Μαζί με τη σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα και φιλική συντροφιά ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο εστιατόριο. Η παρέα του πρωθυπουργού παρήγγειλε μεταξύ άλλων καλαμαράκια, χταπόδι, γαρίδες και σαλάτες.

Δεν ήταν πάντως λίγοι αυτοί που ζήτησαν μια φωτογραφία με τον πρωθυπουργό, όπως και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Παναγιώτης Πιερρινάκος. Την παρέα αποτελούσαν πέντε ζευγάρια και οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα, συνολικά περίπου 15 άτομα.

Στη Μάνη ο Τσίπρας (photos)Την παραθαλάσσια ταβέρνα «Τα 7 Αδέρφια» προτίμησε ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του

Σύμφωνα με τον Λακωνικό Τύπο, ο πρωθυπουργός, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, γευμάτισαν σε ταβέρνα στο Καραβοστάσι Οιτύλου.

Ο Νίκος Αραπάκης, μιλώντας για την παραμονή του πρωθυπουργού στη Μάνη, σχολίασε: «Ο πρωθυπουργός κέρδισε όσους ανθρώπους συναναστράφηκε με την απλότητα, την καταδεκτικότητα και το εγκάρδιο γέλιο του».

Στη Μάνη ο Τσίπρας (photos)Ο πρωθυπουργός έβγαλε selfie με όσους του το ζήτησανΣτη Μάνη ο Τσίπρας (photos)Φιλικός και χαμογελαστός με όλους ο Αλέξης ΤσίπραςΣτη Μάνη ο Τσίπρας (photos)Ψαρομεζέδες και selfies δίπλα στο κύμα για τον Αλέξη Τσίπρα Στη Μάνη ο Τσίπρας (photos)Φιλικός, όπως πάντα με τα παιδιά ο Αλέξης ΤσίπραςΣτη Μάνη ο Τσίπρας (photos)iefinerida.gr