fbpx
Ακολουθήστε μας

Άρθρα

“Λευκή επιταγή” Καλαμάτας σε Πρασσά, παρά το “αμαρτωλό” παρελθόν του σε ΑΕΚ… (photos)

“Λευκή επιταγή” Καλαμάτας σε Πρασσά, παρά το “αμαρτωλό” παρελθόν του σε ΑΕΚ… (photos)
Λευκή επιταγή σε άγνωστα άτομα έδωσε σχεδόν δια βοής χθες η Γ.Σ. της Μαύρης Θύελλας...

Στοιχεία μικρής ομάδας έδειξε  την Παρασκευή το βράδυ η Γενική Συνέλευση χθες του χειμαζόμενου ΠΣ Η Καλαμάτα, όπου περίπου ομόφωνα αποδέχθηκε, “δια βοής” θα λέγαμε την πρόταση του “αμαρτωλού” στο παρελθόν ποδοσφαιρικά Γιώργου Πρασσά περί ανάληψης της ηγεσίας της Μαύρης Θύελλας. 

“Λευκή επιταγή” Καλαμάτας σε Πρασσά, παρά το “αμαρτωλό” παρελθόν του σε ΑΕΚ… (photos)

Έλαμψε δια της απουσίας του, χθες, ο Γιώργος Πρασσάς…

Να σημειωθεί πως ο μόνος που εξέφρασε εκεί, δημόσια επιφυλάξεις για τον Μεσσήνιο (;) αυτό επενδυτή (!) στους “μελανόλευκους” ήταν ο υποφαινόμενος, που πήρε τον λόγο στη Γενική Συνέλευση – πλήρως ελεγχόμενη, ΑΠΟΛΥΤΑ ξανά από τον Γιώργο Ράλλη – και ρώτησε τον δικηγόρο του εν λόγω κυρίου (ούτε αυτός έδωσε “το παρών” στη Γ.Σ., ήταν λέει στην Αμερική) και τον ρώτησα (τον Αδάμου), αν γνωρίζει και τι έχει να πει από το “σκοτεινό” (ποδοσφαιρικά πάντα) πέρασμα του πελάτη του από την ΑΕΚ, ως εκπρόσωπος θυμίζουμε εκεί τότε του Ελληνοαμερικανού… “Βασίλη Τσάκα της Ένωσης”,  όπως τον αποκάλεσαν… Μπομ Κοζώνη.

“Λευκή επιταγή” Καλαμάτας σε Πρασσά, παρά το “αμαρτωλό” παρελθόν του σε ΑΕΚ… (photos)

O δικηγόρος του Πρασσά, Αδάμος, δεξιά στη φωτογραφία μας

Η απάντησή του ήταν αρχικά… αφοπλιστική: “Όχι δεν το γνωρίζω αυτό το θέμα…”, μου είπε και βέβαια στην επιμονή μου και στην παρατήρηση πως δεν μπορεί ως δικηγόρος του που είναι να μην γνωρίζει το παρελθόν του πελάτη του και για ένα θέμα όπου είχε προκαλέσει πάταγο σε όλη την χώρα για την αφερεγγυότητα του… Μπομπ , τότε το παραδέχτηκε πως το γνώριζε και συμπλήρωσε: “Ναι, το γνωρίζω, στην Καλαμάτα όμως ο κ. Πρασσάς θα είναι σας εγγυώμαι φερέγγυος…”. Άλλες ερωτήσεις δυστυχώς δεν μπόρεσα να του κάνω, καθώς… φρόντισε να παρέμβει ο κ. Γυφτέας Κώστας (θυμίζω μέλος και αυτός της διοίκησης του ΠΣ Η Καλαμάτα όταν η ομάδα πήγε στο τοπικό μετά από 50 χρόνια, υμνητής του… Μπιλάκου και λοιπά τραγικά και καταστροφικά που έχει… προσφέρει στη Μαύρη Θύελλα) και μου είπε πως δεν έχω δικαίωμα (!) να ρωτάω, γιατί δεν είμαι μέλος του ΠΣ Η Καλαμάτα. Υπέροχα. Η ιδιότητα του επαγγελματία  δημοσιογράφου, μέλος του ΠΣΑΤ και της Ένωσης Συντακτών και η ανάγκη ενημέρωσης του κόσμου της Μαύρης Θύελλας, ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΊ “ΩΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ ” η ομάδα σε μία παρέα αγνώστων παντελώς στην πόλη ανθρώπων, δεν παίζει κανένα ρόλο, δεν έχει καμία σημασία…

“Λευκή επιταγή” Καλαμάτας σε Πρασσά, παρά το “αμαρτωλό” παρελθόν του σε ΑΕΚ… (photos)

Επίσης, θετικά πήρε τον λόγο και ο μεγάλος Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος ζήτησε μεγαλύτερη διαφάνεια στη Γενική Συνέλευση, μίλησε για μη ανοικτές διαδικασίες, όπως και 1-2 άλλοι απλοί φίλαθλοι, οι οποίοι εξέφρασαν ερωτηματικά για τον οικονομικό απολογισμό και για την ενημέρωση των μελών σχετικά με τα θέματα του συλλόγου.

“Λευκή επιταγή” Καλαμάτας σε Πρασσά, παρά το “αμαρτωλό” παρελθόν του σε ΑΕΚ… (photos)

Θετική παρέμβαση και από τον μεγάλο Αντώνη Μαυρέα

Τέλος και μόνο το γεγονός ότι έδωσαν “το παρών” και ψήφισαν ΜΟΝΟ 55 (!!!) μέλη του ΠΣ Η Καλαμάτα, σε σύνολο περίπου 700.000 Μεσσήνιων σε όλη την γη, τότε καταλαβαίνει κανείς γιατί αυτός εδώ και χρόνια θεωρείται ως ένα κλειστό κλαμπ, “ελεγχόμενο” από  ένα και μόνο πρόσωπο, δικαιώνοντας εδώ – μερικώς έστω – τις αιτιάσεις, ενστάσεις του Αγαθοκλή Χριστόπουλου, περί της αποτυχίας του στη Μαύρη Θύελλα,  τις οποίες όμως επικοινωνιακά δεν είχε τον τρόπο, δεν ήξερε να τις βγάλει προς τα έξω, χάνοντας έτσι το δίκιο του…

“Λευκή επιταγή” Καλαμάτας σε Πρασσά, παρά το “αμαρτωλό” παρελθόν του σε ΑΕΚ… (photos)

Ο ισχυρός ξανά άνδρας της διοίκησης του ΠΣ Η Καλαμάτα, Γιώργος Ράλλη, με τον… υποφαινόμενο

Σχετικά τώρα με την νέα διοίκηση, αυτή δείχνει, φαίνεται ως φιλικά προσκείμενη στην ΑΕΚ, στον Δημήτρη Μελισσανίδη και βέβαια προς τον Θωμά Μητρόπουλο, άνθρωποι, φίλοι και συνεργάτες των οποίων βρίσκονται εντός και στα πέριξ αυτής, μαζί βέβαια (πάντα) με τον επίσης ΑΕΚτζή – όπως και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Βασίλης Σπηλιώτης – Γιώργο Ράλλη,  που επέστρεψε επίσημα πλέον με τους συνεργάτες του. Εύχομαι να τα πάει καλά, να βάλει χρήματα στην ομάδα, να την οδηγήσει όσο πιο ψηλά γίνεται και τα υπόλοιπα θα τα δούμε  και θα τα ελέγξουμε στην πορεία. Πάντα εγκαίρως,  με τιμιότητα,  χωρίς φόβο και με μέγα… πάθος, ποτέ φυσικά εμείς μετά Χριστόν προφήτες. Έτσι άλλωστε όπως μας ξέρετε και μας εμπιστεύεστε  “τυφλά” δεκαετίες  τώρα και μας κατατάσετε πολύ ψηλά και συνεχώς όλο και ψηλότερα σε όλη την Ελλάδα μας!!!

11 Σχόλια

11 Comments

 1. Avatar

  Νικος

  29/06/2019 at 11:58

  Ποιος σου ειπε οτι σε εμπιστευομαστε?!?!!

  • Avatar

   στελλιος

   29/06/2019 at 14:54

   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχα. καλοοο αλλα φιλοαγαθοκλη σε κοβω και εσενα. φιλοχριστοπουλικό.

 2. Σωτήρης Γεωργούντζος

  Σωτήρης Γεωργούντζος

  29/06/2019 at 12:10

  χαχαχα οκ….

 3. Avatar

  gio5

  29/06/2019 at 13:42

  Ελπίζω Σωτήρη να μην αναπολεσεις τον Αγαθοκλή στο μέλλον και τον παρακαλάς να ξαναπάρει την ομάδα για να κάνουμε ξανά πρωταθλητισμό..χαχαχχα!!!
  Υ.γ περιμένουμε και τον γνωστό με τα πολλά ονόματα να μας πει την γνώμη του για την νέα διοιηκηση αν του αρέσει η οχι

  • Avatar

   ζενιθ

   29/06/2019 at 15:32

   gio5 επειδή εισαι και μεγαλο νούμερο, βγες και εσυ με το κανονικο σου ονομα να ξερουμε ποιος εισαι απο τους αυλικους του αγαθοκλή και μετα να πεις για αλλους με πολλα ονοματα παλιονουμερο. Οσο κρυβεσαι και εσυ θα το βουλωνεις. οσο για την διοίκηση αυτο που ακουγεται ειναι πως ο αγαθοκλης ειναι πιαω πισω απο ολα αυτα, και αν ειναι ετσι και μεταφερει τα κομπλεξ του στους καινουργιους με οτι συνεπάγεται αυτό, μια απατη χρονια θα ειναι και παλι. Αν ομως δεν εχει σχεση ο θουριωτης και η κουστοδια του, ισως πανε ολα καλα. αγαθοκλης, γιαννης χριστοπουλος, φαβατας, κρεμυδας, θα πρεπει να αποκοπουν εντελως απο οτι εχει σχεση με την ομαδα αμεσως και μαλλον αυτο θα γινει ευτυχως.

   • Avatar

    gio5

    30/06/2019 at 17:17

    εσυ γιατι παρεξηγηθηκες ρε ζενιθ..;;; εχεις την μυγα μαλλον..τελικα επειδη μπερδευτηκαμε ειναι η δεν ειναι ο αγαθοκλης απο πισω ξεκαθαρισε τα στο μυαλο σου γιατι περα απο κριση ταυτοτητας εχεις και σύγχυση…αλλα τελικα εχεις δικιο αν η χρονια ειναι αποτυχημενη θα φταιει ο αγαθοκλης γιατι θα ειναι πισω απο αυτους αν η χρονια θα ειναι επιτυχημενη δεν θα ειναι αυτος και η κουστοδια του…χαχαχαχαχα εισαι ξεκαθαρος!!!!!

    • Avatar

     ζενιθ

     03/07/2019 at 17:23

     Εγω γιαννακη δεν παρεξηγηθηκα. αλλος εχει την μυγα. αιντε…

 4. Avatar

  odysseas

  29/06/2019 at 14:42

  Μαύρο φίδι που τον έφαγε τον Ράλλη αν αποδειχτεί φούσκα όλο αυτό!

  • Avatar

   στελλιος

   30/06/2019 at 15:29

   ναι θα του κλασετε τα φρυδια παλι αν αποδειχτεί φουσκα. χαχααχχα

 5. Avatar

  john doe

  29/06/2019 at 17:11

  Θα κρίνουμε από Χριστούγεννα, προς το παρόν περιμένουμε να δούμε μεταγραφές και κόουτς. Καθώς και μια ορθολογική τιμή στα εισιτήρια (4η Εθνική κατηγορία παίζουμε στην ουσία…).

  • Avatar

   ΔΗΜΗΤΡΗΣ

   30/06/2019 at 13:08

   ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ 5 ΓΚΟΛ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ!!!ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥΣ!!!ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ!!ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΤΟ…ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ…ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement

More in Άρθρα