fbpx
Connect with us

Super league 2

Το φυσάει και δεν κρυώνει με Μαρτσούκο ο Ροκάκης…

Το φυσάει και δεν κρυώνει με Μαρτσούκο ο Ροκάκης…

Η ομάδα των Χανίων επιτίθεται σε όλα τα επίπεδα προς τον νέο πρόεδρο της Super League 2, για τον οποίο τονίζει ότι δεν διαθέτει ούτε τα στοιχειώδη.

Μεταξύ άλλων, τα Χανιά γνωστοποιούν ότι “κόπηκε” κατά το ήμισυ (50%) η χορηγία της BETSSON ενώ κάνουν λόγο ότι ο κ. Μαρτσούκος ανακοίνωσε ψευδώς την απαλλαγή των ομάδων από τα έξοδα διαιτησίας. «Στην πορεία του Συμβουλίου αποδείχτηκε ότι απλά αποτελεί ένα αίτημα προς την Ομοσπονδία για βοήθεια της Λίγκας και τίποτα περισσότερο», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ καταγγέλλει με αγανάκτηση τις μεθοδεύσεις που συνεχίζουν να αλλοιώνουν το περιβάλλον, στο οποίο διεξάγεται το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 και να υποβαθμίζουν ό,τι έχει απομείνει «όρθιο» από το πανταχόθεν βαλλόμενο ποδοσφαιρικό προϊόν της.

Το διάστημα των δύο εβδομάδων, που μεσολάβησε από την παράτυπη εκλογική διαδικασία, αποδείχθηκε κάτι περισσότερο από αρκετό για να επιβεβαιωθούν οι υποψίες και οι φόβοι μας για τα καμώματα εκείνου που παριστάνει τον πρόεδρο.

Ο κ. Μαρτσούκος έφτασε στο σημείο να παρουσιάσει ως προσωπική του επιτυχία την επαναφορά της σύμβασης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, καθώς όπως υποστήριξε, ο πάροχος κατήγγειλε τη σύμβαση! Στην πραγματικότητα, απλά είχε στείλει μια επιστολή προς την Λίγκα και ποτέ δεν την κατήγγειλε! Φούμαρα, δηλαδή…

Ενδεικτικό της απέλπιδας προσπάθειας του κ. Μαρτσούκου να πείσει το Σώμα ότι προσπαθεί, είναι πως δεν δίστασε να παρουσιάσει ως δεδομένη συμφωνία μια πρόταση που (υποτίθεται) έχει κάνει σε εταιρία για χορηγία ύψους 200.000€! Ούτε καν κατονόμασε την εταιρία, ούτε καν, όπως αποδείχθηκε, η υποψήφια εταιρία έχει απαντήσει! Αέρας κοπανιστός, δηλαδή…

Το… καλύτερο πάντως ήταν ότι ο κ. Μαρτσούκος, παραπλανώντας τα Μέλη του Δ.Σ., ανακοίνωσε ψευδώς την απαλλαγή των ομάδων από τα έξοδα διαιτησίας (που αντιστοιχούν στο ποσό του 1.000.000€ ) για όλο τον β’ γύρο του πρωταθλήματος, ως αποτέλεσμα της ανεπίσημης επαφής που είχε με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. Τελικά, στην πορεία του Συμβουλίου αποδείχτηκε ότι απλά αποτελεί ένα αίτημα προς την Ομοσπονδία για βοήθεια της Λίγκας και τίποτα περισσότερο. Απόδειξη, το γεγονός ότι όταν οι εκπρόσωποι των ομάδων ρώτησαν αν θα πληρώσουν τις διαιτησίες στα ματς τη πρεμιέρας του β’ γύρου, η απάντηση ήταν ότι αυτές θα επιβαρύνουν κανονικά τις ΠΑΕ!

Συμπερασματικά, η τελευταία εμφάνιση του κ.Μαρτσούκου συνοδεύτηκε από αερολογίες, ψέματα και λογής-λογής τεχνάσματα, με μοναδικό σκοπό να παραπλανήσει τα μέλη της Λίγκας.

Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι ο κ. Μαρτσούκος, ο οποίος νομίζει ότι υποτιμά την νοημοσύνη των εκπροσώπων των ΠΑΕ, το μόνο που μπορεί να κάνει, έως ότου δικαιωθούμε στην προσφυγή μας εναντίον της εκλογής του, είναι να οδηγήσει ομάδες και κατηγορία στην απόλυτη καταστροφή, ολοκληρώνοντας το ισοπεδωτικό έργο του προκατόχου του.

Για την ΠΑΕ Χανιά
Ο πρόεδρος
Αντώνης Ροκάκης.

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. οποτε

    24/03/2023 at 10:48

    Οπότε εσύ που ΔΕΝ το φυσάς είσαι ικανοποιημένος από τον καινούργιο μας πρόεδρο λέμε τώρα ..
    Και πάντα και εμείς τα λέμε όλα ,και όλα καλά.
    Έτσι;;;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2