
Τέλος, με δική του μάλιστα απόφαση από την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας αποτελεί ο Νίκος Θεοδοσιάδης.
Σε κατάσταση τραγική πια η ομάδα της Νήσου των Φιαάκων, αφού ξανά σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή βρίσκεται η Κέρκυρα, καθώς ο Νίκος Θεοδοσιάδης αποχώρησε, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.
Ο 46χρονος τεχνικός είχε αναλάβει τα ηνία των Φαιάκων στα τέλη Δεκεμβρίου, όμως δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στην ομάδα, η οποία παραμένει χωρίς νίκη φέτος.
Η κατάσταση στην Κέρκυρα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και δεν… στεριώνει τεχνικός, καθώς στον πάγκο ξεκίνησε στην αρχή της χρονιάς ο Λεωνίδας Βόκολος, ακολούθησε ο Ρομπέρτο Μπολάνο, ενώ ο Νίκος Θεοδοσιάδης έμεινε για ενάμιση μήνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη για προσωπικούς λόγους του ιδίου.
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καριέρα του».
Να δούμε τώρα ποιος κανονικός προπονητής θα πάει στην ομάδα, καθώς, για ευνόητους λόγους, κανείς δεν θέλει να αναλάβει…





Πρόσφατα άρθρα
- Άνετη πρόκριση η Ελλάδα στην 8άδα του κόσμου, 17-5 τη Βραζιλία – Όλα για όλα με Ιταλία στον προημιτελικό (+ videos)
- Ηρακλής: Δικός του και ο Εραμούσμπε
- Ντόντα Χολ: Αυτός είναι ο… κοντός ψηλός του Ολυμπιακού! (video)
- Πολύτιμος πλέον θα είναι και επίσημα στην Καλλιθέα ο Γρίβας-Ακολουθεί Ουές;
- Επιβεβαίωση Sportstonoto.gr και για Κότσαρη που έλυσε την συνεργασία του με τη Καλαμάτα…
- Χάποελ Τελ Αβίβ: Οι τέσσερις Έλληνες της ισραηλινής ομάδας
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος: “Απέλαση Αταμάν, συγνώμη σε Μπαρτζώκα, ”έγκλημα” ο Γιαννακόπουλος…”!!! (video)
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Τρομερό “Πέντε λεπτά κήρυγμα” σήμερα από τον Σωτήρη...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος: “Ενα… μπορντέλο είμαστε”!!! (video)
Εξ αφορμής όλων όσων διαδραματίστηκαν… πάλι και στον 3ο αγώνα των πλέι οφ στο...
By sportstonoto