
Πολλές επιλογές για στοίχημα δίνει το κουπόνι του Σαββάτου (08/10). Το πρόγραμμα είναι γεμάτο με δυνατές αναμετρήσεις για εμπορικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πέρα από αυτό, μην ξεχνάτε πως μπορείτε να βρείτε αντικειμενική στοίχημαν αξιολόγηση στο Betarades.gr. Ας δούμε παρακάτω που ποντάρουμε σήμερα!
Πέρασε σαν “άνεμος” από τη Σεβίλλη (1-4) η Ντόρτμουντ, κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα, προέρχεται από ήττα (3-2) στο πρωτάθλημα από την Κολωνία, την τρίτη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Χρειάζεται βελτίωση η ανασταλτική λειτουργία της, καθώς έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια.
Η ήττα (1-0) από την Άουγκσμπουργκ “εξαγρίωσε” την Μπάγερν Μονάχου, που ξέσπασε στις Λεβερκούζεν (4-0) και Πλζεν (5-0). Τα πάει εξαιρετικά μακριά από την έδρα της, έχοντας κερδίσει τα έξι από τα οχτώ τελευταία ματς. Ακόμη, έχει πάρει τον “αέρα” της Ντόρτμουντ, μετρώντας πέντε σερί νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Σε τρομερή κατάσταση οι ποιοτικοί Βαυαροί, μπορούν να περάσουν και από το “Signal Iduna Park”.
Δείτε το προγνωστικό για τον αγώνα Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου στο Betarades.gr, στα προγνωστικά Γερμανίας!




Πρόσφατα άρθρα
- Ανοίγει τα φτερά του» στο NCAA ο Νεοκλής Αβδάλας (videos)
- Διακρίσεις της ΑΛΑΚ στο Πρωτάθλημα Καρτ (+ pics)
- Ανεπανάληπτο κάζο για τον Ερυθρό Αστέρα του Σφαιρόπουλου και αποκλεισμός-σοκ στη Σερβία
- Δύσκολη η κατάσταση στον Διαγόρα
- Θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο το προπονητήριο Καλαμάτας;
- Εργοτάξιο το προπονητικό κέντρο της Καλαμάτας στα Παλιάμπελα (+pics)
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 εβδομάδα agoΓεωργούντζος: “Απέλαση Αταμάν, συγνώμη σε Μπαρτζώκα, ”έγκλημα” ο Γιαννακόπουλος…”!!! (video)
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Τρομερό “Πέντε λεπτά κήρυγμα” σήμερα από τον Σωτήρη...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Ενα… μπορντέλο είμαστε”!!! (video)
Εξ αφορμής όλων όσων διαδραματίστηκαν… πάλι και στον 3ο αγώνα των πλέι οφ στο...
By sportstonoto