και ούτε είναι κάτι που επιζητώ. Είναι φορές που με ρωτάει πράγματα σχετικά με την ομάδα και του λέω την άποψη μου ή του δίνω κάποιες συμβουλές. Δεν έχω καμία σχέση με την ομάδα”.

Τότε στα… αποδυτήρια  αλήθεια,  πως και γιατί… μπήκε, ξαναρωτάμε;;;
Σχετικά με τα θέματα…. οργάνωσης και λειτουργίας ακαδημιών, καθώς επίσης και με το…. σκάουτινγκ, σημείωσε: “Οπως είπα, ήμουν καθηγητής (!!!) στο .. Πανεπιστήμιο του Ρούσβελτ, ήμουν μέλος της ομοσπονδίας του Ιλινόις στο Σικάγο (sic) και με αυτά ασχολούμαι όλα τα χρόνια που βρίσκομαι στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μετά την Καλαμάτα, ήμουν διευθυντής στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού και αρχισκάουτερ. Μετά πήγα στον Αστέρα Τρίπολης, που αγωνιζόταν στην 4η κατηγορία και ανέλαβa τη θέση του τεχνικού διευθυντή, όπου έμεινα 3 χρόνια. Μετά για κάποιο διάστημα αφοσιώθηκα στην οικογένεια και το 2011 πήγα στην Ουγγρική Ντέμπρετσεν που ήταν πρωταθλήτρια και είχε προπονητή τον Τσέχο Σντένεκ Σκάσνι, ο οποίος είχε διατελέσει προπονητής σε ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Σπάρτα Πράγας. Το 2013 μου έγινε πρόταση και πήγα στην Ινδία, για να βοηθήσω ώστε να προχωρήσει ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα, καθώς η συγκεκριμένη χώρα διοργάνωσε το 2017 το παγκόσμιο πρωτάθλημα αγοριών Κ17 αγοριών. Εκεί έμεινα 3 χρόνια μέχρι το 2016, όπου μου έγινε πρόταση από την Αντερλεχτ να αναλάβω διευθυντής ακαδημιών σε όλη τη Μέση Ανατολή με έδρα το Κάϊρο. Εκεί είχα συνεργασία με τον πρώην παίκτη της βελγικής ομάδας Αχμέντ Χασάν, ήταν ρέκορντμαν συμμετοχών στην εθνική Αιγύπτου με 184 συμμετοχές. Το 2019 και το 2020 συνεργάστηκα με τη Ολλανδική Φόλενταμ, που ξεκίνησε από τη Β’ εθνική με όλα τα παιδιά από την ακαδημία και με στόχο σε μία 3ετία να ανέβει στην Α’ εθνική. Αυτό το κατάφερε φέτος με μικρό μπάτζετ και με τα παιδιά από την ακαδημία. Τώρα έχω συνεργασία με κάποιες ομάδες του εξωτερικού, σε Ευρώπη και Αμερική, που είμαι σαν εξωτερικός συνεργάτης και έχω συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα σχετικά με το σκάουτινγκ, για την ποιοτική αναβάθμιση παικτών. Επίσης μετακινούμαι αρκετές φορές στο εξωτερικό και έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους του ποδοσφαίρου”.

Αντε, με το καλό τώρα και στην γειτονική   μας Αλβανία, κυρ Τάσο! Που ξέρεις,  αν αυτά  τους τα μεταφράσει κάποιος στα Αλβανικά,  κάποιος  μπορεί και εκεί  να “τσιμπήσει” όμως  Λέμε και εδώ!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΈΣΤΗ!

Σημείωση Sportstonoto.gr: Οι πληροφορίες βέβαια του Sportstonoto.gr αναφέρουν πως τον εν λόγω “μάνατζερ” στον Σταύρο Παπαδόπουλο δεν τον σύστησε κανένας… Αλκέτας Παναγούλιας, αλλά  ο Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πανίσχυρος τότε πρόεδρος  της ΕΠΣΜ και Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος  θυμίζουμε του έβγαλε και το δίπλωμα του μάνατζερ,  καθώς ο Ηπειρώτης γυμναστής στο επάγγελμα παρακαλώ,  έχει παντρευτεί γυναίκα κοντοχωριανή του Αριστείδη Σταθόπουλου, στον οποίο βέβαια  ευγενικά έσπευσε για βοήθεια (και) ο κυρ Τάσος Σιούλας.  Άλλο  αν στη συνέντευξή του αυτή,  πάλι…. ξέχασε  να τον αναφέρει.  Αυτά  και σύντομα  και τα υπόλοιπα…

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. G volos

    17/04/2023 at 20:31

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ,, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ……

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
ΛΥΔΙΑ ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΩΝΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΟΥΝΗ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΚΑΡΟΛΕΜΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα